סוף שבוע

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifעזבי שהוא אוהב ריאל,

( למרות שאיך שהוא נכנס הביתה ישר העפתי בו מבט עצבני ואמרתי לו "צא" והוא יצא XDDDDD ) כל המשחק הוא ירד על בארסה, עכשיו אין לי בעיה שיהיה שם, אבל שישתוק.
כאילו אני גם ככה הייתי עצבנית ולחוצה, אז הוא חייב להציק ~דווקא~?XD בסוף אמרתי לו שלא כדאי לו לישון, ושיזהר מחתולים שעלולים לקפוץ לו על הראש

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאו! סרינה! תכניסי לקרן קצת שכל לראש

ותסבירי לה שהיא האדם היחיד בעולם שיכול לחשוב שפיק על מסי/רונאלדו זה מושלם!

Serena16

New member
אוי, פשוט אוי ../images/Emo5.gif

דבר ראשון, זה לא אמין... רונאלדו ומסי?
וזה גם ברור שזה לא יילך ביניהם לעולם, הם פשוט יתחרו על כל דבר

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאני יודעת ../images/Emo5.gif

אני מנסה להסביר לה את זה! אבל הבטחתי לה שאני אנסה
הרעיון של התחרותיות ביניהם זה די המניע של הסיפור שאני מתכננת, אבל זה כל כך איכס!

Serena16

New member
אם תכתבי את זה

אני רוצה לקרוא ראשונה! או לפחות שנייה אחרי קרן
זה די איכס.. אבל יכול להיות מעניין דווקא

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאני אשתדל ../images/Emo13.gif

קרן ביקשה ממני רונאלדו/מסי ובויאן/קנאלס. ואני רוצה לכתוב עוד כמה על סטיבי/צ'אבי, פברגאס/פיקה וראמוס/טורס

Serena16

New member
חחח תכתבי

על האהבה האסורה שלהם כי הם בקבוצות שונות
ד"א, בכל הצ'אבי/סטיבי פיקים שקראתי עד עכשיו צ'אבי עזב את ליברפול כי הוא רצה להתרחק מסטיבי, האמת שהסיבה היא שהמאמן העיף אותו אבל צ'אבי מעדיף להגיד ש"הוא היה צריך שינוי"

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifלא יודעת מה היה שם...

לא אהבתי אותם בתקופה ההיא... אני אוהבת אותם בערך מאמצע 2010... זה פשוט מסתדר שהוא צריך לעזוב את סטיבי
למה המאמן העיף אותו?

Serena16

New member
מאמן דפוק

הכל שם התפרק אחרי שצ'אבי עזב... והמאמן בכלל אפילו לא נשאר. טמטום.

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאה יכול להיות שהכול התחיל עם הקטע

שצ'אבי הפסיק משחק מול אינטר או לא זוכרת מי כשהאישה שלו ילדה? והוא התחיל לריב עם הסוכן שלו ועם כמה אנשים בקבוצה.... אני זוכרת שקראתי על זה משהו כשחקרתי את ההיסטוריה של צ'אבי בחיפוש אחרי השם של האישה שלו
(דרך אגב - יש לך מושג איך קוראים לה?
)

Serena16

New member
הוא לא הפסיק

הוא פשוט לא בא... ובהתחשב בזה שאשתו ילדה זה נשמע לי הגיוני.
קוראים לה נָגורֵה

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifטעות הקלדה ../images/Emo6.gif

רציתי לכתוב הפסיד* משחק... כן זה מה שחשבתי, פשוט לא ידעתי איך זה נהגה בעברית... תודה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif../images/Emo69.gif#@$!@# ../images/Emo11.gif

אני לא מבינה מה לא מושלם בזה!
קודם כל, כל היופי זה איך הם שונים אחד מהשני אבל בכל זאת שניהם הם ה---שחקנים . וכאילו זה חמוד ,כי הם שונים בהכל, במראה באופי בקבוצות. XD וכאילו תמיד יש את התחרות הזאת שיוצרים ביניהם, מה שעושה את זה יותר מעניין.
וזה כזה רעיון אדיר לפיק, שני אנשים שהם כ"כ שונים ובכל זאת אוהבים אחד את השני? זה הדבר הכי חמוד בעולם.
אז עדי תכתבי כבר
ד"א, אני לא האדם היחיד בעולם ~~ http://notjustagame.net/viewstory.php?sid=1675&ageconsent=ok&warning=5 **זהירות, הפיק הוא מגיל 18+XDDD**

Serena16

New member
אז למה קראת אותו? ../images/Emo247.gif../images/Emo3.gif

אשכרה גרמת לזה להישמע חמוד

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifבאמת גרמת לזה להישמע חמוד../images/Emo69.gif

קרן! מה את קוראת?
חחחחחחחחחח סתם אני לא זאת שיכולה לשפוט
אהבתי את זה
ואלוהים יודע שזה לא היה הכי סוטה שקראתי... יש כמה ווינססטים יותר קשים
סרינה, כמה שיותר מהר תלמדי את זה ככה תהני יותר מפיקים: אתה קורא כמה שיותר NC-17. אלה הפיקים עם הרעיונות הכי טובים.

Serena16

New member
נגיד שאני יודעת מה זה NC-17....

אני מנסה להיפתח לפיקים מהסוג הזה עכשיו.. אני רגילה לפיקים תמימים על דאגי ואמנדה/איימי/קלייר/מוטי אבל לקאקה/כריסטיאנו כנראה עוד ייקח לי זמן להתרגל

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifחחחחחחח NC-17 אומר

No one 17 and under admitted. אני לא חושבת שאני אוכל אי פעם לאהוב פיק עם קאקה גיי... הבן אדם פשוט לא נכנס לי לראש בתור גיי. אני אוהבת אותו והכול והוא פשוט אחד האנשים הכי מדהימים ששמעתי עליהם, אבל גיי הוא לא מסתדר לי.... זה כמו פויול. אני בחיים לא אוכל לחשוב עליו גיי. הוא פשוט לא.

למעלה