סופסוף - תמונות מהמרפסת בפרנפקפורט!

yportnoy37

New member
הבעיה היא האיכות...

המצלמה היא ממש פשוטה, ולפעמים לא רואים את הרישום... אגב, אם הייתי רואה את הרישום, אז כבר הייתי רואה את דגם המטוס שכמעט תמיד רשום על גוף המטוס מקדימה... ולגבי השרשור - לא ידעתי בדיוק איך זה. פשוט חיקיתי את כולם שמשרשרים אלכסונית

ארזS

New member
עזוב את האיכות

אני רואה לפי התמונות שהמצלמה לא איכותית. אבל קח למשל את הבריטיש שביקשת עזרה בזיהוי. תסתכל בתמונה. רואים בבירור את הרישום שלו. ובקשר לשירשור לא כולם משרשרים ככה, רק מי שלאנ יודע, אבל עזוב, זה לא חשוב.

yportnoy37

New member
סבבה...להבא אני אדע

ואתה צודק לגבי הבריטיש, אבל אין את הרישום שלו באירליינרס..

ארזS

New member
סבבה סבבה, אבל למה אתה אומר

שאין את הרישום של הבריטיש באירליינרס ? יש, ועוד איך שיש. ואפילו יש כמה תמונות שלו. ואתה יכול לראות אפילו תמונה מפרנקפורט [שצולמה בצד השני - מול המרפסת].

yportnoy37

New member
חיפשתי, לא מצאתי...

כתבתי שיחפש G-BUSF בשדה של Remark.....והוא לא מצא.. יש דרך אחרת לחפש?

ארזS

New member
לא חיפשת טוב !

תקליד שוב את מס' הרישום הנ''ל אבל תסמן Registration או All fields . מה פתאום Remark ?

yportnoy37

New member
הרישום תמיד מופיע בRemark

מה שכן, נראה לי שזה Case Sensitive ואני רשמתי את זה באותיות קטנות..

ארזS

New member
לא ! לא ! ופעם נוספת : לא !

האם אתה לא סומך עלי ? וחוץ מזה, אתה יכול להקליד את הרישום באותיות קטנות או גדולות, זה לא משנה.

yportnoy37

New member
סומך, בטח סומך

עכשיו הסתכלתי, והאפשרות לחיפוש של Registration הוא רק בחיפוש המתקדם, חבל שפשוט לא אמרת לי את זה קודם..

ארזS

New member
לצערי עדיין לא הבנת .

תסתכל יותר טוב בבקשה. אני מצרף לך כאן צילום מסך. בשורה מתחת למילה Keywords אתה מקליד את הרישום. במשבצת מימין לזה שיש בה סימון של חץ קטן למטה יש לך רשימה נגללת. אתה מסמן שם Registration. וחוץ מזה, תמיד תמיד אפשר לסמן שם גם All fields . מקווה שעכשיו הבנת יותר טוב. זאת ממש לא תורה מסיני. חשבתי שזה כל כך קל. לא חשבתי שזה כל כך קשה ולא ברור לך , אחרת הייתי שם לך את צילום המסך יותר מוקדם.

yportnoy37

New member
נו...

אתה מאשים אותי ש(עם כל הכבוד) התחלת להתווכח על שטויות? סבבה, הבנתי מה רצית

yportnoy37

New member
אם לא הבנת...

הודאתי לך, מאוד עזרת לי אבל זו פעם ראשונה שאני מעלה תמונות לכאן ואני לא ממש מנוסה באיירליינרס. ובכל זה טרחת להזכיר לי יותר הרבה יותר מפעם אחת ש"זה מה שקורה כשמשרשרים באלכסון"

ארזS

New member
בסדר, אתה צודק.

חבל על המילים. נשכח מזה ונמשיך הלאה...

X4M32

New member
נו...

הבן אדם עוזר לך וככה אתה עונה לו. לא יפה.

yportnoy37

New member
אפשר לעזור ואפשר לעזור...

אני מעדיף שיתייחסו אלי טיפה יותר יפה זה הכל

X4M32

New member
אפשר לעזור ואפשר לעזור...

ואני חושב שהוא התייחס אליך יפה מאוד והסביר לך ואפילו הביא לך צילום מסך איך לבדוק באירליינרס. אתה סתם רגיש כנראה ולא מבין את הכוונות הטובות של ארז.

ארזS

New member
עזוב את זה.

תודה על העזרה אבל די. אני מבין שהוא לא הבין את הכוונות שלי בצורה הנכונה. חבל להמשיך סתם בדברים שלא קשורים לענייני תעופה. בואו נישאר כולנו חברים

למעלה