סופר מיינד ההודעה לא נכתבה כתגובה

lmatan1

New member
../images/Emo52.gifדומלוק בעל התואר דיקטטור

הדור הצעיר הוא העתיד ואם זה מה שיש לכם לסובב אז חוששני שלא ישאר לכם עולם להסתובב בו אם יש לך משהו חשוב להגיד אז תגיד דבר אחרון שאני צרטך זה עוד חכמולוג שיתן לי תוארים תגיב ענינית ונראה את החכמה המסובבת עולם שלך פתח פיך ויאורו דבריך.

lmatan1

New member
זהו נשברת חכה עוד 5 מליון שנה

אולי באחד הגלגולים שלך הישות הזאת תחליט לחלק לך משפיק שכל להבין את עצמך.

lmatan1

New member
טוב אני צריך לצאת עכשיו חמוד

אני לוקח את הילדים לסרט בדיוני ובהזדמנות הזו אני מתקן טעות דפוס הכוונה הייתה מספיק שכל עצה תחשוב טוב לפני שאתה ממשיך להשפריץ את השכל שלך על הצג תשמור את האנרגיה שלך להרשים את הילדות שצצות מידי פעם ומוקסמות מהאגדות המנומקות שלך מלפני 5 מליון שנה תצליח.

s u p e r mind

New member
עצה.

אני יודע שאתה חי במעין עולם פרטי משלך, אני יכול רק לנחש מדוע... אולם שמתי לב שהודעותיך הנוכחיות השתפרו מעט באופי תוכנן ותחבירן, בהשוואה להודעותיך הראשונות בפורומים של תפוז . אני סבור ששיפור נוסף יחול אם לא תכליל את עולמך הפרטי על שאר המשתתפים. אתה מבין את הדברים אחרת משום מה, ומגיב בהתאם להבנתך. בנוסף לכך, אתה מצפה מאחרים להבין את דבריך שכלל אינם קשורים לדיון (בדר"כ). ייתכן ואתה פשוט לא יודע להתנסח, אבל לעתים הודעותיך פשוט מנותקות מל מציאות - היינו, הבעיה נעוצה לא רק בכושר ניסוח ירוד... תנסה להבין את הדברים כפי שהם, ללא פנטזיות למיניהן; תגיב בניסוח נהיר ורלוונטי לנושא; תתחשב באחרים ואל תאבד עשתונות ברגע שמישהו אינו שותף לדעותיך, או שאינו מבין כלל את פשר הודעותיך. אם אינך מסוגל או מוכן לעשות כן, אז לפחות תנהג בדרך ארץ, ותן למקום להתנהל כפי שהוא צריך להתנהל (כנ"ל גם בפורומים אחרים). אם תבין את ההודעה הזאת, אז אבקש שתגיב לה בצורה ראויה, ללא דברי סרק בגודל פרסק.

demoloc

New member
רואים ? אנשים טיפשים

מה רלוונטי מה כתבתי על עצמי לנושא הוויכוח הנוכחי??? אנשים טיפשים... (זו היתה בדיחה(בינתיים) , תחיה עם זה)

למעלה