סופסוף - תמונות מהמרפסת בפרנפקפורט!

daveair

New member
בואנה ארז, ראיה יותר טובה מ6/6 יש?

כי לדעתי יש לך משהו פי 2 יתר טוב, לימדו אותי בחוג תקשורת לשים לב תמיד לפרטים הכי קטנים בתמונה, ואת זה פיספסתי. צריך ללמוד ממך כמה שיטות חדשות לדעתי.

טtal

New member
../images/Emo150.gifיש לי שאלות:

קודם כל- תודה רבה לך. תמונות יפות מאוד.
בקשר ל-747 של Air China- רציתי לשאול: 1) כמה שעות טיסה זה מסין לגרמניה? 2) האם Air China מבצעים גם טיסות לארץ? תודה מראש

yportnoy37

New member
אמממ...אני לא מומחה גדול

אני לא יכול לענות לך על 1... אבל לגבי 2, Air China לא טסה לארץ. אתה מוזמן לשאול את זקני הפורום (
) אם הם אי פעם הגיעו לארץ, למרות שגם לא נראה לי.. יוני

e dor

New member
אחלה תמונות !

Hapag-Lloyd הנה חברה גרמנית. התמונות נחמדות, איכות כמו שאמרת פחות אבל זווית מצויינות - תפסת ממש יפה
חוץ מזה - העיקר שנהנית מהמרפסת ! (ובצדק, אני הייתי באמסטרדם,פחות קרוב ועדיין עוצר נשימה [של אנשים כמונו])

yportnoy37

New member
תודה לכולם על המחמאות ../images/Emo13.gif

מבקש ממנהל הפורום, אם זה אפשרי, לארגן מחדש את השרשור כך שיהיה ישר

HELLAS

New member
que lindas fotos.....

אחלה של תמונות - נורא אהבתי. אכן מרפסת נחמדה יש בפרנקפורט - למרות שאני מעדיף את המרפסת של לונדון Gatwick או Heathrow.... אהבתי את Air China... כל הכבוד.

yportnoy37

New member
הקטע עם אייר צ'יינה היה מוזר...

אני לא יודע מה הסידור מקומות שלהם בתוך ה744, אבל היה נדמה כאילו יצאו משם לא פחות מ700 סינים...והם גם ייצאו כולם ביחד, זה נראה כמו נחיל...

ארזS

New member
HELLAS

האם אתה יכול לספר על המרפסות של לונדון ? לא שאני מתכנן לטוס לשם מחר [האמת ? גם לא מחרתיים...] אבל מעניין לדעת.

HELLAS

New member
המרפסות של לונדון.........

אח איזה געגועים....... אני לא יודע אם הן עדיין פתוחות כי אחרי אירועי 11 בספטמבר הן נסגרו זמנית (לא יודע אם חזרו ופתחו אותן). בגדול, בלונדון גאטוויק בטרמינל הדרומי יש על גג הטרמינל מרפסת שמביאה אותך ממש עד מעל למטוסים המחוברים לשרוולים (בדומה לפרנקפורט), יש נקודת תצפית מעולה על מסלול ההמראה ונחיתה (יש רק אחד בגאטוויק) וגם מבט על הטרמינל הצפוני (בעיקר טיסות BA). יש גם משקפות לשימוש (עובדות על מטבעות של כסף קטן), יש גם בית קולנוע קטן בו מוקרן סרט על הנמל ועל מערך העבודה היומיומי.... - מאוד ממולץ. הכניסה למרפסת בגאטוויק היא בתשלום סמלי ביותר שמכסה על הוצאות הבדיקה הביטחונית בכניסה. לגבי הית'רו..... מדובר על הגג של בניין שנקרא QUEENS והוא ממוקם מעל טרמינל 2 (טיסות אירופאיות). יש תצפית מעולה על אחד המסלולים הראשיים וניתן לראות את כל התנועה של טרמינל 4. מדובר במרפסת קטנה, אבל מעולה (הייתי מעביר שם ימי ראשון מלאים מבלי להשתעמם). יש ליד גם חנות של מיני מוצרים שקשורים למטוסים ותעופה (חולצות, מדבקות, פוסטרים, דגמים, גלויות וכ"ו). גם בהית'רו וגם בגאטוויק יש שירותים מסודרים וגם חנויות מזון ומשקה. אם מישהו יודע אם המרפסות האלה עדיין פתוחות - יהיה נחמד לדעת לפעם הבאה שבה אהיה בלונדון.

ארזS

New member
תודה על ההסבר המפורט

וגם אני אשמח לדעת מה המצב שם כיום.

לא אפשרי אבל...

זה אפשרי שתעלה תמונות מטוסים/שדות תעופה מדרום אמריקה? אם יש כמובן...

yportnoy37

New member
יש אפשרות...אני ריך לעשות קצת חיפוש

ראית את הלאן צ'ילה שצילמתי, אגב?

למעלה