סוף שבוע

Serena16

New member
אוהא! שובבות ../images/Emo8.gif

חחחח קאקה דווקא בין היחידים שיכול להסתדר לי בתור גיי, הוא לא משדר יותר מדי גבריות... כריסטיאנו, צ'אבי אלונסו, ראמוס, ראול, גוטי, פפ, פויול, מסי... הם פשוט לא.

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifדווקא אלה שמשדרים גבריות

אני אוהבת לראות בתור גייז... הקטע הוא שהדעה שלי כל כך מוצקה לגביהם, שפתאום לבוא ולקרוא על משהו שונה לגמרי יכול להיות מדהים

Serena16

New member
פחדתי שזה

שאני לא אוכל להסתכל עליהם אותו דבר יותר... אבל כנראה שאני יודעת לעשות את ההפרדה כי הם נראים לי אותו דבר

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifיאללה יאללה.XD

כי לקרוא על יחסי אהבה בין אחים זה יותר טוב!?
XDDDDDDD

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifכל כך יותר טוב!

על טבעי זה הפיקים האהובים עליי.... J2 זה הOTP שלי, ו-ווינססט וג'נסן/מישה זה מדהים כל כך שאני בוכה רק מלחשוב על זה! וגם דסטיאל זה בכלל לא רע

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifתאמיני לי שזה כלום.../images/Emo6.gif

כי זה חמוד

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifזה באמת כלום ../images/Emo6.gif

אל תדאגי סרינה, יהיה בסדר

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהפיק? ../images/Emo6.gif

כאילו כי זה היה סתם בשביל להוכיח את העובדה שאני לא היחידה שחושבת שרונאלדו ומסי זה יכול להיות חמוד ביחד D:

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifWeekend

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Too Close For Comfort The Heart Never Lies No Worries Lies Room On The 3rd Floor
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Bon Jovi - Always on Jovi - It's My Life AAR - כל האלבום When The World Comes Down Aerosmith - Sunshine Aerosmith - Crying Plain White T's - Our Time Now Plain White T's - Hey There Delilah Buffy Sainte-Marie - Universal Soldier
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אול אמריקן ריג'קטס
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=PT6NRc37T_8 - קחו לעצמכם כמה דקות ותקשיבו לשיר ולמילים. יש אנשים שלא יזיק להם לשמוע את זה.
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
הכי גאים שיש
ספר / פיק השבוע:
עולם ללא קץ The Alchemist - אני לא מאמינה שמצאתי אותו בספריה באנגלית ושאני יכולה לעשות עליו את היומן קריאה שלי! זה הזוי! וזה הספר הראשון ששלפתי מהמדפים, בלי לדעת אפילו איך קוראים לו! http://gekizetsu.net/sn/lastoutpost.htm - Last Outpost Of All That Is - פיק מדהים על על טבעי (וארוך
)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
בארסה האלה ששיחקו ממש גרוע מול סוסיאדד
משהו ששימח:
חזרתי הביתה מוקדם פעמיים
(באחת הפעמים התקשרתי לאימא, אמרתי לה שאני עייפה ושאין לי כוח לשביעית-שמינית והיא הסכימה לי לחזור הביתה
) אני יכולה לבחור לעצמי מתנה עד 150 שקל מההורים לראש השנה
משהו שהעציב:
המשחק מול מילאן
למרות שצחיקתי מהגול הראשון של מילאן
פאקינג בשנייה ה-25! אינייסטה פצוע ויהיה בחוץ לחודש
וסאנצ'ז פצוע ויהיה בחוץ חודשיים
הסוף של העונה הראשונה של הכי גאים שיש, ובינתיים גם העונה השנייה
ציטוטיה:
יש לנו ילד בכיתה שקוראים לו ______ מרטיסקאינן. המרה לאזרחות (בפעם הראשונה שהוא קורא שמות): _____ ______: כאן! אחד הילדים האחרים: עכשיו תגיד את השם משפחה שלו! אחות שלי: אמא! לא יהיה לי מקום בחדר החדר לכל הנעליים שלי! אמא: למה לא? כמה כבר יש לך? אחות שלי: יש לי 48 זוגות! אמא: את זה אני חייבת לראות. *עולות לבדוק, כל החדר של אחות שלי מכוסה נעלים* אחות שלי: הנה: שתיים, ארבע, שש, שמונה... אני וחברות שלי רוצות ללכת לכנס אנימה, אבל אנחנו לא יודעות מתי זה ואיפה זה. אני: זוהר, תשאלי את הילד בכיתה שלך מתי ואיפה הכנס אנימה. אחות שלי: טוב. *הולכים לבצפר. אחר כך כשהיא חוזרת:* אני: שאלת אותו? אחות שלי: לא. את צריכה להזכיר לי בבוקר, לא בערב. אני: אמרתי לך בבוקר
אחד הילדים בכיתה אמר איזה משהו על יהודים בצחוק. המורה לספרות: מי צריך אנטישמיים כשיש יהודים? אחות שלי בנסיעה באוטו: שמעו חידה! *פונה אליי בלחישה:* איך הולכת החידה עם המטוס? אני מסבירה לה. אחות שלי: שמעו חידה! מטוס מתרסק בדיוק על הגבול בין ישראל ליוון. איפה יקברו את הניצולים. אנחנו: O.0
זוהר, שתהיי לי בריאה.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Universal Soldier
המלצת השבוע:
תשתו קולה. זה טעים. אבל אם נותנים לכם שישיית פחיות ב-17 שקל - תדעו התאריך התפוגה עבר ובגלל זה זה כל כך זול
התמונה הכי חמה:

