../images/Emo119.gifWeekend
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Too Close For Comfort The Heart Never Lies No Worries Lies Room On The 3rd Floor
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Bon Jovi - Always on Jovi - It's My Life AAR - כל האלבום When The World Comes Down Aerosmith - Sunshine Aerosmith - Crying Plain White T's - Our Time Now Plain White T's - Hey There Delilah
Buffy Sainte-Marie - Universal Soldier
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אול אמריקן ריג'קטס
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=PT6NRc37T_8 - קחו לעצמכם כמה דקות ותקשיבו לשיר ולמילים. יש אנשים שלא יזיק להם לשמוע את זה.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הכי גאים שיש
ספר / פיק השבוע:
עולם ללא קץ The Alchemist - אני לא מאמינה שמצאתי אותו בספריה באנגלית ושאני יכולה לעשות עליו את היומן קריאה שלי! זה הזוי! וזה הספר הראשון ששלפתי מהמדפים, בלי לדעת אפילו איך קוראים לו!
http://gekizetsu.net/sn/lastoutpost.htm - Last Outpost Of All That Is - פיק מדהים על על טבעי (וארוך
)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
בארסה האלה ששיחקו ממש גרוע מול סוסיאדד
משהו ששימח:
חזרתי הביתה מוקדם פעמיים
(באחת הפעמים התקשרתי לאימא, אמרתי לה שאני עייפה ושאין לי כוח לשביעית-שמינית והיא הסכימה לי לחזור הביתה
) אני יכולה לבחור לעצמי מתנה עד 150 שקל מההורים לראש השנה
משהו שהעציב:
המשחק מול מילאן
למרות שצחיקתי מהגול הראשון של מילאן
פאקינג בשנייה ה-25! אינייסטה פצוע ויהיה בחוץ לחודש
וסאנצ'ז פצוע ויהיה בחוץ חודשיים
הסוף של העונה הראשונה של הכי גאים שיש, ובינתיים גם העונה השנייה
ציטוטיה:
יש לנו ילד בכיתה שקוראים לו ______ מרטיסקאינן. המרה לאזרחות (בפעם הראשונה שהוא קורא שמות): _____ ______: כאן! אחד הילדים האחרים: עכשיו תגיד את השם משפחה שלו! אחות שלי: אמא! לא יהיה לי מקום בחדר החדר לכל הנעליים שלי! אמא: למה לא? כמה כבר יש לך? אחות שלי: יש לי 48 זוגות! אמא: את זה אני חייבת לראות. *עולות לבדוק, כל החדר של אחות שלי מכוסה נעלים* אחות שלי: הנה: שתיים, ארבע, שש, שמונה... אני וחברות שלי רוצות ללכת לכנס אנימה, אבל אנחנו לא יודעות מתי זה ואיפה זה. אני: זוהר, תשאלי את הילד בכיתה שלך מתי ואיפה הכנס אנימה. אחות שלי: טוב. *הולכים לבצפר. אחר כך כשהיא חוזרת:* אני: שאלת אותו? אחות שלי: לא. את צריכה להזכיר לי בבוקר, לא בערב. אני: אמרתי לך בבוקר
אחד הילדים בכיתה אמר איזה משהו על יהודים בצחוק. המורה לספרות: מי צריך אנטישמיים כשיש יהודים? אחות שלי בנסיעה באוטו: שמעו חידה! *פונה אליי בלחישה:* איך הולכת החידה עם המטוס? אני מסבירה לה. אחות שלי: שמעו חידה! מטוס מתרסק בדיוק על הגבול בין ישראל ליוון. איפה יקברו את הניצולים. אנחנו: O.0
זוהר, שתהיי לי בריאה.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Universal Soldier
המלצת השבוע:
תשתו קולה. זה טעים. אבל אם נותנים לכם שישיית פחיות ב-17 שקל - תדעו התאריך התפוגה עבר ובגלל זה זה כל כך זול
התמונה הכי חמה: