השבוע שלי היה די מתוח... אבל יש בשורות טובות!
סגרתי חוזה לשנה"ל במקום החדש. זה ביה"ס ממש נחשב פה ומאוד איכותי ואין ספק שרואים שיש יחס טוב והערכה. ממש קיבלתי תוספת תשלום על כל שנת ניסיון שלי ועל כל תעודה שיש לי והם כל כך נלהבים מזה שאני מצטרפת אליהם שהם לא מפסיקים לשלוח לי מיילים לגבי זה שהם מתרגשים שהצטרפתי לשורותיהם
זו מחמאה אדירה! הבנתי שלא כל העובדות מקבלות את זה... אבל זה קצת מלחיץ לעבוד במקום עבודה כזה גדול אחרי כל הגנים הקטנים שעד כה עבדתי בהם. באמת מקווה שזה יהיה מוצלח ומהנה.

זה היה שבוע מתוח בגלל כל העניין שאני עומדת לעזוב את הגן.
מאוד קשה לי עם זה אבל המצב של השיניים זוועה ואי אפשר לחכות עם הטיפול בזה אבל גם לא יכולה לשלם פה על הטיפולים. כרגע עדיין אין לי טיסה, אבל כנראה יום או יומיים אחרי ליל הסדר אני אסע לארץ. באופן משעשע, ההורים שלי דווקא בארה"ב עכשיו בביקור אצל אחותי אבל יחזרו כמה ימים אחרי שאגיע כנראה.

כנראה שמצאתי לי מחליפה, מקווה שזה יהיה מוצלח
. אני כבר יומיים רצוף יושבת שעות ומכינה מערכי שיעור, יצירות להכנה עם הילדים וחומרים שהמורה שתחליף אותי תוכל להשתמש בהם בפעילויות בגן.

מה שבטוח, כל מי ששמע שאני מגיעה כבר עשה הזמנות מה להביא

היום זה בעיקר יום של סידורים, זה יצא די מבאס כי יורד גשם מעיק כזה וזה לא היה נוח במיוחד להסתובב ככה אבל עכשיו בבית, חזרה להכנת דברים לגן

ולגבי השאלה שלי-אני אוהבת לצפות בגב האומה וגם ב"לעוף על המיליון". השבוע התחלתי לעקוב אחרי מחוברים פלוס.