סוף שבוע טוב לכולם!!

התלבטתי מאוד אם להגיב אז ככה:

דבר ראשון מדבר גילעד, שלום לכולם. אני אומנם לא פעיל במיוחד פה,אבל מדי פעם אני קורא פה. עכשיו ליאמן, זכותו של כל אחד להגיב בכל מה שקשור למועדון ואני לא מדבר על המקרה הנ"ל אלא על זה שמדי פעם יש פה וויכוחים לגבי זה ואיכשהו יש פה אנשים שמגנים על המועדון הזה ו"לא מרשים" לאחרים לומר את מה שיש להם. בימים אלו ממש כואב לי על המקום הזה והוא לצערי הפך להיות מקום מסריח ביותר. (עכשיו בטח תתחיל להרצות לי עליו) אז ככה אני מכיר עוד כמעט מהפתיחה שליו (מלפני 4 וחצי שנים כמעט כשאני לא התעניינתי במוסיקה בכלל ועוד צחקתי על קווין! גולדה לקחו אותנו למסיבה שם ומאז אני מכיר את המקום, התחלתי להגיע אליו כבר לפני 3 שנים לא הייתי אף פעם מהקבועים אבל לא היו תקופות ארוכות שלא באתי, עכשיו מה היה שם לפני כמה שנים ואתה יודע מה למה ללכת רחוק יותר מדי, מה היה שם לפני שנה? היה מועדון רוק איכותי! היית מגיע למסיבה ושומע מוסיקה שאתה אוהב ונהנה עם החברים שלך, היית יכול לשמוע את כל הלהיטים שהיו וחלקם פחות להקות כמו אירוסמית´ צ´לי פפרס, גאנז´ את ה"מטאל" הישן מטליקה ואיירון מיידן, שתמיד כיף להיזכר בתקופות טובות שלך שאהבתי עוד את המוסיקה. בקיצור השילוב של מוסיקה טובה ומעיין גרעין של חברים שלאט לאט התרחב, גרם לימי שישי בשברולט להיות טובים מאוד. כיום המצב מחורבן שם, אני לא רואה טעם להגיע לשם, מילא כולם ילדים קטנים, לפני שבועיים הופענו שם, ואחיות של בנות מהכיתה שלי היו שם!! והם בכיתה ז´-ח´, המוסיקה שם ממש לא מוגדרת שאפילו אני לא אכנס לזבל הזה כי כל אחד אוהב את שלו. בסוד אני אגיד לך (מוסיקה מחורבנת) וזה שיוס שם מדי פעם ניצוצות מהעבר לא יהפוך את המסיבה לטובה יותר, כל מי שיש לו 2 דיסקים צרובים בבית הופך להיות דג´י והמצב לא יעלה. אלא פשוט האנשים ישתנו. יכול להיות שהרבה אנשים לא יסיכימו איתי וזה לגיטימי., אבל מהצד ככה אני מרגיש ואפילו לפעמים ממש כואב לי על זה, אבל דרכו של עולה. גילעד.

ועוד דבר אחד

די כבר עם האיומים המגוחחים האלה, כי לא נראה שזה ממש מזיז למישהו. ואם זה ממש מעניין אותך אז כן לרוב האנשים פה יש חיים מעבר לשברולט, אישית יש ימי שישי שאני מעדיף להישאר בבית מאשר לבלות ערב עם חברים שלי. (וזה עדיף על לבלות עם ילדים בני 13 ולשמוע היפהופ)

ya maaan

New member
אוקיי אז ככה....

