שבוע חוצה מדינות
הילדים היו בחופשת half term ונסענו מבריטניה לגרמניה דרך הנמל עם הרכב שלנו .
סך הכול חמש מדינות עם ארבעת ילדיי שלא הפסיקו לקטר כול הנסיעה .
שנים אצלי סובלים ממחלת נסיעות והצטיידנו בכדורים מיוחדים , הפעם נתתי לכול הילדים את הכדור בערך בחצי הדרך אחרי שכבר ראיתי שתיכף מתחילה מלחמת עולם שלישית , ראו זה פלא , הכדור הזה גרם לכולם לישון
וזכינו לחצות את אירופה בשקט ובא לציון גואל .
אז חוץ מהדרך שהייתה יפה מאוד ולא נגמרה , בגרמניה לא הפסיק לרדת גשם מרגיז כזה , מרסס , כמו האנשים שמדברים קרוב מדיי ומרססים ברוק איכס .
בעלי היה צריך לעבוד והתכנון היה שאני אטייל עם הילדים חצי יום ואז הוא יגיע ( חצי יום כי עד שהם קמים בבוקר ומתארגנים וכולי ... ) , בסופו של דבר בגלל הגשם המעיק הזה נשארנו במלון רוב הזמן , מלון עסקים כשהפעילות שלנו הייתה מרתון סרטים , בריכה , אוכל ( מעולה ) וחוזר חלילה .
כשכבר ראיתי שהם מתחילים לקטר , מילאנו אמבטיית קצף בצבעים וחיכינו לאבא .
סוף השבוע נסענו לאמסטרדם המדהימה , השמש זרחה והיה בפירוש חם . זרקנו את כול המעילים בתא המטען ונהננו
הלכנו ה מ ו ן !!! ( בעלי התלונן שלא צריך לקחת טיולונים לתאומים ואיך זה שעדיין יש לנו אותם ולא מכרנו ביד שנייה כבר
ואני אמרתי שחובה ובסוף הוא הודה שבלעדיהם היינו גמורים , נו ברור שאני צודקת )
הגדולה הייתה במוזיאון אנה פרנק , לא ייאמן כמה אנשים עמדו בתור .
ראינו מופעי רחוב ממש מקסימים .
ישבנו בכיכר והשתתפו כשנגניה רחוב ניגנו לנו מוזיקה מעולה , אח איזה חיים שלווים .
אכלנו פלאפל במקום שהסתבר ששייך לישראלי ואני ממליצה , פלאפל maxim בכניסה לפני מאדם טוסו , ממש טעים והיה לנו כייף לקשקש איתו .
הצטערתי שלא קניתי עוד גבינת גאודה הולנדית ועוד כמה מזכרות שרציתי , אבל בשביל זה תהיה פעם הבאה ....
חוזרים לשיגרה וזה הכי מרגש לא ככה ?!