סוף שבוע כבר כאן

me too

New member
תודה

אני באמת מקווה שיומה יגיע היא לא צריכה להיות בתפקיד הזה.....
בגלל האוירה בבית הספר הכל כזה

אבל אני אוהבת את העבודה שלי.
תודה

rona73

New member
היום יום הילד

יש המון אטרקציות בפארקים,מולים ואפילו בגן חיות.
למרות שהחורף חזר וקר הצלחנו לצאת ולהנות היום.
ביום שישי הילדים שלי סיימו כיתה ב`.

אנחנו מתחילים מתקונת חופש הגדול

"כל יום הוא יום הילדים"

את המשפט המעצבן הזה אמרו בהצגת האביב בבית הספר של הבת שלי, אחרי שהזכירו את יום האם, שחל באביב. הילדים בהצגה רטנו "למה אין יום הילד?!", וסבתא השיבה: כל יום הוא יום הילד.
כל ההורים צחקו, כמובן, כי מה נותר לנו לעשות חוץ מלצחוק.
הייתי שמחה לחיות בחברה שבה יש יותר שוויון בין הורים לילדים ופחות התמקדות קיצונית בילדים. לפני מאה שנה ילדים באנגליה עבדו כמו מבוגרים ונוצלו על ידי מבוגרים. היום המבוגרים באנגליה - ובחברה המערבית בכלל - הם המשרתים הנרצעים של הילדים. חייבת להיות איזו דרך אמצע.

noaronen1

New member
עוד שבוע שכזה

אז איך עבר עליכן השבוע?
עבר בסדר, עד שמישהי שאני עובדת איתה תקעה לי הפוכה. האמת האינטואיציה שלי אמרה לי שהיא הולכת לעשות לי משהו כזה. רק הגעתי למסקנה שזה מאוד מרגיז שאנשים שעושים קטע של נחמדים, רכים ועדינים ואז פתאום באים לך בקטע מסריח. למדתי את הלקח שלי בגדול!

עשיתן משהו מיוחד?
לא חושבת. היה שבוע נחמד ורגוע ועבר מהר אחרי הסופ"ש הארוך. אני מוצאת שלא ממש בא לי לעשות שום דבר מיוחד בימים אלו. שנים רצנו ורצנו וקצת כיף לי לשבת בערסל עם ספר, או בבריכה של השכונה, ולא לריב עם הילדים על מה עושים.

מה היה טוב? ועל מה הייתן רוצות לקטר?
קיטרתי למעלה. מה שכן למדתי בפעם הראשונה גם לומר מה אני מרגישה ולא לשמור בבטן. מסתבר שהעסק הוא שלי, אני לומדת לפעמים גם לשלוף ציפורניים. ובאמת מה שנעשה היה לא אתי בעליל.

קראתן איזה ספר מענין או אולי צפיתן בסרט? אולי נתקלתן בפוסט מיוחד?
אני קוראת ספר מקצועי שנקרא straight A line leaders. מאוד מדבר הטענה היא שכדי להגיע למשהו בסך הכל מדובר בגיאומטריה פשוטה מאיפה שאנחנו עכשיו שזה A להגיע למה שאנחנו רוצים B. הבעיה שיש אנשים שמזגזגים - כאלו שכשהם קוראים איזה ספר, או רואים איזה וידאו, או משתתפים בסמינר הם ב- High ואז הם נופלים, ויש כאלו שכל הזמן במעגלים בחיים שלהם. הרעיון זה איך לפתוח את המעגל ולהפוך אותו לקו ישר. אני מאוד מאוד נהנית מהספר הזה.

יש תוכניות מיוחדות לסוף השבוע?
מצאנו שמלה סגולה!!! David's Bridal עובד! קבעתי תור לגיברת האמצעית שלי. הגענו, והאמת ממש התחשק לי לנסות איזו שמלת כלה. חחח נאמר לנו שמכל שמלה לילדות אפשר להזמין לה איזה סגול שהיא רוצה. לשמחתי האמצעית בחרה בשמלה סגולה שהיתה בחנות, במידה שלה, בצבע שהיא רצתה וששתינו אהבנו. ובא לציון גואל
המשפחה החליטה שהשמלה שלה טובה מספיק לחתונה. קנינו לבנים חולצות.. זהו פרוייקט החתונה כמעט מאחוריי.

