סוף שבוע

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
סוף שבוע../images/Emo9.gif

~מוקדש לנעיתי
~ סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום רביעי, כי שביתה ושיעור מעולה באותו יום
וגם שלישי שהייתי בסופרלנד הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. זה לא טוב מה שגיליתי אבל עצם העובדה שגילית [שהטרוט קימה שלי יותר גרוע משחשבתי] זה טוב.. שאני ידע מה לשפר
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ראיתי את מילקילוני רץ כמו משוגע חחח התעצבתי מעט כי.. חוזרים ללימודים
התעצבנתי על.. מיתר והילה
אבל בסוף סלחתי כי .. סלחתי אבל אני עדיין עצבנית התאכזבתי מ... כי... ללא ספק מהן.. להקיר כשזה קשור בחיים שלי ושל חברה שלי
לא קוראים לזה חברות
בכיתי מעצב/אושר כי.. ממ.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שמילקי התחיל לשחק תופסת השבוע עם מדריכה אחת
בעט בה ובדלת וברח
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אממ שאני רוכבת יפה [טוב.. מתחילה אמרה את זה אז היא לא ממש מבינה
] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סוף סוף רכיבה טובה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את לקום ב-7 וחצי במקום ב-12 וחצי \= הסרט הכי טוב שראיתי..אמממ נורביט [פעם שנייה חח] המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. סופרלנד
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כרטיס לסופרלנד
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ~מעדיפה לא להגיד~ התודה שלי השבוע היא ל.. אמא פינקתי את עצמי השבוע עם.. כל מה שטחנתי בסופרלנד והיום גלידדה מאכל השבוע שהיה הוא.. ^^ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?חוזרים ללימודים שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. הרבה אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כל הקטע בסופרלנד למרות שצחקתי לו בפרצוף וחברה שלי גססה מפחד
זה היה מצחחיק
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארכב, יהיה בחווה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כל מיני P= השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הרכיבה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שלחברה שלי יהיה עוד שיעור כדי שאני יוכל לבוא איתה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אממ.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

favory

New member
ורק לנעיתי../images/Emo8.gif

~מוקדש לנעיתי~ סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שלישי! כי לצאת עם החברים מהחווה , היה פשוט כייףףף! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לראות את כולם. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע אממ..לא יודעת. התעצבתי מעט כי רר לא משנה. התעצבנתי על כל מיני אנשים מעצבנים תמותו אבל בסוף סלחתי כי בעיה שלהם. התאכזבתי מעצמי. ככה. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב, כי זה נגמר. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום שלישי היו המון קטעים מצחיקים! נראה לי שישבנו על הסוסים הקטנים של השקלים טחח.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא זוכרת. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי, אממ..לא יודעת, בזבזתי מכספי המון כסף פעם ראשונה?1 חחח... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לשרוד שבוע ככ מעפן..חוץ משלישי. הסרט הכי טוב שראיתי..אני אראה מחר
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..באולינג וארומההה!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הממ, סלט לנעה כאילו...איך נעה איך את מסוגלת שישה שקלים לקחת מידי לא אסלח
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..נעית
וברבר. התודה שלי השבוע היא ל..נעית. פינקתי את עצמי השבוע עם..בילוי עם הפושטקית הכי מצחיקים בארץ. מאכל השבוע שהיה הוא..ארומה. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? " ה-שלישי" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..מעיל אחד בגשם \ כמה עוד אפשר. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום שישי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אהנה עם כולם! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..המון אנשים :] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..משהו מיוחד מאוד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כנל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כנל סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי! כי היה כ"כ כיף עם כולם
. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. עצם זה שהיה שבוע נהדר
. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לול, ההופעה?
. התעצבתי מעט כי.. נמ, וכי נמ :X. התעצבנתי על.. הרכזת שהחליטה שנבוא לחזרות. אבל בסוף סלחתי כי .. היה סביר? התאכזבתי מ... כי... נמ :X. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כ-ל יום שלישי. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אבל משום מה את תמיד מצליחה"
. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא וויתרתי לעצמי. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להתעורר היום. הסרט הכי טוב שראיתי.. נמ
. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. באולינג+אוכל וחווה :]. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קרם פנים?
. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יום שלישי, ללא ספק. התודה שלי השבוע היא ל.. השמנים מהחווה :]. פינקתי את עצמי השבוע עם.. הקרם החדש הזה
. מאכל השבוע שהיה הוא.. לול, סלט יווני של ארומה [זה היה יווני, נכון?
]. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אנשים שמנים זה כיף!". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Der Letze Tag
. אלבום השבוע שהיה.. Zimmer 483
. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Let them know you're not just anyone. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלמיני תחושות לא נעימות. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אמצה עד הסוף את היום האחרון של החופש שלי. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ט"ה
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. טרילילי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהטקס יעבור טוב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. השמנים מהחווה :]. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): יצאתי מרושעת משהו
.

