כן, אבל לא אצלך כל דרך היא דרך חדשה עם פיתולים חדשים ונופים חדשים
B b o n c h New member 15/9/06 #42 חחחח מזכיר לי את : "כשעולים על דרך חדשה לא יודעים לאן היא תוביל......." הקטע הנדוש הזה.
B b o n c h New member 15/9/06 #69 אני לא יודעת אם לצערך או לשמחתך, אבל שום נעמה לא לך עכשיו. (ועכשיו בעברית - אין לך שום נעמה )
S ShukyD New member 15/9/06 #70 חבל מאוד ../images/Emo3.gif אני בינתיים מסתכל על סרטונים של קטיושות מהמלחמה
B b o n c h New member 15/9/06 #21 יא אללה - בן המלך מאוהב..... איך אני אוהבת סופשבוע רגוע!!! שירים תמיד שירים כייפים... (בטח השיר הבא יהיה מאעפן חחח חוק מרפי!)
יא אללה - בן המלך מאוהב..... איך אני אוהבת סופשבוע רגוע!!! שירים תמיד שירים כייפים... (בטח השיר הבא יהיה מאעפן חחח חוק מרפי!)
S ShukyD New member 15/9/06 #23 אני אוהב בסופ"ש רגוע את השירים הישראלים הישנים זה כל כך טוב וגם את הישנים הרגועים באנגלית
B b o n c h New member 15/9/06 #27 מישהו קרא למרפי??? איכס עידן יניב... אבל כיפרו על זה עכשיו ב- YOU ARE SO BEAUTIFUL יש לי חשבון לא סגור עם גיל אנגלשטיין
מישהו קרא למרפי??? איכס עידן יניב... אבל כיפרו על זה עכשיו ב- YOU ARE SO BEAUTIFUL יש לי חשבון לא סגור עם גיל אנגלשטיין
B b o n c h New member 15/9/06 #33 גיל אנגלשטיין? עורך מוסיקלי שערך את ה-3/4 לא יודעת כמה שעות שיש עכשיו עם נעמה חן.