סופסוף - תמונות מהמרפסת בפרנפקפורט!

yportnoy37

New member
סופסוף - תמונות מהמרפסת בפרנפקפורט!

שלושה שבועות עברו מאז שחזרתי, ולא היה לי כל כך זמן להתעסק עם התמונות.. מצאתי קצת זמן פנוי - אז הנה....מיטב התמונות מאותו יום חמסין במרפסת תצפית המגניבה (ביותר) בפרנקפורט-מיין אגב - אשמח לקצת עזרה בזיהויים.. התמונה הראשונה היא נחיתה של 767-200 (???) של Condor, חברת צ'רטר גרמנית

yportnoy37

New member
כמה מפתיע..

לראות 737 של לופטהנזה בפרנקפורט

yportnoy37

New member
טרמינל 1 והחנייה של לופטהנזה

וברקע - צמד ה 777-200 של ואריג, אשר עם אחד מהם הגעתי מריו דה ג'נרו כמה שעות לפני כן...

yportnoy37

New member
בריטיש קטקנטן..

צריך עזרה בזיהוי (לא טוב בזה...) ברקע - A340 של Air Mauritius

yportnoy37

New member
A340 של Air Mauritius

עמכם סליחה על האיכות, אך הבנתי שמדובר בציפור נדירה

yportnoy37

New member
737-800 של Hapag Lloyd

חברת Low Cost אירופאית (נדמה לי שבריטית, אנילא סגור על זה) מטוס כזה בדיוק אמור לעבור לאל-על בזמן הקרוב

yportnoy37

New member
עוד ציפור קטנה, הפעם של Air France

אני באמת לא טוב בזיהוי של המטוסים הקטנים האלה.. זה נראה לי כמו A319, רק אין לו ווינגלטס... מישהו יכול לעזור?

yportnoy37

New member
757-200 של Sun Express

לא מכיר אותם, אבל לפי סוג המטוס והדגל הקטן של טורקיה מאחור, הייתי מהמר על חברת צ'רטרים טורקית.... מישהו ראה אותם בארץ מתישהוא?

yportnoy37

New member
ציפור צבאית

הנה משהו שאף אחד מהספוטרים במרפסת ציפה לו - C-17 Globemaster , נראה אמריקאי לחלוטין...

yportnoy37

New member
737 כלשהוא של LOT

בצביעה החדה של Star Alliance היא לא ממש ייחודית הצביעה של Star...

yportnoy37

New member
ו......האחרונה

A340 של Lan Chile אני פשוט מת על הצביעה שלהם, היא יפהפיה, רק חבל שהאיכות של התמונה לא משהו...

ארזS

New member
תמונות יפות

ולא נורא אם האיכות לא תמיד מוצלחת. אחרי שהייתי שם לפני כמה חודשים אני מרגיש את ההתרגשות שלך... רק חבל ששירשרת תמונה לתמונה דבר שגרם לשירשור אלכסוני שכזה ולא שירשרת את הכל לתמונה הראשונה ואז השירשור היה יוצא יותר סימטרי וגם היה ניתן להגיב לכל תמונה בנפרד. אבל אלה שטויות. העיקר שנהנית. דרך אגב, אם אתה רוצה לדעת איזה מטוס יש בתמונה מסויימת תעשה מה שאני עושה כי גם אני לא מבין גדול במטוסים... פשוט תכנס לאחד האתרים [Airliners, Jetphotos] ותעשה חיפוש לפי רישום המטוס. בדרך כלל תמצא ככה את המטוסים.

למעלה