שיהיה שבוע נפלא לכולם.

Mottek

New member
היה שבוע נהדר עד ש....

תאמינו לי אם אספר לכם שהגדול שוב היה בחדר מיון היום? להזכירכם הוא היה שם לפני שלושה שבועות. הוא רכב על האופניים שלו, ברחוב שלנו. רחוב רגיל, טיפוסי לגמרי, רחב בלי הרבה מכוניות. יום יפה, אביבי וחמים שטוף שמש. פתאום, כאילו מהאוויר הוא נפל מהאופניים ונמרח על הכביש על צד שמאל, הצד של היד שהוא כבר שבר פעמיים!!
מאיפה יש לבן שלי כזה מזל נאחס, אני לא יודעת. למזלנו (או שמא עלי לומר למזלו) היד לא נשברה הפעם. יש לו פצעים די גדולים על הברך, המרפק ואפילו על האף והפה, אבל הם שיטחיים ויחלימו לבד.לא צריך תפרים. אה, והמשקפיים שלו? הוא נפל עם הפרצוף על הכביש והעדשות נשרטו לגמרי והן ממש לא שמישות יותר. מחר אני צריכה לקפוץ לרופא עיניים ולהזמין עדשות חדשות. אני מקווה שנוכל להסתפק רק בעדשות ולא להזמין גם מסגרת חדשה. אוף!
חוץ מזה, היה דווקא שבוע נחמד. אמנם בעלי עדיין עבד מהבית, אבל השבוע עבר בשלום.
מה שהיה הכי נחמד זה שלפני כשלושה שבועות בערך קניתי זחלים של פרפרים והילדים ראו אותם גדלים לזחלים. הם היו ממש ממש קטנים בגודל של נמלים כשקיבלנו אותם וגדלו בקצב מדהים והפכו לגלמים. הם סוף כל סוף יצאו מהפקעת והילדים היו מבסוטים עד השמיים. אחרי יומיים שלושה כשסוף סוף היה מזג אוויר נעים ואביבי בחוץ, שחררנו אותם. הילדים מאוד התלהבו מלהחזיק את הפרפרים עד שהם התעופפו להם. הקטן עדיין שואל איפה הפרפרים שלו... אני בטח אעשה את זה בשנה הבאה, היה ממש כיף וקל.
אני אפתח את פינת הבישול מחר, לא שכחתי פשוט המחשב שלי לא עובד כמו שצריך כרגע.

mumfor4

New member
אוי נו

שולחת לך הרבה חמסה שום בצל וכוח .
אולי צריך לעשות שוב בדיקת ראייה לפני שמזמינים עדשות ?
אולי בגלל זה הוא נפל ?

שיחלים מהר

mumfor4

New member
אוי נו

שולחת לך הרבה חמסה שום בצל וכוח .
אולי צריך לעשות שוב בדיקת ראייה לפני שמזמינים עדשות ?
אולי בגלל זה הוא נפל ?

שיחלים מהר

rona73

New member
חמסה חמסה שום בצל

נראה לי שכל הנפילות קשורות איכשהו לבעיות ראיה,לא

יש לי אחד כזה,נופל יותר מאח שלו,אבל נפילות קלות.אני כל הזמן אומרת לו שצריך להסתכל קדימה וגם לריצפה ולא לשמיים או אחורה.