קודם כל, זה טוב לקבל ביקורת...ואני מוכן לקבל ביקורת... לא כשמישהו שואל משהו על המועדון והתשובה היא: אין מה לעשות שם אל תלך מקום חרא. זה לא ביקורות, אלו השמצות. בקשר לקטע של הרוק...מי קבע שהמועדון הוא מועדון רוק? דשנו בנושא והסברנו כי המועדון הוא לא מועדון רוק, אלא מועדון אשר אמור לשרת את בני הנוער בחולון, בזמן האחרון...מסיבות רוק בלבד לא הולכות... מה זאת אומרת...שאין רוקיסטים בחולון? רוב האנשים אשר מגיעים למועדון הם מראשון....ואנחנו לא אמורים לשרת אותם בפרט...לכן המועדון הוא בחולון ולא בראשון אנשים שומעים היפ הופ...ישר קופצים...כי אין מה לעשות זהו הסוג מוסיקה המוביל כרגע בקרב בני הנוער כך שלא משנה אם ערסים/סטייליסטים/פריקים או מה שלא תגידו שומעים את זה... כל עוד אלו בני נוער מחולון....אנחנו סיפקנו את הסחורה... בקשר למה שאמרת "ילדים בני 13"....משום מה משבוע לשבוע אני רואה שם יותר ויותר י"בניקים - בא לך להסביר לי את זה? אגב, אני מעין.

ya maaan

New member
רק עכשיו שמתי לב...

אמרת שהיית מגיע למועדון לפני כ-3 שנים.....אז אתה יודע שלפני 3 שנים המוסיקה המובילה שם הייתה Mtv וטראנסים.....תחשוב לפני שאתה זורק דברים באוויר.

Darakan

New member
רצית ביקורת נורמלית? הנה

אתם משנים גרסאות כמו גרביים זה דבר ראשון, או שתתאמו אותם. כי תמיד הייתי שומע את בני אומר שלא משנה מה, איזה סוג מוזיקה או איזה מה, בלי תלות בכמה אנשים ובכמה כסף המועדון מרוויח, שתמיד המועדון יהיה נאמן למקור שלו, שזה רוק. וכרגע מה שאתם עושים זה בוגדים בקהל הותיק שלכם. בנוסף לזה להזכיר לכם שלפני שבוע נאמר על אחת ההזמנות "מועדון רוק אמיתי" וכשעל זה אמרו שזה לא נכון, ישר לירי קפצה שאנחנו סתם מדברים שטויות ואפילו לא הגיבה על תוכן ההודעה... אז השברולט, "מועדון הרוק העירוני", באמת פעם ראשונה הופך להיות "מועדון עירוני" בלי קשר למקורות שלו? תעשו מה שבא לכם, אמרתי את שלי. וזהו, אני לא הולך לגעת בנושא השברולט לעולם, תאכלו את הקקי שלכם (או של ההנהלה החדשה, אני לא יודע מה המניעים בכל מקרה) ותאבדו את הקהל שלכם (מה שבנתיים ראיתי שקורה).

צר לי לאכזב אותך אבל לפני 3 שנים

המוסיקה בהחלט לא היתה טראנסים. אני מדבר בתור אחד שהיה שם, ולא אחד ששמע מאחרים. ואתה רוצה ביקורת גם אם אתה מפרש את זה כהשמצות אל תתחיל עם האיומים המגוחחים האלה, אני קורא את השרשת הזו וצוחק. ולגבי הגיל, הפעם האחרונה שהייתי שם היתה לפני שלושה שבועות ורוב הגילאים שם נעו בין כיתה ז´ ל-י´. ועצם זה שבכלל המועדון מכיל בתוכו באותה מסיבה אנשים בני 13 ואנשים בני 18 ביחד בשביל שהוא יוכל להגיד שהם מכרו עוד 20 כרטיסים, גם מראה עוד משהו על האופי שלו ועל האופי של הצוות שלו.

Darakan

New member
תכנס לפורום שברולט

ותראה שהרבה חשובים שכל התוספת של טראנסים\מזרחית\פופ זה דבר מפגר. הם באים לשם כדי להיות עם החברים, שזה לגטימי, אבל מי שרוצה גם לבוא בשביל המוזיקה נדפק.

לא דיברתי על איבוד קהל.

דיברתי על איבוד קהל מסוג אחר, הקהל שכביכול בנה את המקום הזה. אבל כמו שאמרתי דרכו של עולם ומי שרוצה יגיע מי שלא יגיע, אבל לכל אחד יש את הזכות להעביר ביקורת על המקום והאיומים האלא היו ממש מצחיקים. ואם המועדון רוצה להפוך למועדון היפ הופ שיהנה רק אני רוצה לראות על ההזמנות "מועדון היפ הופ אמיתי"

לגבי האיבוד קהל זה לא היה אליך

כי הבנתי על מה אתה דיברת. אבל מה לעשות שדברים משתנים, וכבר הקהל לאותה מוזיקה הוא מועט? והשברולט הוקם כמועדון לנוער?

Darakan

New member
אולי הוא הוקם ככה

אבל רק בשבועות האחרונים הוא נהיה ככה.

Darakan

New member
שטויות...

השברולט פועל במתכונת של רוק כבר 4+ שנים, והוא היה אחד המובילים בארץ בהתחלה שלו, כאשר היו בכל ערב יותר מ-4 רחבות ואמנים מוכרים היו שם דבר קבוע. שאף אחד לא יזיין ת´שכל שהוא היה "מועדון עירוני לכל סוגי המוזיקה מאז ומתמיד" כי הוא לא, התכלית שלו הייתה מועדון רוק, זה שיש פה ושם אירועים פרטיים עם מסיבות שהם לא רוק זה בסדר, אבל לשנות את התכלית הקבועה שלו זה ממש פוגע בקהל הידע המקורי שלו. וחוץ מזה כדאי שאנשי הצוות יתאמו גרסאות, חלק אומרים שהם נכנסים למתכונת של "מועדון עירוני" וחלק אמרו שזה היה חד פעמי...

^NB^

New member
כל הדיון הזה צריך להימחק.

טיפשי ולא נחוץ תפסיקו לדבר על השברולט כל הזמן

למה להימחק?

אני לא חושב שאני ושי הפרנו שוק כלל של תפוז בדיון שלנו... לא קיללנו אחד את השני, דווקא ויכוח די ידידותי יחסית לויכוחים הרגילים על השברולט

^NB^

New member
לא עברתם שום חוק

אבל עברתם את גבול הטעם הטוב שי:מה אכפת לך כל כך מה מנגנים בשברולט? אתה בכל מקרה לא מבקר שם. תפסיקו

Darakan

New member
טוב נו

אתה צודק בסופו של דבר, הייתי בשוונג בכל מקרה. וחוץ מזה משהו לסיום, לא הייתי מביע ביקורת על השברולט אם לא היה לי עבר בו, גם אני הייתי בו במשך שנה והוא היווה כמקור בילוי עיקרי שלי, אולי בגלל זה זה מפריע לי.

אבל זה מביא קהל

ומה לעשות שהמועדון לא יכול לפעול על קהל קבוע של 60-100 שבאים בשביל הרוק? הרי יש הרבה בני נוער בחולון. אולי מה שהיה לפני 4-5 שנים באופנה היה הרוק, זה מה שרוב הנוער שמע ולכן זה היה מועדון רוק ובאמת משך הרבה מאוד קהל חולוני אבל מה לעשות והאופנה השתנתה וגם אם היא השתנתה לפני שנה כבר או שנתיים ורק לא מזמן שינו את האפיון בשברולט זה עדיין רעיון טוב (לדעתי). כי השברולט פונה לנוער חולוני ולא לנוער חולוני שאוהב רוק בלבד.

או אה

New member
אני לא זוכר הרבה מהשישי האחרון אבל

אם אני לא טועה ותתקנו אותי אם אני כן אז האנשים שבאים לשברולט הם עדיין רוקרים ואני לא זוכר שראיתי אנשים שבשירי רוק ישבו בצד ובהיפ הופ רקדו... מי שבא בא, למועדון רוק אני לא נגד לשים גם היפ הופ כי זה מגוון וזה נחמד אבל בכל מקרה לדעתי לא צריך להגזים

למעלה