סוף שבוע

Hosh17

New member
סוף שבוע ../images/Emo129.gif

שיר השבוע של אביב : -שיר השבוע לא של אביב : -אלבום השבוע: -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : -משהו שהרס את השבוע הזה: - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: - תמונה השבוע :

R h o n e

New member
אוקיי....

שיר השבוע של אביב : - -שיר השבוע לא של אביב : אליסה שפרגה - מילורד, בית הבובות - אל תדאג -אלבום השבוע: - -משפט השבוע: - -משהו שעשה את השבוע הזה : סופרלנד, ים.... -משהו שהרס את השבוע הזה: איןן... - מסר לאומה : - - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: ימית 2000 - תמונה השבוע :

אני עונהה

שיר השבוע של אביב : מקסיקו -שיר השבוע לא של אביב : אני מאמין - כנסיית השכל -אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה - כנסיית השכל -משפט השבוע: הבן שלך חטוף לא מצאנו שם למלחמה. -משהו שעשה את השבוע הזה : לא משהו מיוחד..חשבתי לרגע ניצנים אבל לא נראה לי. -משהו שהרס את השבוע הזה: ניצנים! - מסר לאומה : אם לא רואים את הסוף זה לקחת ימינה, או שמאלה. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: שמור תחזור - תמונה השבוע :

Elluli

New member
תגיד,

מי מהם זה אתה? הימני ממש ממש ממש מוכר לי, ולא מפה.

Elluli

New member
אמרתי..תקרא שוב את ההודעה..

"כי הימני ממש מוכר לי ולא מפה"

yellow cheese

New member
עמדתם שורה ראשונה בניצנים?

כי חברה שלי אמרה שהיא ראתה את ניר במסכים.

S h A b i T

New member
תקשיבי המצלמה ההיא דפקה לנו 2 צילומים..

אני כולי חיה בסרט רע מיום חמישי.. חחח.

ה ד ס ס

New member
האמת שגם אני ראיתי פלאש אבל כל מי ששאלתי אמר

לי שהוא לא מכיר דבר כזה שיש מצלמות בפסי רכבת.... נקווה לטוב. סיפרת להורים?

moriboy666

New member
מנהל מאבקים עם ברביות וחיילי צעצוע

שיר השבוע של אביב :לא שמעתי אביב השבוע..אבל שיהיה חדר קטן -שיר השבוע לא של אביב :שיר של רייצ'ל פארנר..אחד מהם -אלבום השבוע:פוטרה עדין. אוטוביוגפיה עדין. אוויק'קניג -משפט השבוע:"פיקָ'צ'ו אני בוחר בך" -משהו שעשה את השבוע הזה: כלום שהוא נגמר. -משהו שהרס את השבוע הזה: השיעמום; האויב הגדול ביותר של האנושות - מסר לאומה:תשמרו על עצמכם - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:שייגמר. אבל מהר!!! - תמונה השבוע תתארו לכם; שחור גדול על מצא של מוות דיכאון שיעמום עצבות ובריחה

zoai10

New member
עונה :]

שיר השבוע של אביב : יש שתים ... :] השתיקה ואור הירח XD -שיר השבוע לא של אביב : נממ... של אבריל .... סייקטרבוי . XD -אלבום השבוע: נוווו יומן מסעעע!!!1
-משפט השבוע: אלפקות זה איכסה חחחחחחח (אל תשאלו P: ) -משהו שעשה את השבוע הזה : השלמתי עם החברה הכי טובה שלי :] -משהו שהרס את השבוע הזה: החבר הכי טוב שלי עזב :/ - מסר לאומה : אביב גפן הוא שולט... =] - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: נממ ... בילויי עם החברה P: - תמונה השבוע : אין ....

2shahar

New member
יש לי שאלה..

XD זה יענו צחוק נכון? אז מה מצחיק במה שכתבת..?

למעלה