סוף שבוע

Forever NemeSh

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע של אביב : חלומות גדולים שיר השבוע לא של אביב : צל כבד- כשניקו תתחיל לדבר אלבום השבוע: אין אחד ספציפי משפט השבוע: "קשה יש רק בלחם" משהו שעשה את השבוע הזה : עבודה חדשה משהו שהרס את השבוע הזה: סבתא היתה בבית חולים
והגרון שלי מת בסופ"ש מסר לאומה : הכל אפשרי, תלוי כמה רוצים. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:
תמונה השבוע : נסו לדמיין אותי יושבת עם 3 טלפונים בו זמנית בעבודה מול מחשב וים מסמכים מסביב.. תמונה אחת היתה שווה אלף מילים אבל אין איך להראות.

חמדונה

New member
DUDE

שיר השבוע של אביב : סופרסטאר, בגלל הלחן שמעלה לי חיוך זחוח על הפנים כל פעם מחדש. שיר השבוע לא של אביב : אני בא אליה, של כנסיית השכל אלבום השבוע: כנסיית השכל, של כנסיית השכל משפט השבוע: "יש לי נחש אדום" (עזבו) משהו שעשה את השבוע הזה: ג'ין אנד טוניק משהו שהרס את השבוע הזה: השעמום מסר לאומה: עוד 385 יום! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: שיעורי נהיגה תמונה השבוע: נחשו מי אני.

Simple Sam

New member
../images/Emo42.gif

שיר השבוע של אביב:מסיבת מתגייסים -שיר השבוע לא של אביב:תמיד אהבה-עברי -אלבום השבוע:כלום -משפט השבוע:סתם כל מני דברים מהסימנר. -משהו שעשה את השבוע הזה :הסמינר והכיף פעילים+הופעה של מוקי -משהו שהרס את השבוע הזה:אתמול הבוסית שלי עיצבנה אותי נורא. - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:בגדול כלום.. סתם כל מני דברים שנדחו. - תמונה השבוע :כשישלחו מהסמינר.

אז זאת העיירה שלי אם תעצור אולי תיראה אותי

שיר השבוע של אביב : לאן את הולכת , בגלל נסיבות מסויימות אצלי בחיים , -שיר השבוע לא של אביב : בומבי -דנה ברגר שיר על ריקנות עולמית ,,,,שיר קצבי גם ,,, -אלבום השבוע:דנה ברגר -עד הקצה -משפט השבוע: אני רוצה לישון , -משהו שעשה את השבוע הזה :אבא שלי חזר לגור בבית בכל זאת יש בזה מין תחושת ביטחון קלילה -משהו שהרס את השבוע הזה: - מסר לאומה : תחיו היום כי מחר לא נדע,,,מה יקרה,,, - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: כמו בכל שבוע , אהבה יותר חזקה, מהסביבה - תמונה השבוע : תחנה מרכזית אגד-חדרה- שימו לב לבניין הגבוה בתמונה זהו בניין הביטוח הלאומי ,,,,

R h o n e

New member
לא נשמה זאת התחנה המרכזית של נתניה

לפי מה שידוע לי או שהתחנות שלכם ממש דומות

עונה

שיר השבוע של אביב :לא יודעת -שיר השבוע לא של אביב :לא זוכרת תשם שלו..משהו של מטאליקה שחרשתי -אלבום השבוע:!? -משפט השבוע:!? -משהו שעשה את השבוע הזה :אאאאאממ ניצנים ואתמול אצל ליאור :) -משהו שהרס את השבוע הזה:ממממממ שגנבו לנו כסף בניצנים - מסר לאומה :שימו תיקים בשמירת חפצים...חבל.. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:עיר הבירה ברביעי חמישי - תמונה השבוע :

למעלה