סוף שבוע טוב לכולם!!

שי....

אי אפשר לעשות 4 רחבות כי בחוץ אנחנו יכולים לפתוח רק עם יש לנו איזה 20 מאבטחים ומשטרה! ולמה אני לא רוצה שיהיה רק רוק? בטח שאני רוצה! אבל כשהחבר´ה של הרוק כבר לא מגיעים בכמויות כמו פעם אז משנים ותאמין לי שזה כואב לי !! אבל מה לעשות שבמקום לנסות ולעזור אז אנשים כמוך מלכלכים על המועדון תאמין לי שאם באמת היה לך איכפת הייתה יכול לבוא ולהציע לנו פתרונות כמו שאתה חושב אבל במקום זה אתה רק מקטר ומלכלך על המועדון בכל מקום !

Darakan

New member
LOL

שולח לי הודעות במיוחד כדי שאני אגיב.. חח.. רוצה תגובה? הנה. קודם כל נתחיל מזה שלא אמרתי שתעשו 4 רחבות, תלמד לקרוא. ציינתי שבעבר היו 4 רחבות כחלק מהעובדה שהמועדון היה מועודן רוק. אני לא רוצה להציע כלום, כי הרעיונות שלי באים מאינטרסים שונים, אז אין פה שום דבר שיכול להועיל. תודה וזהו.

R2 D2s Servant

New member
פחח

"תאמין לי שאם היה איכפת לך הייתה יכול לבוא ולהציע פתרונות" בוא נתחיל בזה שלא איכפת לו, ואני מרשה לעצמי לדבר במקומו. לאף אחד מאותם "לכלכנים" לא איכפת. אני צריך להבהיר לך כמה דברים, כי אני חושב שיש כאן אי הבנה... השברולט בפני עצמו הוא מקום בעל פוטציאל אדיר מהרבה בחינות: מיקום, גודל מבנה וכו... בתור "לכלכן" מוצהר אני יכול להגיד לך בשקט, שזה לא מה שמפריע לי. אני שונא את מה שעשו מהשברולט- בית לפריקונים תמהוניים קטנים בני 14-15(במקרה הטוב), שקוראים לעצמם "הקבועים", ולא משנה מה, הם תמיד יהיו אלה שיאכלסו את המקום. המקום הוא מעין קייטנה שכונתית, שמתיימר להיות מועדון רוק, או מעודון בכלל. מיותר להכין הזמנות לשברולט... לא ישפיע לא לטובה, ולא לרעה, בסופו של דבר באים "הקבועים" בתוספת של מכסימום עשרה חדשים. ושלא תבין לא נכון, אני לא מדבר כאן על הסיבה לנפילה של השברולט, ובטח שאני לא מציע פה משהו בתור פתרון ... אני מסביר לך למה אני שונא את השברולט, ואני מאמין שאני לא לבד. בכוונה גם לא דיברתי על המוסיקה, כי אני לא מאלה שמפתחים שנאה למועדון בגלל המוסיקה כרגע קיבלת הסבר נטו, למה השברולט מקום מסריח.

גם אני נגד מזרחית ופופ

טראנסים אני עוד סובל... לא משנה שאין את זה בשברולט אלא יש דאנסים. אבל כל זה לא קשור לאיבוד קהל כי עדיין מגיעים.

ya maaan

New member
אלון

דאנסים אין בשברולט - מה שהיה יום שישי האחרון היה רק פסיכודאלי...אני לא מנגן חרא
סליחה אני ונאור(תומר לא מתקלט טראנסים)

סבגבג

New member
בואנה זה לא ייאמן... חחיחיחיחיח

די! צאו מזה כבר!!! יש אנשים שאוהבים את השברולט יש אנשים שלא כל אחד באמונתו יחיה... אם לא נחמד לך בשברולט... אל תבוא. אף אחד לא הכריח אותך מה זה הקטע הזה כל הזמן לדבר על זה? נו אז יש שם הרבה סוגי מוסיקה ולא רק רוק... עוד יותר טוב... זה מגוון לכל בני הנוער ולא רק לאלה שאוהבים רוק זה כבר ממש מוגזם איך שאנשים רבים פה בגלל זה ...

Darakan

New member
לך בכלל אני לא מקשיב

י'מפרסמת תמונות של הומואים ברבים!

למעלה