סופר מיינד ההודעה לא נכתבה כתגובה

אז קדימה בו תשכנע אותי, בו נדון בזה

"ולא היה אתאיסט אחד שניהל איתי דיון רציני שלא שינה את דעתו" אז קדימה נסה לשנות את דעתי, בו נדון בעניין ונראה איך כוח השיכנוע שלך. משתמש בצלילים.

GOTN

New member
הקטע הוא...

שאתה לא אמור לבוא בגישה של: "אני חכם, אני צודק, הוא טועה..." אני מצפה שתוכל באמת להקשיב ולהפנים את מה שאני אומר... יש לך אייסיקיו?

אין לי ICQ ../images/Emo41.gif

אז אחד מהשניים, או שננהל את השיחה דרך המסרים האישיים של תפוז, או שניפתח שירשור משלנו רק אתה ואני בלי התערבות של אנשים אחרים בפורום. תחליט ותגיד לי, אני מחכה. משתמש בצלילים.

GOTN

New member
נפתח שרשור רק משלנו...

אני יוצא עכשיו אני אחזור בעוד זמן קצר תכתוב לי בינתיים מדוע אתה לא מאמין בה'... ואני מקווה שתחסוך ממני כל מיני דברים לא ראויים אני כבר אזרום איתך אגב... שמי יניב אם לא יצא לי להגיד לך..

בתור התחלה אני אשלח לך מסר אישי

קודם כל נושא טכני קטן, כל לחיצה על כפתור "ריענון" (או לחיצה על F5 במיקלדת) תבצע ריענון מחדש של הדף ותוכל לראות אם קיבלת ממני מסר חדש. במחשבה שניה אולי עדיף לעשות זאת במסרים אישיים, אם ננהל את השיחה כאן בפורום לא נוכל לימנוע מאנשים אחרים להתערב וזו גם תהייה קצת חוצפה מצידנו לידרוש זאת מהם, כי הפורום נועד לכולם, אז אני מתחיל עוד רגע במסר אישי, אם תחליט בכל זאת ליפתוח שירשור בנושא אני אצתרף אליו, אבל שוב אני לא חושב שזה מומלץ. משתמש בצלילים.

GOTN

New member
אין בעיות, אני מסכים איתך

דרך אגב... עשית ממני ממש בור במחשבים אני יודע מה זה "רענון"... חחחח

הלן בום

New member
אתה יודע, יש אחלה פורומים בתפוז שית

שיתאימו בדיוק למה שאתה מחפש, אם הבנתי אותך נכון, ונראה לי שאכן הבנתי אותך נכון. פורום פילוסופיה!! שם תוכל להתפלצף כאוות נפשך!! פורום אתאיזם ודת! שם זה בדיוק הנושא שהם מדסקסים כל הזמן, ממש מציאה, לא כן?!? ויש הרבה אתאיסטים! אפילו יותר משיש כאן פורום דתיים!! המון אנשים שחושבים בדיוק כמוך! ממש מציאה. תעשה חיים, ותן לנו להמשיך לדסקס על בריאת העולם בדרך שלנו....

lmatan1

New member
ילדה חמודה אם פרטים מפוברקים

היה יותר נכון אם היית טורחת לבדוק לפני שאת כותבת אם היית בודקת אז היית חוסכת מעצמך את המאמץ לפברק פרטים ולראות שאני כבר לוקח חלק פעיל בכל אותם פורומים שאת הצעת לי מתוך התחשבות בהתאמות שמצאת. ואולי תנסי לברר אם עצמך ראשית כל למה את כותבת לפני שאת חושבת . אני דוקא נהנה מאוד להתדיין אם קופיפים שמסתתרים מאחרי חזות בדויה ושכחו את השכל במגירה חשוכה אולי תתזהי את עצמך ותעמדי מאחורי התאוריות האבולוציוניות שלך ועל תסתתרי מאחרי העץ כמו קוף.

תרגע אתה בעצמך קוף (סתם בצחוק ../images/Emo13.gif)

כולנו היתפתחנו מהשימפנזים, אבל זה לא אומר שכרגע אנחנו עדיין שימפנזים, מהם היתפתחנו, אבל עברו 5 מיליון שנה מאז, זה היה מזמן, וכרגע אנחנו כבר בדרגה של בני אדם, כיום אנחנו כבר איננו קופים. אתה הבנת את זה קופיף קטן? (סתם זה היה בצחוק
) אנחנו דווקא חושבים שאתה זה ששכח את השכל שלו במגירה חשוכה, ואתה חושב שזה אנחנו, אז איך ניקבע מי מאיתנו צודק?
משתמש בצלילים אבולוציוניים.

lmatan1

New member
אני ממש מתרשם מהבקיאות שלך ../images/Emo141.gif

מלפני 5 מליון שנה תשים לב אם המח המעולה שלך זוכר מה היה לפני 5 ימים בוא נקבע שאתה נשארת תקוע איזה 5 מליון שנה אחורה ואני רואה אותך 5 צעדים קדימה דרך אגב לא ענית לי של שום שאלה ענינית חוץ מלבדוק את שגיאות הכתיב שלי א אז חמוד אני באמת לא טורח לבדוק את השגיאות אבל אני משתדל להיות ברור ומובן וכותב בשפת בני אדם אז סליחה אם יתכן ואיזה קופיף לא מבין אותי.

