me me me..../images/Emo110.gif
ארוחת חג,שביתה,אלון (כסופים :]) יום שישי- מגן בפסיכו,ייחצנות לרוקצ,עם הדרה ואופק בקנה"ז,שינה,חברות פה+טובי סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול,בגלל החברים
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הארוחת חג שני ביום ראשון
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..ההכנות ליום השואה
התעצבתי מעט כי..יום השואה מתקרב מה שמראה כמה זמן סבא לא איתי
התעצבנתי על..חברות אתמול,השתכרו והיו מפגרות
אבל בסוף סלחתי כי..חברות
התאכזבתי מ... כי...ידיד,דברים שהוא אמר
בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב-געגועים
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..משחקי ארץ עיר עם אחי,בנדוד ובת דודה בחג ה2,"זינה הנסיכה הלוחמת באישיות"
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."את רק מגבירה את הרצון שלי לראות אותך":] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..הצלחתי לעבור משבר ראשון איתו לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל..הכנות ליום השואה הסרט הכי טוב שראיתי..לא זכור לי משו מיוחד המקום הכי טוב שאליו יצאתי..היו יותר מדי מקומות
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..התיקון של המצלמה פפ
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..נמרוד,אלון,אדם (כי אין יותר טוב מהכסופים
) התודה שלי השבוע היא ל..my love,הרביעייה המדהימה שלי,נמרוד,אלון,אדם..
פינקתי את עצמי השבוע עם..אוכל של הבית מאכל השבוע שהיה הוא..בומואלוס
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
לא דעת שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..כי חרשנו אותו כ"כ הרבה פעמים-הבוקר יאיר
אלבום השבוע שהיה..לא משו ספציפי משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..-- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..משבר ראשון איתו הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אראה אותו השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..(אותם האלה מ"התודה שלי השבוע..") השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אילת אילת אילת!!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..חזרה לאימונים.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ניצנוש',אדם ונמרוד
ארוחת חג,שביתה,אלון (כסופים :]) יום שישי- מגן בפסיכו,ייחצנות לרוקצ,עם הדרה ואופק בקנה"ז,שינה,חברות פה+טובי סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול,בגלל החברים