סוף שבוע

TairAtias

New member
בלופ

שיר השבוע של אביב : -שיר השבוע לא של אביב :להיות של היהודים -אלבום השבוע:ממנטו מורי -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה :הזמנתי כרטיסים לניצנים יום ראשון בעוד יומיים ושלישי שאחריו -משהו שהרס את השבוע הזה:אין משהו מיוחד - מסר לאומה :גלגלבפשובפ - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:ניצנים - תמונה השבוע :

מה הם רוצים מאביב?

- שיר השבוע של אביב: סוף לאהבה. - שיר השבוע לא של אביב: תתחנני אליי- אביתר בנאי. - אלבום השבוע: שומקום. - משפט השבוע: - משהו שעשה את השבוע הזה: ניצנים (חוץ מההופעה הכל היה טוב) ואיזה קטע עם מישהו. - משהו שהרס את השבוע הזה: שבט טסה לשבועיים וחצי. :/ - מסר לאומה: סופשבוע נחמד? - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: ניצנים ביום ראשון, ואז אצל קרן בטבריה. - תמונה השבוע: מניצנים.

ח לו לים

New member
עונה..

שיר השבוע של אביב : הרואין -שיר השבוע לא של אביב : וואו יש כ''כ הרבה -אלבום השבוע: אוטוביוגפיה-כנסיית השכל ושל אביב? שומקום. -משפט השבוע: '' קל לך להגיד אבל אני כמו זונה קטנה עומדת פה על העמוד ושרה מרי לנצח '' -משהו שעשה את השבוע הזה : התקווה 6 בכפר המוזיקה -משהו שהרס את השבוע הזה: ההקהל בניצנים נורא איכזב. - מסר לאומה : עדיף לבוא רק לאינטימיות. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: יום האחרון של כפר המוזיקה. - תמונה השבוע :--

Jude Lennon

New member
עונה לאור נרות

שיר השבוע של אביב : אקדחים שלופים -שיר השבוע לא של אביב : Erotomania של Dream Theather -אלבום השבוע: של אביב יומן מסע.. ובעיקרון AWAKE של DREAM או אולי פלישת התרנגולים של לאומית 99 -משפט השבוע: דבר חלש ותחזיק עט גדול -משהו שעשה את השבוע הזה : ניסיון כושל להכנת עוגיות... אבל לא יסולא בפז!! -משהו שהרס את השבוע הזה: "מבול של צרות" ללא ספק הרס לי את השבוע ואת 35 השקלים המתוקים שלי..!! - מסר לאומה : תזהרו מטורקים - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לטוס לאיסלנד

.....

-שיר השבוע של אביב: אור הירח -שיר השבוע לא של אביב: ככה את רצית אותי -אלבום השבוע: עכשיו מעונן -משפט השבוע: איפה השאל שלי? -משהו שעשה את השבוע הזה: ניצנים לגמרי! -משהו שהרס את השבוע הזה: סתם כמה דברים קטנים.. -מסר לאומה: תהיו חופשיים ושימו זין גדול על העולם זה -משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: מצפה שיהיה הרבה כלום -תמונה השבוע: אין לי...

Hosh17

New member
אלוהים הוא הקברן

מביט עלינו מלמעלה שיר השבוע של אביב : ממנטו מורי1,שיר עצוב וזיגוטה -שיר השבוע לא של אביב : -אלבום השבוע: ממנטו מורי -משפט השבוע: זה רק אור הירח -משהו שעשה את השבוע הזה : ניצנים -משהו שהרס את השבוע הזה: ניצנים -ההופעה..בערך - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: ניצנים ביום ראשון - תמונה השבוע : מניצנים

אלינה מ

New member
עונה=]

-שיר השבוע של אביב : לאן את הולכת -שיר השבוע לא של אביב :באה אלי- הראל מויאל -אלבום השבוע: שלומי שבן- עיר -משפט השבוע: למיואשים יש רק גורל -משהו שעשה את השבוע הזה : לא משהו מיוחד -משהו שהרס את השבוע הזה: לא משהו מיוחד - מסר לאומה : ישן אבל...... "תנו חיוך הכל לטובה"
- משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אממ שפיים, באר שבע....[קיצר לא משהו מיוחד!] - תמונה השבוע : --

Bambi di

New member
סופ"ש ../images/Emo1.gif

שיר השבוע של אביב: לילות לבנים, שומקום. -שיר השבוע לא של אביב: Let Love In - כנסיית השכל. -אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה. -משפט השבוע: ... -משהו שעשה את השבוע הזה: ניצנים. -משהו שהרס את השבוע הזה: קורס קיץ...והוא גם יהרוס את השבוע הבא. - מסר לאומה: ... - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אנשים. - תמונה השבוע: ניצנים 2007

keren358

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של אביב : שחור לבן. -שיר השבוע לא של אביב : ניצוצות-ברי סחרוף. -אלבום השבוע: -משפט השבוע: "הנהג שלנו הוא חציל בתוך חציל, הוא יקח אותנו לניצנים" -משהו שעשה את השבוע הזה : יומולדת, ניצנים. -משהו שהרס את השבוע הזה: - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: מור באה, חתונה לדוד שלי. - תמונה השבוע :

2shahar

New member
תצביעו לאדיר!

שיר השבוע של אביב: הרואין שיר השבוע לא של אביב: לעולם מצידי-היהודים אלבום השבוע: פורטה משפט השבוע: "האמת שדי נוח כשצוללים" משהו שעשה את השבוע הזה: ניצנים 7.8+ 9.8 משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: ניצנים 13.8+12.8 , לעבוד בראשון רביעי וחמישי תמונת השבוע: בדרך לניצנים.. אני השמאלית..

AriEitan

New member
יאללה אני, בפעם הראשונה:

שיר השבוע של אביב : שנינו שווים (בביצוע מהופעת מועדון התיאטרון - מסע לשום מקום באור הירח) -שיר השבוע לא של אביב : ATWA - System of a DOWN, קשה לי להאמין שמישהו מכיר -אלבום השבוע: לא דע -משפט השבוע: מצאתי אהבה, תוחזר לבעיה לפי סימנים מזהים -משהו שעשה את השבוע הזה : ההופעה בניצניםםםם -משהו שהרס את השבוע הזה: אמממממ לא יודע שבוע נחמד סה"כ - מסר לאומה : תהיו חופשיים - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לעשות עוד כסף בעבודה - תמונה השבוע : מצורפת :]

galush29

New member
השבוע עבר ממש מהרררר

שיר השבוע של אביב :מגיע לך יותר -שיר השבוע לא של אביב :- -אלבום השבוע:- -משפט השבוע:"יום ועוד יום,יום ועוד יומים..הא נו זה יוצתא 5" -משהו שעשה את השבוע הזה :ניצנים=] -משהו שהרס את השבוע הזה:בידיעה ששבוע הבא אילת=\ - מסר לאומה :- - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:אילת? - תמונה השבוע :

יאלה נתחיל

שיר השבוע של אביב : אל תדאג -שיר השבוע לא של אביב :כשזה עמוק -אלבום השבוע: אין לי אלבום ספיציפי השבוע -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : אתמול, היה יף בברקפסט, המקום האהוב עלי -משהו שהרס את השבוע הזה: ריבים מטופשים - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: קצת פחות עבודה - תמונה השבוע :

moriboy666

New member
ריבר זה לא מסעדה מזרח רחוקית? חח

יש כזאת ליד בצומת עלית פה.. אני אוהב שם אורז כזה עם ירקות ופרגית..לא יודע יש כזו מנה. בנתיים הסתפקתי בלחם עם פסטרמה דלת שומן
בעעע

למעלה