AnGi14

New member
השבוע שלי...../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. חמישי כי...היו צחוקים באימון שחייה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..חזרנו לבצפר!! [בציניות!] אה...שיפרתי את השיא שלי ב25 [בריכה אחת חחח]מטר חתירה!!! עשיתי 16 שניות! זה יחסית אליי יחסית טוב [[: הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אה...עשינו היום [יום שישי] לאח שלי יומולדת עם שני הצדדים של המשפחה ואח של אבא שלי,אחות של אמא שלי,בן דוד שלי וסבא שלי קנו לאח שלי אוכף ליומולדת [גמאני רוצה!] התעצבתי מעט כי.. לא הייתי השבוע בחווה [תודה רבה לך עבודת שורשים מקוללת!] התעצבנתי על...אה...הרבה אנשים אבל בעיקר על ילד מהשחייה שהשפריץ עליי מים קרים בסוף האימון ואז זרקתי עליו את הכובע ים שלי [[: אבל בסוף סלחתי כי ..מי אמר שסלחתי?? התאכזבתי מ...אותה החברה משבוע שעבר חח כי גם השבוע לא הלכנו בסוף לעיר פחח... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי השבוע... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע...שאני וחברה שלי מהשחייה ואח שלי צחקנו על אנשים מהקבוצה בשחייה ועל המורה לברייקדאנס של חברה שלי [הוא לימד גם את אח שלי...] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אמ...שחברה שלי אמרה לי שהיא עושה איתי ועם עוד חברות את המסיבת הפתעה לחברה שלנו [: הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי...רצתי עם חברה 7 ק"מ ביום שלישי בבוקר.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...ללכת לבצפר.. הסרט הכי טוב שראיתי...לא ראיית סרט השבוע.. \= אה בעצם כן ראיית "שודדי הקאריבים 2" בפעם השנייה חח... המקום הכי טוב שאליו יצאתי...לבית של חבר שלי למסיבת הפתעה... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אמ...זה יות רנכון מינוס בדמי כיס אבל שיהיה...על המסיבת הפתעה של חברה שלי בגלל המתנה והבלונים אבל היה שווה את זה!! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אמ...את המפגש עם החברות מהיסודי כשעשינו את המסיבת הפתעה חח.. התודה שלי השבוע היא ל...אה...להרבה אנשים חח... פינקתי את עצמי השבוע עם..כלום... \= מאכל השבוע שהיה הוא...הרביולי שהכנתי ביום רביעי [: אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"השבוע של ליאור" P= שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..וואי יש מליון [אני אתן שמות של להקות חח] MCR ו-Green Day ו-Sum 141 אלבום השבוע שהיה..the black parade של MCR משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה."just sleep the hardest part is letting go of your dreams" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את החזרה ללימודים [למרות שלמדנו רק היום חח] הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אוכל לישון בשקט... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא...לראות את כל החברים שלי אחרי חופשה ארוכה... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע...שיעורי רכיבה!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע...יבטלו ת'מבחן במדעים??? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...את הספר שיעשה לי פוני לצד ויגזור לי קצת שיער חח [למרות שלא ניראה לי שזה יקרה...\= ] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):את אחת התמונות של פרי המקסימונת שלי בגלל כל המחמאות שקיבלתי עלייה חחוגם כי היא כזו מותק!! 3>

ווינגז

New member
עייף לי כ"כ../images/Emo122.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שבת הקודמת [מה, נו
], כי יצאנו לטיול. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שביתה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מישהו שהחמיא לי ממש. התעצבתי מעט כי.. הלחץ ממשיך-מתחיל-ממשיך. התעצבנתי על.. אמא אבל בסוף סלחתי כי .. כוונות טובות התאכזבתי מ... כי... עצמי, רק אני מסוגלת להיות כזו טיפשה. בכיתי מעצב/אושר כי.. עשיתי משהו ממש מטומטם ולא ידעתי איך לתקן את זה. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיחה עם ללי שגרמה לי לצחוק ממש. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "ממה שיצא לי להכיר אותך את באמת בנאדם שעושה את מה שהוא אוהב ולא מתפשר על זה, אני מעריך אותך על זה." הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. החזקתי מעמד או משהו? לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... עבור את השבוע הזה. הסרט הכי טוב שראיתי.. המ, איזה דוקומנטרי אחד
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הקניון היה השבוע?
לא נראה לי. אז הטיול בשבת. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. היה משהו בכלל? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ללי, גלי, טורי. התודה שלי השבוע היא ל.. צומי, ררר פינקתי את עצמי השבוע עם.. מגנום! מאכל השבוע שהיה הוא.. לא היה ממש. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אוף ועוד אוף, וגם אוף. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Soul Dogs (Down we Go)- Lady Macbeth
אלבום השבוע שהיה.. "2112" - Rush משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "זה הצל או האור שמסתיר את עינייך, הגדולות, המוזרות". הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את היום, ואת... כל השבוע כמעט, בעצם. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אררררררר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. צומי ופף. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לעבור את הבגרות בהצלחה אמן אמן אמן או משהו
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ^ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ללי? הדבר הכי עקום בעולם, בחיי.

