ai27
Well-known member
נערך לאחרונה ב:
מקום כל כך אטרקטיבי, מדוע שיהיה צורך לשווק אותו? ו20 דקות להגיע משם לטרנר, ביום כיפור אולי. מדוע אתה עצמך אינך עובר, הרי הוא מתאים בול לאידאולוגיה שלך?
כדי למצוא את המועמדים הטובים ביותר - כמובן.מקום כל כך אטרקטיבי, מדוע שיהיה צורך לשווק אותו?
גוגל מפות טוען שזה לקוח 28-35 דקות. כנראה עיגלו למטה.ו20 דקות להגיע משם לטרנר, ביום כיפור אולי.
יש לי כבר נדל"ן מעולה - בקריות,מדוע אתה עצמך אינך עובר, הרי הוא מתאים בול לאידאולוגיה שלך?
גרתי באזור לפני כ40 שנה. גם אז היה קשה להגיע מהאזורים הללו למרכז באר שבע מחמת הפקקים. מאז הבעיה רק החריפה.גוגל מפות טוען שזה לקוח 28-35 דקות. כנראה עיגלו למטה.
מתנחלים טובים בסלקציות. אבל הסלקציה היא לוודא שאינך שייך למיעוט, אולי גם מניחים עין על רק פלילי.כדי למצוא את המועמדים הטובים ביותר - כמובן.
זה יישוב קהילתי ולכן הקבלה היא בוועדה
מה שאומר - רק הטובים ביותר יתקבלו.
היית מתנחל לפי 40 שנה?גרתי באזור לפני כ40 שנה.
אתה מבין בזה יותר מגוגל מפות (והאלגוריתם של ווייז)?גם אז היה קשה להגיע מהאזורים הללו למרכז באר שבע מחמת הפקקים. מאז הבעיה רק החריפה.
זה יישוב קהילתי. ביישובים כאלה מסננים על רמה גבוהה. בלי פושעים ובלי טיפוסים הסתדרותיים.מתנחלים טובים בסלקציות. אבל הסלקציה היא לוודא שאינך שייך למיעוט, אולי גם מניחים עין על רק פלילי.
הטובים ביותר לבטח לא יגיעו לשם, כי עבור שמאלנים המקום פאסה
יש לאשתי בן דוד שגר בטירה יפייפיה במיתר.בן אדם עם מעט בינה הרוצה לגור דווקא באזור הזה, יוסיף קצת ויבנה ביתו במיתר.
לא הייתי מתנחל. חס וחלילה. כאשר טנא עומרים הוקמה בדיוק התגייסתי. גרתי באחד הישובים בין טנא עומרים לבאר שבע.היית מתנחל לפי 40 שנה?
אתה מבין שהאלגוריתם הזה מבוסס על ממוצעים לאורך היום, נכון? אז יש מצב שביום רגיל ב 2 בלילה אדם יגיע לטרנר ב20 וכמה דקות. אבל כשבאמת צריכים להגיע לטרנר, או מרכז באר שבע אין מצב. יצא לי לעמוד בכמה פקקים בצמתים בדרך.אתה מבין בזה יותר מגוגל מפות (והאלגוריתם של ווייז)?
כפי שאמרתי, "טיפוסים הסתדרותיים" מראש לא יגיעו לשם.זה יישוב קהילתי. ביישובים כאלה מסננים על רמה גבוהה. בלי פושעים ובלי טיפוסים הסתדרותיים.
ויש גם קיבוצי-התנחלות
לא מתערב בדיון המרתק ביניכם אבל סתם להשכלת הצופים חובבי ז'אנר האמת והעובדות, אין שם שום "גבול" בנמצא בסביבה. המצאת שמאל שקרית (ועתיקה).המקום הבא הוא בישוב החדש כרמית הנמצא בצד הנכון של הגבול
תלמד לקרוא מפות. כבר ידוע לקהל פה שאתה מאותגר נתונים אמפיריים הנוגדים את התפיסות שלך.לא מתערב בדיון המרתק ביניכם אבל סתם להשכלת הצופים חובבי ז'אנר האמת והעובדות, אין שם שום "גבול" בנמצא בסביבה. המצאת שמאל שקרית (ועתיקה).
תודה על אישור דברי בשרשור מקביל לפיהם כל אימת שאיש שמאל לא מסוגל להתמודד עם האמת, העובדות והמציאות שמוצגות לו, הוא עובר לפסים 'לגופו של כותב'. חחח, באמת שאין כל חדש תחת השמשתלמד לקרוא מפות. כבר ידוע לקהל פה שאתה מאותגר נתונים אמפיריים הנוגדים את התפיסות שלך.
עזוב יקירי. אני מדבר על עולם המציאות ואתה מנסה להביא לי גורמים שבעצמם לא מכירים אותה. חושב שזה רציני? תמשיך לחשוב.נסה גוגל מפות לצורך העניין. מקד עצמך בישוב כרמית והאיזור ותזהה כבר את הקו המקווקו ששום טריק של רוטמן לא יצליח למחוק אותו משם אלא אם ימסמו את האתר כולו. וגם אז אפשר היה להגיע איליו דרך VPN.
מה הם מפריעים להתנהלות היישוב?בלי טיפוסים הסתדרותיים
אם רוצים לקנות בערים המרכזיות - כן, אבל בערים קטנות יותר במרחק של 30 דק' נסיעה מהערים המרכזיות, אפשר לקנות בית (2 קומות, 3 חדרי שינה) ב-700-800 אלף דולר קנדיים (1,764,000-2,016,000 ש"ח). וזה כולל בתים חדשים. אם אני מוכרת את הדירה שלי פה (דירה, לא בית) (3 חדרים, 72 מ"ר), אני יכולה לקנות שם בית שלם ועוד יישאר לי כסף.רק שבקנדה יקר יותר
אין שום סיבה לגור בכל מקום דרומית לרחובות
אתה מגזים ולא מעודכן. כשחושבים באופן פסימי מדי, מפספסים הזדמנויות . אגב, למען הסר ספק, טנא עומרים אינה הזדמנות .אין שום סיבה לגור בכל מקום דרומית לרחובות
יש שם פשע משתולל
יש שם עוני
אין עבודה
למה ?אתה מגזים ולא מעודכן. כשחושבים באופן פסימי מדי, מפספסים הזדמנויות . אגב, למען הסר ספק, טנא עומרים אינה הזדמנות .
כל הרעיון הוא לעשות שק קמח על הצבא.למה ?
הם רק שכנים של דהאריה , מחנה פליטים פלסטינאי, אחד המסוכנים באזור, זה כמו לגור ברפיח.
אני הייתי שם באזור בצבאכל הרעיון הוא לעשות שק קמח על הצבא.
מה למה, החרגת כל ישוב דרומית רחובות. אפילו גבולות 67 לא נגמרים שם. יש מלא מקומות סביב באר שבע שהם בחזקת הזדמנות.למה ?
הם רק שכנים של דהאריה , מחנה פליטים פלסטינאי, אחד המסוכנים באזור, זה כמו לגור ברפיח.
אנשים לא חכמים נוטים להגזמות, הכללות וחשיבה דיכוטומית. קטע ידועאתה מגזים ולא מעודכן. כשחושבים באופן פסימי מדי, מפספסים הזדמנויות . אגב, למען הסר ספק, טנא עומרים אינה הזדמנות .
וזה מתדרדראין שום סיבה לגור בכל מקום דרומית לרחובות
יש שם פשע משתולל
יש שם עוני
אין עבודה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.