כן.. תגידי את זה לערבים שמפנים את הזבל בערבי חג לפנות בוקר
B b o n c h New member 15/9/06 #48 הודעה זו מוקדשת ל כל הערבים שמפנים את הזבל בערבי חג לפנות בוקר "כל עבודה מכבדת את בעליה" !!!!
S ShukyD New member 15/9/06 #51 חהחה חכי שיהיה להם מספיק כסף לאינטרנט כמה הם צריכים לעבוד בשביל זה? שנה? בשביל לשלם התקנה + חשבון של חודש אחד
חהחה חכי שיהיה להם מספיק כסף לאינטרנט כמה הם צריכים לעבוד בשביל זה? שנה? בשביל לשלם התקנה + חשבון של חודש אחד
B b o n c h New member 15/9/06 #54 כן, באמת שכתבתי את ההודעה תהיתי לעצמי אם אחד מהם ייכנס לפה ויראה אותה בכלל... אני עובדת לחינם
S ShukyD New member 15/9/06 #55 איך אני אוהב את הצורה שבה את כותבת יפה כזה עם דאבל אנטר הרבה פעמים נקודות ופסיקים ההודעות שלך אסתטיות מסודרות יפה
איך אני אוהב את הצורה שבה את כותבת יפה כזה עם דאבל אנטר הרבה פעמים נקודות ופסיקים ההודעות שלך אסתטיות מסודרות יפה
B b o n c h New member 15/9/06 #29 אוקיי, כרגע החשבון עם גיל נסגר ברגע שהוא הכניס לרשימה את Damien Rice - The Blower's Daughter הוא קנה אותי!!!!!
אוקיי, כרגע החשבון עם גיל נסגר ברגע שהוא הכניס לרשימה את Damien Rice - The Blower's Daughter הוא קנה אותי!!!!!
C chen010189 New member 16/9/06 #97 נהייתה עבריינית זאתי פתאום הנהג פונה פניות רחבות מתנגש במכוניות סוטה מהמסלול אם שותים לא נוהגים בשביל זה יש חברים! גלגלגלגלגל"צ... גלגל"צ בשיתוף משרד התחבורה הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים! באולפן... אסף צ'רנילס!!!!!!!!!!! איזה תזמון היה לי!
נהייתה עבריינית זאתי פתאום הנהג פונה פניות רחבות מתנגש במכוניות סוטה מהמסלול אם שותים לא נוהגים בשביל זה יש חברים! גלגלגלגלגל"צ... גלגל"צ בשיתוף משרד התחבורה הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים! באולפן... אסף צ'רנילס!!!!!!!!!!! איזה תזמון היה לי!
B b o n c h New member 15/9/06 #53 יייאייי היהודים! והזמן שלך אם תגעי ישאר איתך.. אם זה הזמן שלך המעגל אליו נקשרת לקראתך מונח.... אפילו סינגלס לא ראה כזה שרשור מוצלח המווווווון זמן!
יייאייי היהודים! והזמן שלך אם תגעי ישאר איתך.. אם זה הזמן שלך המעגל אליו נקשרת לקראתך מונח.... אפילו סינגלס לא ראה כזה שרשור מוצלח המווווווון זמן!
S ShukyD New member 15/9/06 #61 אה היה את השיר הזה? לא שמתי לב וכן זה כי אני פה ואני סופר סקסי בטירוף
B b o n c h New member 15/9/06 #74 אתה לא תמות! וזה לא יפה לשחק במזבך הבריאותי ככה על חשבון אחרים! איך אני ארגיש? ברור שאני אבכה ואתאבל... אבל זה לא יקרה, כי אתה תלך לרופא מחר והכל יהיה טוב!
אתה לא תמות! וזה לא יפה לשחק במזבך הבריאותי ככה על חשבון אחרים! איך אני ארגיש? ברור שאני אבכה ואתאבל... אבל זה לא יקרה, כי אתה תלך לרופא מחר והכל יהיה טוב!