forglemmigej

New member
אוי מסכן הילדון

מזכיר לי את השיר על אין פרפרים פה בגטו no pun intended

Mottek

New member
תודה על התגובות

לגבי בדיקת ראיה, היתה לו בדיקה לפני שבועיים ושום דבר לא השתנה אז אני לא מאמינה שזה זה.
הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב על למה הוא נופל כל-כך הרבה זה שאולי הוא בתקופת גדילה? אין לי שום הסבר אחר (הוא בן 12 השבוע).
זה מעצבן ברמות. כזה ביש גדא עוד לא יצא לי לראות. אבל אנחנו עדיין אוהבים אותו

mumfor4

New member
עוד סיבה לנפילות מרובות

נוזלים באוזניים, עכשיו גילינו שהקטנטונת שלנו לא שומעת טוב באוזן אחת, הצטברות ליחה מאחורי עור התוף, גם היא היתה קצת קלמזית, אז אולי שווה לך לבדוק. ושוב, החלמה מהירה

אצלנו הקטנה נהגה ועדיין ליפול יחסית הרבה

כי יש לה... כפות רגליים קצת עקומות (כתוצאה מפלאטפוס קיצוני).
כנראה שהיינו צריכים לקרוא לה ״ימימה״

מצטערת לשמוע על כל הפציעות של הגדול

שווה באמת לבדוק את מה שהאחרות הציעו (נוזלים באוזניים וכד׳).
שבוע נחמד זה מעולה. שימשיך ככה (בלי מיון כמובן!).

Mottek

New member
יש לנו תור לרופא בסוף החודש כמדומני

אני מתכוונת לדבר איתו ולראות אם יש צורך בבדיקות נוספות. תודה לכולם על העצות.
אם נגיע למיון עוד פעם נצטרך לקבל שם חודשי-חופשי או משהו!

סחתיין עליו שלא ויתר על האופניים אחרי כל זה

“better a broken bone than a broken spirit”.
אני אפילו לא זוכרת כבר כמה פעמים רצנו למיון עם הגדול שלנו, חלק מהפעמים האלה נראו ממש גרוע בהתחלה אבל לשמחתי הוא יצא מהכל בשלום. יש ילדים שפשוט מעזים יותר ונפצעים יותר.
שיהיה בריא ויחלים מהר.

noaronen1

New member
גם אני רציתי מייד לשאול אם יש לו משקפיים

תקשיבי, קניתי לבן שלי בן ה- 11 משקפיים מקסימות (וגם לבת שלי) באת הזה.
לא צריך משכנתא ולא עצובים מדי אם נשברים.
ואם תצטרכי עזרה להזמין תתקשרי אלי ואני אעזור לך, למרות שזה לא כזה מסובך, רק צריך מרשם מהרופא, ושיתן לכם את המרחק מהאישונים.
אלו המשקפיים שהזמנו לבן שלי - הן כחול כהה והוא ממש חתיך איתן
http://www.zennioptical.com/mens-stainless-steel-full-rim-eyeglass-frame-spring-hinges-142716
אפילו הוספתי לו תופסן למשקפי שמש ב- 5$ ממש נסחפתי...

Mottek

New member
תודה נוע

אני מכירה את האתר הזה ובעלי הזמין מהם זוג אחד. הוא לא היה מרוצה מהם בכלל. הוא אמר שהם לא התאימו לו לעיניים ולקח לו כמה שבועות עד שהוא התרגל אליהם. עכשיו הוא צריך ללכת שוב לבדיקת עיניים והוא אומר שהוא ילך לרופא עיניים מקומי וגם יעשה שם את המשקפיים כי החסכון לא שווה את הכאב ראש הזה.
בנוסף, הגדול שלי איך שהוא תמיד מצליח לעקם את המשקפיים או שהם מתחלקים לו מהאף. ברגע שאני עושה לו זוג דרך האינטרנט אף חברה לא מוכנה לתקן לו אותם. הזמנתי עכשיו זוג משקפיים חדש בשבילו, מסגרת חדשה + עדשות ב$99 . אז לפחות ההוצאה סבירה יחסית (עד לפעם הבאה)...

noaronen1

New member
חבל לי לשמוע שלא הלך לכם עם האתר הזה

העיקר שירגיש טוב!!!

למעלה