סוף שבוע בפתח..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

נעם212

New member
סוף השבוע

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי שישי -חווה והמסעדה אם המשפחה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אמממ.. השיעור ביום חמישי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ------- לא לפה התעצבתי מעט כי.. בר אילן כי הם הוסיפו לנו בלי השלוש שעות שיש לנו בשבוע עוד 4! התעצבנתי על.. דור... וגם: אור וחן אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...שיר כמה דברים בבית ספר בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אילו היתי בננה ... איכס איזה מעגיל ואן גוך יש לו משהו לבן על הגב... הקפיצות של זוהר ומיה(בלי סוס) למה היא מסתובבת היא כנראה חולמת שהיא שוארמהה חח היו הרבה דברים מצחיקים השבוע מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היי מותק הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי... לאא נחשלתי בערבית
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... עשות את הדבר הזה באנגלית מול כל הכיתה הסרט הכי טוב שראיתי..קזינו רויאל 5 המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה כמובן!! והמסעדהה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אממ כל מיני שטויות משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..זוהר (שלמרות שקרצצנו לו בכל מיני דברים עזר בהכל .. מזל שישי זוהר XD) התודה שלי השבוע היא ל..חגית, עופר, זהר, דור וונדיז פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה פסטות יותר מידי פסטות מאכל השבוע שהיה הוא..פססטטטהההה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?--- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אילו היתי בננה-שלי אלבום השבוע שהיה........ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לו היתי בננה החיים היו טובים הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום ראשון ורביעי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן... וילך לבריכה או לים ממש בא לי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..וונדיז ובויו השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שאבא יקח אותי סוף סוף ולחווה כמובן וליום שישי(גילי..... מיה.... חחח) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שתהיה שביתה מיום שני עד שישי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מורר שבוע טוב לכולם

favory

New member
סופ"ש של קולה.../images/Emo72.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום חמישי, כי ממש נהנתי.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע שיחת איכות עם אבא. פשיי, מי היה מאמין.
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע ירדתי על הבנאדם הכי דוחה בארץ מול הפנים..והוא צחק?!
התעצבתי "מעט" כי פגעתי באדם שהכי יקר לי בעולם.. התעצבנתי על יהב, כי אני מזה לא בסיפור. לא נעים לי שהוא יישא את האשמה.
אבל בסוף סלחתי כי אין פה מה לסלוח. התאכזבתי מדשינקה. כי היא לא באמת מה שחשבתי שהיא. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.." אבל קראתי שג'ינס סופג קולה הרבה יותר מהר..!" כזו מכוערת
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא יודעת, אבל ירדן העלתה לי את המצב רוח ממש..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי לא אמרת להם לא. וזה בא על חשבון הרכיבה אז.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לא לרכב בשישי
הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה וקניון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..משקפיי פקאצות מושי מאגניבות. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..יהב,נעה,עומרי. התודה שלי השבוע היא ל..אף אחד.. פינקתי את עצמי השבוע עם..ישנתי מלא.
מאכל השבוע שהיה הוא גלידה. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? " איכות.בערך.." שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..- אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..חלק מיום שישי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהנה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הרבה אנשים. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור קפיצות..בשלישי. ושאני ארכב בשישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שפשוט יהיה שבוע מדליק. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..דשינקה וירדן. ואת כל הצוות מהחווה.
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

favory

New member
הסוסה שלי ( סנואי\ שחורה)../images/Emo23.gif

אכן יפה..מדהימה!!

