סוף השבוע
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי שישי -חווה והמסעדה אם המשפחה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אמממ.. השיעור ביום חמישי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ------- לא לפה התעצבתי מעט כי.. בר אילן כי הם הוסיפו לנו בלי השלוש שעות שיש לנו בשבוע עוד 4! התעצבנתי על.. דור... וגם: אור וחן אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...שיר כמה דברים בבית ספר בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אילו היתי בננה ... איכס איזה מעגיל ואן גוך יש לו משהו לבן על הגב... הקפיצות של זוהר ומיה(בלי סוס) למה היא מסתובבת היא כנראה חולמת שהיא שוארמהה חח היו הרבה דברים מצחיקים השבוע מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היי מותק הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי... לאא נחשלתי בערבית
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... עשות את הדבר הזה באנגלית מול כל הכיתה הסרט הכי טוב שראיתי..קזינו רויאל 5 המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה כמובן!! והמסעדהה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אממ כל מיני שטויות משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..זוהר (שלמרות שקרצצנו לו בכל מיני דברים עזר בהכל .. מזל שישי זוהר XD) התודה שלי השבוע היא ל..חגית, עופר, זהר, דור וונדיז פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה פסטות יותר מידי פסטות מאכל השבוע שהיה הוא..פססטטטהההה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?--- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אילו היתי בננה-שלי אלבום השבוע שהיה........ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לו היתי בננה החיים היו טובים הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יום ראשון ורביעי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן... וילך לבריכה או לים ממש בא לי השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..וונדיז ובויו השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שאבא יקח אותי סוף סוף ולחווה כמובן וליום שישי(גילי..... מיה.... חחח) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שתהיה שביתה מיום שני עד שישי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מורר שבוע טוב לכולם
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי שישי -חווה והמסעדה אם המשפחה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אמממ.. השיעור ביום חמישי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ------- לא לפה התעצבתי מעט כי.. בר אילן כי הם הוסיפו לנו בלי השלוש שעות שיש לנו בשבוע עוד 4! התעצבנתי על.. דור... וגם: אור וחן אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...שיר כמה דברים בבית ספר בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אילו היתי בננה ... איכס איזה מעגיל ואן גוך יש לו משהו לבן על הגב... הקפיצות של זוהר ומיה(בלי סוס) למה היא מסתובבת היא כנראה חולמת שהיא שוארמהה חח היו הרבה דברים מצחיקים השבוע מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היי מותק הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי... לאא נחשלתי בערבית