באלי.. ../images/Emo13.gif
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני, ראיתי את רוב האנשים שאני אוהבת מצח..:]] וחוצמזה כל יום חוץ משלישי.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הצלחתי לנסוע לניר דוד הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היה התעצבתי מעט כי.. אתמול בלילה נזכרתי בסבתא ז"ל
התעצבנתי על.. אמא, כי יש לה שריטה קשה
אבל בסוף סלחתי כי .. היא אמא
התאכזבתי מ... כי... ממנו, כי הוא בהתחלה התעלם ממני.. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי..:]] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שיעור אצל לאון אתמול, באולינג עם אמא אחיות ודודה XD XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "שירלי את רזה כמו בומבי.." ממש חחחחחחחחחחחח XD XD XD הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא בכיתי, והתנהגתי אליו כאילו שאני כבר לא שמה עליו.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לראות אוותו, ולא להגיד לו כמה שהוא פגע בי הסרט הכי טוב שראיתי.. נאש ברידג'ס המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. נאפיס ובאולינג-כרגיל, כבר יש לי כרטיס v.i.p XD XD חחחח, יום ראשון לשטחים של תל-אספי בטרקטורון עם אחי, והיום לדיונות עם אחי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. פסל של סוס חדש לחדר..חחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל המשפחה, רוב האנשים מצח, האנשים מחוות הסטייל, והכי חשוב טובורג ופנג
, ענבר, שחר, אמא, טל התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה שינה, טיולים עם יאיר, וניר דוד :]] מאכל השבוע שהיה הוא.. טוסט של הטאבון
:]] חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "סופסוף מאושרת" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..הלילה שמחה גדולה XD XD חחחחח אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "הנה הם באים ימים של אושר.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. יום שלישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אראה שוב את טובורג, אספיק להיות קצת עם פנג.. אבל הוא כבר נגמר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כל המשפחה, רוב האנשים מצח, האנשים מחוות הסטייל, והכי חשוב טובורג ופנג
ענבר, שחר, אמא, טל השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור ביום שלישי.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. תגמר המתכונת במתמטיקה.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אנשים מצח, אנשים מהביצפר, מורני כי התעגעתי אליה, את אלה שמתסכלים עליי מלמעלה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן,יעל ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה