סוף שבוע

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

segev 007

New member
מי מיתלהב גילי תירגעי......

איזה איסטרית סתם אמרתי שאי אפשר להיתבלב ושזה ברוך.....

Ontario R Z Y H

New member
מתאים לי מ-ע-ו-ד

אני לא דיסלקטית. אני יודעת שמאוד כותבים עם א'.. זה היה בכוונה
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול בלילה, היה מצחיק אחושרמוטההההההההההההה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. האירגונים הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיחה עם באאאאן נושמ התעצבתי מעט כי.. זה עומד להיגמר התעצבנתי על.. אמא אבל בסוף סלחתי כי .. צריך לעזוב עם טעם טוב בפה התאכזבתי מ... כי... אפחד בכיתי מעצב/אושר כי.. הם נעלמים לי (אני להם) וכי היה מצחיק בטירוף אתמול.. סטלה של שתיה ופרחות זה איכותי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אתמול בערב, אני ושחשח ליווינו שתי חברות לאיפשהו בקיסריה, ואז התרחקנו ואנחנו דופקות צרחה כזה "מה המצבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב?" ומתפקעות מצחוק... !! זה היה גאוני מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "יודעת מה הכי אני אוהב בקשר שלי ושלך? שלא חשוב מה שהיה, לא התרחקנו, אפילו התקרבנו יותר!! וזה ממש כיף!3> ויום ראשון אני רוצה חיבוק ענק!! ברור?!!!" אחח כפרעעעעע3> הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני מחזיקה עוד קצת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא מאמינה שהיו לי כל כך הרבה אנרגיות אתמול ללכת את כל 9-11-13 שמונים אלף פעם באמצע הלילה... וגם אין לי אוויר, אז בכלל הסרט הכי טוב שראיתי.. סופשבוע ארוך, אבל לא סיימנו לראות אותו המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אתמול, לשחר, אח"כ לדני, ואז לפארק משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שני זוגות גרביים, חבל, בנדז'ים שחורים סקסיים, סבון, ודי חחחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שחר, הילה, שלי, ובאן... ואת השיעור עם השופטת.. היה באאאאן זונה חחח התודה שלי השבוע היא ל.. כולם פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה מדי תעסוקה מאכל השבוע שהיה הוא.. אוכל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "אל תתנו לזה להיגמר" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. a town calld hypocrisy - lostprophets אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. go a head say it, your leaving, youll just come back running (i wont) הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את העצב שבנסיעה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן היום נורמלי.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כולם השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. קניות, להתחיל לארוז.. איך לעזאזל!?! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. מנוחה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כולם!! נו שיגיע מחר (לא מאמינה שאני אומרת את זה) ושיהיה בצפר!!!!!!!!!!!! (רק כדי לראות את כולם כן? חחח) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה נו 24.4 נו !!!

Ontario R Z Y H

New member
עוד אי אפשר לשאול

והוא לא מהמם.. זה הפן שעושה אותו מהמם חחח אבל תודה

ToryMaster

New member
אבל אני סקרנית ../images/Emo7.gif

תודיעי לי כשאפשר יהיה לשאול
גם את די יפה, תכל'ס

belledejour

New member
../images/Emo41.gifתקציר של השבוע...../images/Emo41.gif

~מוקדש לנעיתי~ סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..שלישי עם כל החברים מהחווה! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השביתה והבאולינג... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לוידעת התעצבתי מעט כי.. לא נסעתי בסוף לסופ"ש בנתניה התעצבנתי על.. אמא שלי אבל בסוף סלחתי כי .. טוב, לא בדיוק... התאכזבתי מ...זה שהשביתה נגמרה כי... באמת צריך להסביר? בכיתי מעצב/אושר כי.. לא שזכור לי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. התמונה על הקרוסלה בקניון ביום שלישי. זמנים טובים... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אין לי מושג! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. מצאתי זמן השבוע לרכב 5 פעמים לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לרכב 5 פעמים השבוע הסרט הכי טוב שראיתי.. אני מקווה שהיום בערב.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הבאולינג וארומה!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כל מיני, מהרוכב... ציוד רכיבה חדש משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. האנשים מהחווה! התודה שלי השבוע היא ל..אמא שלי, על הקנייה הגדולה מהרוכב... פינקתי את עצמי השבוע עם.. ציוד רכיבה וגלידת מארס מדהימה מאכל השבוע שהיה הוא.. סלט יווני וסנדוויץ' מארומה... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? החיים קשים... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. היו כמה אלבום השבוע שהיה..לוידעת משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "אצלי הכול בסדר..." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את אחותי הקטנה והקרצייה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ? השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כל מי שבא לבאולינג! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..השביתה אמורה לחזור... =] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שסוף סוף יהיה לנו שיעור קפיצות! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..החברים מהחווה- זה די עצוב... סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

