התנ"ך בעיני .
תמיד היו לי ספקות בקשר לספר הזה שכביכול נכתב אלפי שנים עוד לפני שהומצא הכתב בכלל.....
אפילו את המעמד המפוקפק של ספר היסטוריה הוא מפסיד עקב סיפורים לא הגיוניים, אפילו הדבר המרכזי בספר והוא עשרת הדיברות, מוכרים שקרים לאנשים - כל מה שנשאר מהספר הזה הוא רק חוקים שרבים מהם גוררים עונש מוות במגוון דרכים:סקילה,חרב,תליה,שריפה ועוד.
חוקים שלא יכולים להתקיים היום (יש להניח שיחזרו כאשר המדינה תהפוך למדינת הלכה), כמו למשל שמ-201 המצוות לפחות 60 עוסקות במין.
אפילו את המעמד הזה הוא הפסיד , והתנ"ך הוא היום בעצם כלי ריק שרק פנאטים מטורפים למינייהם רואים בו כלי מלא לשגיונותיהם.
כמובן שאחרי המחקר שלי: "התנ"ך כתוב עברית שכל אחד מבין" , בעיני הוא פסול לחלוטין, וברור שהוא לא אסמכתא לשום דבר ויש בן כל כך הרבה רוע, אפילו הרבה יותר מהקוראן. הקוראן קורא לפגוע באויבי הקוראן (מי שאיננו מוסלמי) ובתנ"ך רוב הקריאות הן להרוג יהודים שיעזו לא לעשות מה שאלוהים מצווה (באמצעות רבני השקר וממציאי הסיפורים).
שאלו אותי פעם, אם הייתי מגיע לאי בודד, מה הייתי לוקח איתי?
אמרתי לדרמן ותנ"ך (היום גם משקפיים)
למה?
אני לא זוכר היכן סיפרתי ולכן אעשה זאת בקיצור: אני פריק של הסידרה "דוקטור קווין רופאה במערב" (היום מחילה עונה רביעית) באחד הפרקים מסופר שהיא קיבלה את ספריית אביה במתנה מאמה, והחליטה לפתוח ספריה בעיירה. עד מהרה קמו כל מיני מתנגדים לכל מיני ספרים שיש בהם "טומאה" (ספרות חופשית), ואמנם החליטו לסגור את הספריה עד שיבררו את הספרים.
היא החליטה להעביר את הספרים חזרה לרשותה ולפתוח סיפריה באחד מחדרי המרפאה. ההמון המשולהב על ידי הספר שהוא גם ראש העיירה שלא יודע לקרוא ולכתוב, וערמו את הספרים בערימה באמצע הרחוב והציתו אותם.
דר' מייק עם חברים הצליחו לכבות את השריפה ולקחו את הספרים למדשאה ליד הכניסה ליבש את הספרים ולאמוד את הנזקים.
פתאום נתקלה בספר, לקחה אותו לכנסיה שכל הציבור היה בה לתפילת יום ראשון.
הכומר ליגלג עליה ושאל אם החליטה להצטרף לבני התרבות ?
היא ענתה שמצאה ספר בספריה שמספר דברים מאוד שליליים.
כמו מה ? שאל הכומר?
והיא ענתה שיש שם סיפורים כמו אדם שרצה לשחוט את בנו, אח שרצח את אחיו, אדם ששכב עם בנותיו, אלוהים עושה הסכם עם השטן, אדם שמסר את אשתו למלך לזנות כדי שלא יפגע בו, הבן שלו למד ממנו ועשה כך גם הוא עם אשתו, אשה שמכרה עצמה לזנות כדי לזכות באדם מסויים, אדם שהיה נשוי לשתי נשים ובסוף גרש אחת מהן עם הילד למדבר, מלך ששלח את אחד מקציניו לקרב כדי שיוכל לשכב עם אשתו, ועוד ועוד ועוד מאות סיפורים כאלו......
הכומר קטע את דבריה וצעק שספר כזה אסור שיהיה בידי אף אחד, אסור לאיש לקרוא בו, שתתן לו את הספר מיד, אבל מיד, מיד !!!
היא חייכה ומסרה את הספר לכומר שפתח בעמוד ראשון ופניו חוורו.
כולם קראו וצעקו שתספר להם מהו הספר הזה,
היא הסתובבה וענתה להם בשקט:
"דה הולי בייבל" (התנ"ך הקדוש).....
אז למה אקח את התנ"ך לאי בודד?
כי זה ספר מרתק עם אלפי סיפורים דמיוניים ועלילות מורכבות וכולל את כל ההסתבכויות האפשרויות, ועונשי רצח על ימין ועל שמאל.
מה יותר טוב מזה להעביר את הזמן.