MC sApiR

New member
"קזבובו ולישון!"../images/Emo6.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי כי נשארתי בבית הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.."מי רוצה ליהיות גולפיונר"
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מה שאמרו לי ביום רביעי=\ התעצבתי מעט כי.. אני לא יודעת מה לעשות ואני עכשיו עוד יותר מבולבלת.. התעצבנתי על.. המדינה הזאת אבל בסוף סלחתי כי .. פפ.. התאכזבתי מ... כי...ניצן בכיתי מעצב/אושר כי.. בגלל מה שאמרו.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חח בהחלט היום במלון
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."קזבובו ולישון!! מה אתם עושים ערים?!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא התפרקתי בשיחה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לילד כאפות הזה הסרט הכי טוב שראיתי..אמ..הסרט היחידי שראיתי זה "דום"והוא לא משו.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..מלון משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..תא משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אבא,אמא,אורטל ואנה התודה שלי השבוע היא ל..כל מיני אנשים שעזרו..והם יודעים מי אלה.. פינקתי את עצמי השבוע עם..פוקר?
מאכל השבוע שהיה הוא..סלט אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Evenescence - My Immortal ו-I Don't Want To Miss A Thing AEROSMITH אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..Don't want to close my eyes I don't want to fall asleep Cause I'd miss you baby And I don't want to miss a thing Cause even when I dream of you The sweetest dream will never do I'd still miss you baby And I don't want to miss a thing הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום רביעי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יחליט מה אני עושה.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אנשים מסוימים
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור טוב,לדבר עם כמה אנשים.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיקרה מה שאני מקווה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הילה וניצן סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

The Bitter End

New member
בוקר טוב.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי רביעי חמישי. כי ככה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. החזרה ללימודים נראה לי, כן. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת. התעצבתי מעט כי.. הורים מעצבנים. התעצבנתי על.. אבא. אבל בסוף סלחתי כי .. כי הוא דואג. התאכזבתי מ... כי... מעצמי, כי ככה. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אתמול היה מצחיק. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "יא קלפטע!!!" ו"פרינסס נבלה". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. השתחררתי קצת. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לביצפר אחרי החופש. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא נראה לי שראיתי סרטים. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. כמה מביך... הביצפר. בעצם, הניווט ביום רביעי. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שומדבר רציני. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. איזה נבלה אחת, ניצן, נומיק, דנה, יעלי התודה שלי השבוע היא ל.. גל. פינקתי את עצמי השבוע עם.. שינה אינסופית. מאכל השבוע שהיה הוא.. פלאפל? אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "עולם קטן ומטורף". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Arctic Monkeys- When The Sun Goes Down משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. She burns like the sun and I can't look away And she'll burn our horizons Make no mistake מתוך Sunburn של Muse הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הריבים עם ההורים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנערף. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. נבלה אחת, יעלי[!!!], נומיק. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לא יודעת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. חזרות ותסריט. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יעלי... נבלה... שירלי...

פיצקה שלי

נבלה סבתא שלך. סתם, סבתא שלך מלכה, היא מכינה גפילטעמיט
נפגש בבית אבות

The Bitter End

New member
את נבלה!

מהסוג הגרוע... זה שאונס אנשים תמימים. אוי מיידלע, בימיי הפלמ"ח זה לא היה קורה...

m i s s B

New member
שבוע מצחיק..!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שלישי- באולינג וארומה עם כל האנשים החמודים מהחווה! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע- ברור שיום שלישי, אבל גם השביתה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע- (?) התעצבתי מעט כי.. (רוני..?) התעצבנתי על.. אמא שלי וכל העולם בערך. אבל בסוף סלחתי כי עדיין לא..! התאכזבתי מאף אחד..כולם חמודים. בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום שלישי עם כולם והפוסטר בקניון.. וגם החשדות של אלון באיסמאיל..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היו הרבה.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..הצלחתי לעבור את השיעור ביום שישי, גמרתי עבודה מעצבנת! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לרכב הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי (בעזרת השם היום) המקום הכי טוב שאליו יצאתי..באולינג, חווה, ארומה, קניון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מתנות לכל העולם. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..כל האנשים המצחיקים מהחווה! התודה שלי השבוע היא ל..כולם. פינקתי את עצמי השבוע עם..בגדים.. מאכל השבוע שהיה הוא..סנדוויץ' בארומה וסלט יווני..חהחה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? (?!) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. how to save a life. אלבום השבוע שהיה..לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את העצבים ביום חמישי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אצא עם כל האנשים מהחווה. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הילה, עומרי, אלון, רוני, נעה ובאמת כל החברות שלי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..סרט.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור טוב בשישי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כל החברות מהחווה. שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

gili600

New member
אחח סופשבוע

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי ושישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השביתה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא יודעת התעצבתי מעט כי.. ככה התעצבנתי על.. מיה יודעת אבל בסוף סלחתי כי .. ממש לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... קצת מעצמי בשיעור בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הרבהה
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את צ'וצ'י נסיכה שלי! תתני לי חיבוק גדול נסיכה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עבדתי קשה (יחד עם כולם) והיה ממש כיף! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום לשעת אפס אתמול (למרות שהיה מצחיק) הסרט הכי טוב שראיתי.. יצאת גבר המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה וישפרו משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. רוקנתי לעצמי את הארנק על כל מני דברים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נוני, חגית ועופר התודה שלי השבוע היא ל.. נוני שיודע לעודד ואת הפרצופים שעדי עושה שהוא נועל את האורוות
פינקתי את עצמי השבוע עם.. להיות בחווה כל היום בחמישי ולהיות מלא זמן בשישי.. (וכמה שזה נשמע מוזר-) לעבוד מלא בשישי מאכל השבוע שהיה הוא.. מיץ תות-בננה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? כיף, כיף, כיף שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. בלבלי אותו (אבל רק בביצוע של הערבי בפלאפון של עדי
) משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. בצפר ואת ההסעה הביתה ביום שישי
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתבטל השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הרבה.. אנשים מדהימים
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שביתה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שביתה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מני סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): נוני המכונאי

ToryMaster

New member
|שבת|

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום לא זוכרת כי לא זוכרת, בטח ללי הצחיקה אותי למוות. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: כלום. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: כלום התעצבתי מעט כי: החתול שלי מת. התעצבנתי על: לא התעצבנתי. אבל בסוף סלחתי כי: ^^^ התאכזבתי מכלום. בכיתי מעצב/אושר כי: החתול שלי מת? הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע: ללי, חולת נפש. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו: |ללילא| ו|לליכן|, וגם ששירלי חזרה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל: הסרט הכי טוב שראיתי: המקום הכי טוב שאליו יצאתי: משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה: משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע: החברות שלי התודה שלי השבוע היא ל: אף אחד? פינקתי את עצמי השבוע עם: כלום מאכל השבוע שהיה הוא: משהו ברזילאי חדש אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "חתולוז לנצח" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה: how do i אלבום השבוע שהיה: foture past משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה: אין הייתי מוחקת מהשבוע הזה: כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: כלום השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא: כלום השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חתולוז. כמה צומי.

segev 007

New member
סופ''ש ../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..כל השבוע...... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור של שיר קצת לירכב אחרי שבועים בלי רכיבה!!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. יום חמישי ההפתעה התעצבתי מעט כי..ביום שיש.... התעצבנתי על...עופר אבל בסוף סלחתי כי ..אני ילד סלחן התאכזבתי מ... כי...אף אחד בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי....
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום שישי עדי והנדנדע כל כך כיף ומצחיק מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא ניראה לי שהיו הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..לא הרגשתי טוב עם עצמי כי...... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא לירכב שבועים ולא להתחרפן הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי.....
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה וסבתא וסבא..... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מחשב חדש ומגניב
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..יש הרבה..... התודה שלי השבוע היא ל..אמא שלי פינקתי את עצמי השבוע עם...חמין בשבת + על האש בשיש =שליטה מאכל השבוע שהיה הוא..חמין
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אף יום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישן הרבה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..שיעור בשני סוף סוף השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור בשני אחרי בצורת ארוכה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור בשני נכון חפרתי עליו אבל אני מיתחרפן בלי רכיבה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יש הרבה.....

gili600

New member
וואלה יותר הגיוני..

מה את רוצה שהתבלבלתי? הם בכל זאת תאומים זהים!

segev 007

New member
לא ברוך איך אפשר לא להבדיל

מהיום הראשון שראיתי את וונדיז לא התבלבלתי בינו לבין ברוך

למעלה