שירלי317

New member
לא צריך סיבה../images/Emo4.gif../images/Emo14.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. הכל חוץ משלישי (כי שוק דגים ביפן ו14 שעות טיסה זה פיכס)
אבל יפן ולחזור לארץ וקים וליאור ואנשים ושישי ה13- זה כיף חיים! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ההודעה ששלחתי לו, גאה בעצמי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. קימי, אחרי שבוע של געגועים! התעצבתי מעט כי.. ההודעה ששלחתי לו התעצבנתי על.. אמא אבל בסוף סלחתי כי .. מה אני אעשה שהיא לפעמים אטומה?! התאכזבתי מ... כי... מעצמי, ממנו... אבל אני מקווה שעכשיו זה יתחיל להסתדר.. בכיתי מעצב/אושר כי.. אחרי שבוע של יובש ביפן, יצאו לי הדמעות בגלל הכל. עצבות ובילבול בגללו ואושר בגלל המשפחה הענקית שלי- אנשי הדשא
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. רביעי בבצפר
ושישי ה13. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "זה מבורך, הדבר הזה. קראת אותי בדיוק."
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שלחתי את ההודעה, לקחתי את עצמי בידיים. מקווה לטוב. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשלוח את ההודעה. לעשות את המבחן במתמטיקה אחרי שנחתתי באותו יום ב3 לפנות בוקר. לשרוד את השוק דגים בלי להקיא. הסרט הכי טוב שראיתי.. גרמלינס- בפעם ה101
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מסעדה בטוקיו
גררר- קובה ביף:-O משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הממ... יותר מדי דברים מיפן...ונגן אמ פי 4
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כולם. אפילו את אבא. התודה שלי השבוע היא ל.. לאבא על יפן. לליאור, לשירק'ה, לתקוה, לעדי על התמונות ולקימי הקטנה על עצם קיומה
פינקתי את עצמי השבוע עם.. יפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
מאכל השבוע שהיה הוא.. איכס- סושי
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מסביב ליפן בחמישה ימים (וחזרה
) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Regina Spektor -Fidelity אלבום השבוע שהיה.. alanis morissette- now is the time משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Suppose I never ever saw you Suppose I never ever called Suppose I kept on singing love songs Just to break my own fall Just to break my fa-ah-ah-ah-ah-ah-ah-ah-all כל Regina Spektor -Fidelity הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את השוק דגים והטיסות המתישות
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אדבר איתו, שהכל יהיה רגוע. והייתי רוצה לרכב, אבל כבר אין מצב. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. קימי, ליאור ותקוה. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הסופ''ש
והרבה הרבה קימי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. קימי קימי קימי. ושהעניינים איתו יתבהרו. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יעלי יעלי ויעלי, אורלי ותקוה.

אחח..