SNTQ

New member
לטוב ולרע.. =/

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום חמישי
השביתה שהייתה בדיוק במקום והנסיעה עם חברה טובה לצער בע"ח לרכיבה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. העובדה שאנחנו יותר ויותר מתחברות הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחות עם אחי
התעצבתי מעט כי.. כל העניין של הפרידה התעצבנתי על.. ידיד אבל בסוף סלחתי כי.. הוא הסביר את עצמו התאכזבתי מ.. כי.. עצמי,שאני עוד שקועה בעבר בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב בהלוויות של רום ואיתמר
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "שמעתי שרכיבה בלי אוכף קורעת את קרום הבתולים.. אל תדאג הוא כבר קרוע"
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "גם אני מתגעגע לקול שלך"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עמדתי באימונים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. להתמודד איתו הסרט הכי טוב שראיתי.. אמריקן פאי5 המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. שישי-טרבין משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. -- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נבט,הדרה,מאיוש',מעייני,נופרי,אחי התודה שלי השבוע היא ל.. הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. -- מאכל השבוע שהיה הוא.. סופלה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "התמודדות" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "הכאב הזה-נינט טייב ועברי לידר" אלבום השבוע שהיה.. אולי זה אני/יוני בלוך
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. -- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ההלוויות של רום ואיתמר והעובדה שבכלל זה קרה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. נבט שלי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יובל מנדלסון בפורים והופעה של עברי ב3.3 - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לסיים מתנה לחברה סוף כל סוף -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. נבט

Ontario R Z Y H

New member
אז מה אם כבר יום ראשון חחח

לא הספקתי לענות בכל הסופשבוע הזה
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי, ישנתי אצל שחשח, וכי החלטנו
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..ההחלטה,
והשיעור
ביום שישי על השמן
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיחה עם שחשח (ובתכלס עם כולם) התעצבתי מעט כי.. אני לא אראה אותם הרבה זמן התעצבנתי על.. אמא אבל בסוף סלחתי כי . אין ברירה. התאכזבתי מ... כי... שחשח, היא לא מצליחה להבין, אבל זה קשה. גם לי בכיתי מעצב/אושר כי.. אמא עיצבנה לי תצורה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. לאיודעתתת מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את החברה הכי טובה שלי, בלעדיך אני מתמוטטת"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. החלטתי, סוף סוף לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... כלום הסרט הכי טוב שראיתי.. the wall לא ראיתי הכל, זה מזוויע המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. שחשח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא מינוס, אבל שני דיסקים!=]=] שייגעצ - להפסיק לאכול עוגות, ופינק פלויד - החומה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את הכל התודה שלי השבוע היא ל.. רוני
פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא ללכתלבצפר חחחחחחחח מאכל השבוע שהיה הוא.. קינדר בואנו יאממממממממ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אולי כל מה שעברתי, היה שווה את זה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. fallen leaves - billy talent איזה שיר מ-מ-כ-ר!!!!!!!!!!!!!!!!1 אלבום השבוע שהיה.. החומה - פינק פלויד משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "You can't take me I'm free" בערך הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הריב עם אמא הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. עבר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כולם והכל השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. התשובה מההורים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהם ידברו איתו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. את כולם, לא ראיתי אותם יותר מדי זמן (יופי גאון, תלכי לבצפר אז תיראי אותם) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

MC sApiR

New member
אז מה עם כבר יום ראשון ../images/Emo47.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שישי כי הייתי בחרמון הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..המממ.. אפשר להגיד שהכנס.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כלום התעצבתי מעט כי.. אני שונאת אותה התעצבנתי על.. - - - אבל בסוף סלחתי כי ..לא סגור,דיברנו היום נראה מה יהיה. התאכזבתי מ... כי...הבנים כי הם כאלה חארות רר.. בכיתי מעצב/אושר כי.. בחרמון-מרוב צחוק וביום רביעי בשיעור אנגלית הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..שהיינו בחרמון מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."מה את חושבת שאת?! טרומפלדור??"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. - לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ליהיות איתה 3 ימים הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ח-ר-מ-ו-ן ובכללי לצפון משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלוםם משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. התודה שלי השבוע היא ל..קיקי ודנה פינקתי את עצמי השבוע עם..שלגג=] מאכל השבוע שהיה הוא..שימורים בעע אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."רוצה בנות" חובבי ציון אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה טוב=] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אפחד השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..המסיבה בראשון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה טוב בשבת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אורטל..אבל היא מבריזניתת!
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

למעלה