הי קופיף, אולי תרגיע?

אני דווקא לא מתרשם ממך בכלל. על איזו שאלה בדיוק עדיין לא עניתי לך? תן קישור להודעה בבקשה, השתדלתי לענות בינתיים על כל קושיותיך ואני מיצתער עם פיספסתי משהו. לא הבנתי לגבי ה 5 צעדים קדימה 5 אחורה, אולי זה רק בגלל שאני קופיף. מדהים שאתה ואנשים כמוך צוחקים על תורת האבולוצייה שיש ים של עדויות מתחומים שונים ומגוונים לגבי נכונותה, בזמן שאתה מאמין באיזו יישות דמיונית כל יכולה ובלתי נראיית מעולם האגדות שכביכול בראה אותנו ואנחנו אמורים ליסגוד לה, אתה חיי לך איי שם באפלה בתקופת האבן הקדומה, ואתה מעז ליצחוק על בני אדם כמונו שבניגוד אליך מפעילים קצת את הראש וחושבים קצת מעבר למה שלימדה אותם הגננת בגן הילדים. משתמש בצלילים.

lmatan1

New member
איפה קראת שאני נגד האבולוציה

אני נגד אהבלים שמסתתרים מאחורי המושג שהם לא מבינים אותו בעצמם וממהרים להציג את עצמם כחכמים גדולים.

קדימה בו נדבר על זה ../images/Emo45.gif

אז אתה אומר שאין לי מושג מה זו אבולוציה, מה גורם לך ליטעון טענה שטותית כזאת? מדוע אתה חושב שאני לא יודע מה זו אבולוציה? מה דעתך ליבחון אותי? או תן קישור להודעה שלי שממנה הסקת את המסקנה הזאת. ודרך אגב, האם אתה רומז שאתה לא נגד האבולוציה? איך זה מיתחבר עם האמונה באלוהים הכל יכול והבלתי נראה שדרכיו כה ניסתרות שרק הוא מבין אותן? משתמש בצלילים.

דרך אגב סתם לפרוטוקול

ההודעות שלך מלאות בשגיאות כתיב, לדוגמה שמתי לב שאתה מיתבלבל דיי הרבה בין 'אם' ל 'עם' (המשמעות קצת שונה) קצת מוזר לראות שגיאות כאלו אצל אדם שטוען שהוא בן 48 ומנסה להראות שהוא מלומד. משתמש בצלילים.

הלן בום

New member
הייתי שולחת אותך גם לפורום

הרטבות בילדים, אם זה היה גורם לך להפסיק להיות שותף כל כך פעיל ועיקש בפורום הזה! אני במקומך הייתי מתחילה לחשוב לפני שאני דוחפת את הדעות שלי לאחרים, למצוא את ההיגיון שמסתתר מאחורי הדברים. וכיצד הגעת למסקנה שפרטיי מפובקרים?!? אז אני לא גננת, אבל בעצם כיצד אני יכולה להיות?!? אם היית טורח לחשוב אפילו מעט היית מגיעה בעצמך למסקנה שאין גננות בנות 16.... צר לי להוציא אותך מהמגלומניה אבל אתה זה שכנראה שכח את השכל, וכנראה שלא במקום נגיש כמו המגירה! זה בא לידי ביטוי במיוחד בזה שניתן לראות שהברזת קבוע כשלימדו את ההבדל בין א' לע'! חג שמח!

lmatan1

New member
אז את בת 16 אם היית קצת יותר גדולה

הייתי מלמד אותך כמה דברים חשובים לפני שתפלי לידיים של זאב ערבות. אבל כנראה שתצטרכי לחכות עוד קצת עד שגבר אמיתי יראה לך את אלוהים.

demoloc

New member
ואלה? בנוסף לכל גם שובניסט

בנוסף לבעל דעות קדומות על צעירים (שאם תטרח לפתוח עיתון מחשבים תיראה איך הדור הרק יצא מהביצה מסובב את העולם) ומרגיש חופשי להעליב את כולם כי אתה עליון? זה מה שקורה עם אנשים טיפשים , בשנייה שאין להם מה להגיד הם מנסים להוכיח למה אתה טיפש ולהכפיש את שימך (למי שזוכר את אחרון הפילוסופים), כמובן שכל הכפשה נעשית בלי קשר לנושא הוויכוח , אבל הכל הולך אה?

למעלה