סוף שבוע כבר כאן

mumfor4

New member
שבוע חוצה מדינות

הילדים היו בחופשת half term ונסענו מבריטניה לגרמניה דרך הנמל עם הרכב שלנו .
סך הכול חמש מדינות עם ארבעת ילדיי שלא הפסיקו לקטר כול הנסיעה .
שנים אצלי סובלים ממחלת נסיעות והצטיידנו בכדורים מיוחדים , הפעם נתתי לכול הילדים את הכדור בערך בחצי הדרך אחרי שכבר ראיתי שתיכף מתחילה מלחמת עולם שלישית , ראו זה פלא , הכדור הזה גרם לכולם לישון
וזכינו לחצות את אירופה בשקט ובא לציון גואל .
אז חוץ מהדרך שהייתה יפה מאוד ולא נגמרה , בגרמניה לא הפסיק לרדת גשם מרגיז כזה , מרסס , כמו האנשים שמדברים קרוב מדיי ומרססים ברוק איכס .
בעלי היה צריך לעבוד והתכנון היה שאני אטייל עם הילדים חצי יום ואז הוא יגיע ( חצי יום כי עד שהם קמים בבוקר ומתארגנים וכולי ... ) , בסופו של דבר בגלל הגשם המעיק הזה נשארנו במלון רוב הזמן , מלון עסקים כשהפעילות שלנו הייתה מרתון סרטים , בריכה , אוכל ( מעולה ) וחוזר חלילה .
כשכבר ראיתי שהם מתחילים לקטר , מילאנו אמבטיית קצף בצבעים וחיכינו לאבא .

סוף השבוע נסענו לאמסטרדם המדהימה , השמש זרחה והיה בפירוש חם . זרקנו את כול המעילים בתא המטען ונהננו
הלכנו ה מ ו ן !!! ( בעלי התלונן שלא צריך לקחת טיולונים לתאומים ואיך זה שעדיין יש לנו אותם ולא מכרנו ביד שנייה כבר
ואני אמרתי שחובה ובסוף הוא הודה שבלעדיהם היינו גמורים , נו ברור שאני צודקת )
הגדולה הייתה במוזיאון אנה פרנק , לא ייאמן כמה אנשים עמדו בתור .
ראינו מופעי רחוב ממש מקסימים .
ישבנו בכיכר והשתתפו כשנגניה רחוב ניגנו לנו מוזיקה מעולה , אח איזה חיים שלווים .
אכלנו פלאפל במקום שהסתבר ששייך לישראלי ואני ממליצה , פלאפל maxim בכניסה לפני מאדם טוסו , ממש טעים והיה לנו כייף לקשקש איתו .
הצטערתי שלא קניתי עוד גבינת גאודה הולנדית ועוד כמה מזכרות שרציתי , אבל בשביל זה תהיה פעם הבאה ....

חוזרים לשיגרה וזה הכי מרגש לא ככה ?!

WOW!!! נשמע נפלא, ואפילו את הקטעים

הקשים הצלחת להפוך להצלחה.

אין כמוך!!!

שיהיה לך שבוע שיגרתי מדהים

למעלה