Serena16

New member
אני מכירה את התמונה הזאת! ../images/Emo6.gif

הציטוטים והסרטון

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifתפוזבל../images/Emo122.gif

עכשיו כשאני חושבת על זה, נראלי שפרסמתי אותה כאן פעם כשדיברנו על נשיקות בכדורגל או משהו כזה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהתמונה ../images/Emo6.gif

אמרתי לך שהג"ש זה כזה עצוב
העונה השנייה ממש מדכאת. ><" והציטוטיםXDD בעיקר הזה של המורה לספרות

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifהיא יותר מדי עצובה ../images/Emo10.gif

ועשיתי לעצמי ספויילרים עד סוף העונה השלישית, ואני לא רוצה שבריאן וג'סטין ייפרדו

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif../images/Emo69.gifלמה?! ../images/Emo11.gif

תקשיבי הטעות הכי גדולה שלי זה הספויילרים. כאילו בעיקר של העונה החמישית. אני הייתי כ"כ מדוכאת שראיתי את הפרק הראשון, ודילגתי לאחרון.XD

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo26.gifMcWeekend../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo34.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
That Girl POV Down goes another one Take mw there
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Panic! At The Disco: I Write Sins Not Tragedies Panic! At The Disco: The ballad of mona lisa Asking Alexandria - Not The American Average A7X - So far away A7X - a little piece of heaven
הלהקה המגניבה של השבוע:
האמ. מקפליי ונספחים
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
נוור לפט טו ראן בפעם החמישים מיליון בערך ^-^
ספר / פיק השבוע:
כינורו של רוטשילד של צ'כוב! לא.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אני מניחה שדברים שוליים כאלה ואחרים בבצפר
משהו ששימח:
הבוחן במתמטיקה הלך די טוב יש לומר. הוא, פשוט הוא
הטיול הלילי לירושלים שהיה חוויתי במיוחד
משהו שהעציב:
המ. לא יודעת, לא הכל מסתדר כמו שצריך.
ציטוטיה:
כבר אמרתי שיש לי זיכרון של דג
מתנגן בראש / בפלייליסט:
טלוויזיה. וואהו
המלצת השבוע:
תעשו מה שהלב אומר, לא ההיגיון. אם הכל היה פועל לפי היגיון, הרבה מאיתנו לא היינו פה עכשיו.
התמונה הכי חמה:
לצחוק זה טוב

למעלה