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:כל השבוע.. במיוחד ראשון, שני, שלישי ושישי עם החברים..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:יצאתי מלא
, רכבתי מלא
, ראיתי אנשים שאני הכי אוהבת בעולם
, וכי היה חופש!!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: חיבוק כזה מעופר, סתם ככה בלי סיבה
התעצבתי מעט כי..: חיים הבריז, שוב התעצבנתי על..: בנדוד שלי אבל בסוף סלחתי כי ..: הוא הציע לי שוחד מפתה במיוחד! התאכזבתי מ... כי...:
בכיתי מעצב/אושר כי..: מצחוק, כשדיברתי בטלפון עם נוני.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..: היציאות, החווה, פשוט הכלל!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:"היה לי כיף לראות אותך" "אבל ראית אותי לפני שלושה ימים" "אז מה, עדיין התגעגעתי"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..:סתם היה לי טוב.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: להשלים עם העובדה שמחר חוזרים לשגרה..
הסרט הכי טוב שראיתי..:בופור המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:ראשון לסינמה סיטי, שני לאלון, שלישי לאיתי, ושישי לסרט בישפרו.. וחווה כמובן!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:שומדבר מיוחד.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:החברים, האנשים מהחווה, נוני והכי הכי - בני קומרובסקי לדורותיהם
התודה שלי השבוע היא ל..:הנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם..:להספיק לעשות כל מה שבאמת רציתי לעשות, ולהנות מזה מאכל השבוע שהיה הוא..:פופקורן..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..:אם את עדיין אוהבת אותי, כי טחנו אותו ברדיו בלי סוף! אלבום השבוע שהיה..:שייגעצ!
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:בדרך לשם, לנו לא איכפת מהעולם מה שמתחשק עושים לפני כולם כמה מושלם, "כייף להיות איתך סתם" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:אולי את השיעור המזעזע ביום רביעי..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:ישנתי, והייתי אצל דודים.. שומדבר מיוחד.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..:זוהר, כי הוא אמר משהו שעשה לי את כל השבוע, וסתם כי זה הוא השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..:אימון.. לחזור לעבוד עם השמן.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..:שביתה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..:חברים מהבצפררר.. | סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):צילה ופיטנגו.. שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

ram ram

New member
השבוע שלי..../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אהה.. נראה לי שבת... כי ישנתי יחסית הרבה והיו אחלה רכיבות..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השביתה הזאת..!!! הצילה אותי !!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אהה... גלי בא לביקור בחווה... היה מזה כיף לראות אותו..! התעצבתי מעט כי.. אהה... לא יודעת... התעצבנתי על.. וואי על הרבה אנשים... אבל בסוף סלחתי כי .. כי זה סתם היה משו עובר כזה... התאכזבתי מ... כי... מזה שג'ונה הייתה צריכה לעשות את המבחני כניסה לקורס מדריכים..
מה זה השטויות האלה?!!!
בכיתי מעצב/אושר כי.. אהה.. הייתה לי כל כך הרבה שמש בעיינים ורוח ממש חזקה..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אהה... יום חמישי הלכתי לבקר את המורים משנה שעברה... ונכנסתי לשיעור של כיתה ח'... היה קורע..!!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אהה... קצ'קיידה... חחח.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אהה... לא יודעת... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום מספיק מוקדם כדי להגיע לאוטובוס...בסוף התארגנתי יותר מהר מהאחים שלי..
הסרט הכי טוב שראיתי.. אהה.. הסירטונים של המקצים באלונמים..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אהה... לחווה... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אהה... הרבה... התודה שלי השבוע היא ל.. לדייגו... שנתן את עצמו לגמרי ועבד לזוריק כל כך יפה..! פינקתי את עצמי השבוע עם.. אהה.. יום רביעי בבית לישון... מאכל השבוע שהיה הוא.. אהה... קורנפלקס... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "בחזרה לבית הספר.... או שלא!!!
" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. -- אלבום השבוע שהיה..-- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. אהה... "I'm Free To Do What I Want..." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אהה... סיבוב בספין..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. רציתי שיעור... לא היה..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אהה.. ג'ונה..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שביתה!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שביתה!!! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אהה... הירושלמים... לא ראיתי אותם כבר איזה 100 שנה..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

MAYA 4827

New member
סוף שבוע (וסוף החופש=/)

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שילשי ורביעי- כי התגעגעתי לאנשים האלהה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לצאת כל יום עד שביום שישי הייתי חייבת ללמוד למבחן מחר (נו בסוף לא למדתי
) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע. סתם לראות חברים שלא ייצא לי לראות הרבה זמןןן אהה והשיחה של ענבל והפרידה התעצבנתי מעט כי.. היו חייבים לתקוע לנו בצפר ביום שישי!?
התעצבנתי על.. עמית שהגזים , ועומר שהתעצבן יותר מידי=/ אבל בסוף סלחתי.. לעומר כי אני מבינה אותו, לעמית לא!! התאכזבתי מ.. שלא היה קפיצות=/ בכיתי מצחוק.. באימון ביום חמישי
וביום רביעי בערב וממה שהיא עשתה בבומבמלה=] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. האפצ,י, והצ'ינצ'ילה פרסית
ואנשים שיכורים זה קורעע!! (לא אני) מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הכי כיף בעולם לשמוע אנשים אומרים עלייך דברים טובים בלי שהם יודעים שאתה שומעע הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. השתפרתי (חח חבל שלא ברכיבה) לא האמנתי שיהיה בי תכוח ל.. קום לאימון בוקרר ארוךךךךךךך היום נו אבל הספקנו המון הסרט הכי טוב שראיתי.. מילים ולחן המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה, ישפרו, וסתם עם חברים=] משו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! 8 חולצות
אבל היה שווה את זה כי.. למי איכפת זה הכסף של אמא!?! סתםם משהו או מישו שאזכור לטובה מהשבוע.. את ענבל- כי אני ממש מעריכה אותה עכשיו פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה התעמלות, אחרי עשרה ימים בלי=] מאכל השבוע שהיה.. פיצהה גדולה עם טירס
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שיעור ברביעי שהרס לי תמצב רוח הייתי נותת הכול כדי שבסוף השבוע הזה אני.. הייתי עם חברים, רכבתי, התעמלתי, הייתי בחווה, אבל לא ישנתי=/ השמש שהאירה לי את השבוע.. אין מישו ספציפי משו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור בשני, ואמא הבטיחה שמחר סופסוף.. משו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שביטה, שיתבטל המבחן מחר, שהוא יפסיק, ושנפתור איכשהוא את הסיבוך של עמית האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. עדן!! כי היא היחידה שעוד לא הספקתי לראות=] שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

MAYA 4827

New member
והתמונה המדהימה שרותם צילמה

אהה והתודה שלי השבוע היא לשיר שהצילה אותי בפעם השנייה!! (נתעלם מהעובדה שהיא זאת ששיתפה פעולה אם אריאל)

shirli0811

New member
באלי.. ../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני, ראיתי את רוב האנשים שאני אוהבת מצח..:]] וחוצמזה כל יום חוץ משלישי.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הצלחתי לנסוע לניר דוד הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היה התעצבתי מעט כי.. אתמול בלילה נזכרתי בסבתא ז"ל
התעצבנתי על.. אמא, כי יש לה שריטה קשה
אבל בסוף סלחתי כי .. היא אמא
התאכזבתי מ... כי... ממנו, כי הוא בהתחלה התעלם ממני.. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי..:]] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיעור אצל לאון אתמול, באולינג עם אמא אחיות ודודה XD XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "שירלי את רזה כמו בומבי.." ממש חחחחחחחחחחחח XD XD XD הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא בכיתי, והתנהגתי אליו כאילו שאני כבר לא שמה עליו.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לראות אוותו, ולא להגיד לו כמה שהוא פגע בי הסרט הכי טוב שראיתי.. נאש ברידג'ס המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. נאפיס ובאולינג-כרגיל, כבר יש לי כרטיס v.i.p XD XD חחחח, יום ראשון לשטחים של תל-אספי בטרקטורון עם אחי, והיום לדיונות עם אחי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. פסל של סוס חדש לחדר..חחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל המשפחה, רוב האנשים מצח, האנשים מחוות הסטייל, והכי חשוב טובורג ופנג
, ענבר, שחר, אמא, טל התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה שינה, טיולים עם יאיר, וניר דוד :]] מאכל השבוע שהיה הוא.. טוסט של הטאבון
:]] חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "סופסוף מאושרת" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..הלילה שמחה גדולה XD XD חחחחח אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "הנה הם באים ימים של אושר.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יום שלישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אראה שוב את טובורג, אספיק להיות קצת עם פנג.. אבל הוא כבר נגמר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כל המשפחה, רוב האנשים מצח, האנשים מחוות הסטייל, והכי חשוב טובורג ופנג
ענבר, שחר, אמא, טל השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור ביום שלישי.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. תגמר המתכונת במתמטיקה.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אנשים מצח, אנשים מהביצפר, מורני כי התעגעתי אליה, את אלה שמתסכלים עליי מלמעלה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

למעלה