הו תראו מי פה... אני!
S ShukyD New member 16/9/06 #109 אולי לא בקרית שמונה לפני שעברנו לפה היו לי מלא חברים ותמיד יצאתי והסתובבתי וכאלה עכשיו כלום אבל זה זמני אז אני מבליג
אולי לא בקרית שמונה לפני שעברנו לפה היו לי מלא חברים ותמיד יצאתי והסתובבתי וכאלה עכשיו כלום אבל זה זמני אז אני מבליג
S ShukyD New member 16/9/06 #113 אני לא מתחבר לאנשים פה אני חברתי עם אנשים נורמלים אין לי בעיה עם זה אני יכול בשניות להתחבר עם אנשים אבל לא עם כל הסוגים בעולם
אני לא מתחבר לאנשים פה אני חברתי עם אנשים נורמלים אין לי בעיה עם זה אני יכול בשניות להתחבר עם אנשים אבל לא עם כל הסוגים בעולם
ח חרשני New member 16/9/06 #115 היי חברים מה שלומכם? התגעגעתי............... שוקי בקבוקי מקווה שאתה לא כועס עליי נשמה...
C chen010189 New member 16/9/06 #119 פפפפפחחחחחחחחחחח אתה שקוף ברמות עלק "אני לא מאוהב בהדר מרקס ולא כלום" אבל מעניין שאתה מבקש כל שניה וחצי סליחה משוקי וזה במקרה מזכיר מאוד את "מאוהב בהדר מרקס"!
פפפפפחחחחחחחחחחח אתה שקוף ברמות עלק "אני לא מאוהב בהדר מרקס ולא כלום" אבל מעניין שאתה מבקש כל שניה וחצי סליחה משוקי וזה במקרה מזכיר מאוד את "מאוהב בהדר מרקס"!
ח חרשני New member 16/9/06 #128 טוב אנחנו עושים לזה סוף תקשיב, בתפוז אני או חרשני או מישניה.... אני ממש לא מאוהב או חולה על הדר מרקס... הדר יודעת מי אני.... וזהו , די ... למה כל פעם שאני כותב הודעה אתם חייבים לצחוק עליי? וגם כן החן הזאת מה הקטע שלה?....
טוב אנחנו עושים לזה סוף תקשיב, בתפוז אני או חרשני או מישניה.... אני ממש לא מאוהב או חולה על הדר מרקס... הדר יודעת מי אני.... וזהו , די ... למה כל פעם שאני כותב הודעה אתם חייבים לצחוק עליי? וגם כן החן הזאת מה הקטע שלה?....