סופשבוע נעים לכל חברי/ות הפורום

סופשבוע נעים לכל חברי/ות הפורום

איך היה השבוע שלכם

מה התוכניות לסופ"ש

ולשאלה השבועית:

האם אתם עדיין צופים/עוקבים אחרי תוכניות/סדרות ישראליות
אילו תוכניות ואיך אתם רואים בד"כ

מסתיימים שבועיים של חופשת האביב

בבית הספר של בוני, וביום שני אנחנו חוזרים לשיגרה.
בשבועיים האחרונים הפסקתי את כל פעילויות הספורט שלי

היינו הרבה בבית, הרבה עם חברים, 4 ימים על אי אחר בקבוצת האיים שלנו (תמונות מצ"ב) וסליפ עובר שלי ושל בוני, לא מתוכנן אצל חברים אתמול בלילה

עברו שבועיים מאוד כייפים של יציאה משיגרה, של המון דברים שהייתי צריכה לעשות ולא הספקתי, של להיות ביחד בכייף.

שאלת השבוע - האם אתם עדיין צופים/עוקבים אחרי תוכניות/סדרות ישראליות אילו תוכניות ואיך אתם רואים בד"כ?
אני לא צופה בתוכניות ישראליות בכלל. גם בישראל לא ראיתי תוכניות ישראליות כי בעלי לא דובר עברית.

נראה מדהייייייייים

ונשמע שהיה אחלה חופשת אביב.
יאללה, עוד יומיים חוזרים להתעמל

היה שבוע סבבה

ששיאו היה כשביום שישי באתי לבית ספר לדנית ואמרו לי שאני עוברת לכיתה מתקדמת.
האביב לגמרי פה!
יש ימים ממש חמימים שאפשר להתמסטל בהם מהשמש הנהדרת.
העצים כבר מלאים ניצנים והחצר שלנו מתחילה לפרוח.
והאור... האור מדהים-שאין-דברים-כאלה.
סופש בינתיים עמוס למדי,
אתמול באה לאכול איתנו בספונטניות חברה מהלימודים.
היום היה לנו ביקור ישראלי של מישהי שהכרתי דרך הפורום
(הי לך
)
היה ממש כייף!
מחר מתכננת לבלות במיטה עם 'סקנדל' הסדרה הנוכחית...
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אוי שכחתי לענות על השאלה!!

אני לא ככ רואה סדרות ישראליות.
עכשיו אני רואה 'משחקי השף' ברשת,
ממש כייף.
&nbsp
אה ו... רואה גם 'מאסטר שף' אבל בדנית

כל הכבוד, בסוף תדברי דנית יותר טוב מעברית

איזה כיף שהיה לך ביקור-עכשיו סקרנית לגלות מי זו

&nbsp
אני מיציתי את "סקנדל" ברגע שהם הפכו להיות זוג... כבר לא מה שהיה.
אני חזק ב" once upon a time" למרות שכל השבוע לא ראיתי, בד"כ יוצא לי לעשות מרתונים של צפייה בסופי שבוע.

השבוע שלי היה די מתוח... אבל יש בשורות טובות!

סגרתי חוזה לשנה"ל במקום החדש. זה ביה"ס ממש נחשב פה ומאוד איכותי ואין ספק שרואים שיש יחס טוב והערכה. ממש קיבלתי תוספת תשלום על כל שנת ניסיון שלי ועל כל תעודה שיש לי והם כל כך נלהבים מזה שאני מצטרפת אליהם שהם לא מפסיקים לשלוח לי מיילים לגבי זה שהם מתרגשים שהצטרפתי לשורותיהם
זו מחמאה אדירה! הבנתי שלא כל העובדות מקבלות את זה... אבל זה קצת מלחיץ לעבוד במקום עבודה כזה גדול אחרי כל הגנים הקטנים שעד כה עבדתי בהם. באמת מקווה שזה יהיה מוצלח ומהנה.
&nbsp
זה היה שבוע מתוח בגלל כל העניין שאני עומדת לעזוב את הגן.
מאוד קשה לי עם זה אבל המצב של השיניים זוועה ואי אפשר לחכות עם הטיפול בזה אבל גם לא יכולה לשלם פה על הטיפולים. כרגע עדיין אין לי טיסה, אבל כנראה יום או יומיים אחרי ליל הסדר אני אסע לארץ. באופן משעשע, ההורים שלי דווקא בארה"ב עכשיו בביקור אצל אחותי אבל יחזרו כמה ימים אחרי שאגיע כנראה.
&nbsp
כנראה שמצאתי לי מחליפה, מקווה שזה יהיה מוצלח
. אני כבר יומיים רצוף יושבת שעות ומכינה מערכי שיעור, יצירות להכנה עם הילדים וחומרים שהמורה שתחליף אותי תוכל להשתמש בהם בפעילויות בגן.
&nbsp
מה שבטוח, כל מי ששמע שאני מגיעה כבר עשה הזמנות מה להביא

&nbsp
היום זה בעיקר יום של סידורים, זה יצא די מבאס כי יורד גשם מעיק כזה וזה לא היה נוח במיוחד להסתובב ככה אבל עכשיו בבית, חזרה להכנת דברים לגן

&nbsp
ולגבי השאלה שלי-אני אוהבת לצפות בגב האומה וגם ב"לעוף על המיליון". השבוע התחלתי לעקוב אחרי מחוברים פלוס.

יוקלילי

New member
כל הכבוד לך!!

עשית דרך ממש מדהימה בהתאקלמות שלך בניו-יורק, ממש מעורר השראה
ממה שהכרתי בך עד כה את ראויה לכך, ובעיקר ייצאו נשכרים הילדים והמשפחות שילמדו אצלך- בהצלחה בדרכך החדשה!
מקווה שטיפולי השיניים יעברו בקלות. רופאי שיניים אמריקאיים שעובדים בארץ תמיד מספרים שמגיעים אליהם לישראל מטופלים מארה"ב, ומשלבים בארץ טיפול שיניים בביקור, מאחר והטיפולים האלו בארהב מאוד יקרים.

האמת שלצד הפחד והאימה מלעבוד במקום כזה גדול

אחרי שרגילה לגנים קטנים- יש בי צד שבאמת גאה בעצמי.
חשבתי שאני כל הזמן אצטרך להתפשר שאני פה ולעבוד רק בגנים קטנים או אפילו לעבוד בגן חב"ד שזה ממש לא הסגנון שלי אבל נראה לי שבשנה וחצי שאנחנו פה הוכחתי את עצמי די יפה ויצרתי לעצמי שם טוב

&nbsp
הכי כיף שרוב הילדים שיהיו בכיתה שלי יהיו כנראה מהגן הנוכחי כך שהקליטה אמורה להיות רכה ונעימה לשני הצדדים

&nbsp
טיפולי שיניים פה בארה"ב זה מטורף, הייתי אצל 3 רופאים לקבל חוות דעת ומה שעולה פה 800 דולר עולה בארץ עם הביטוח וכו' 200 ש"ח-זה הבדל מטורף!
&nbsp
יחד עם טיפולי הפוריות באמת ובתמים אנחנו לא מסוגלים לשלם את זה-ניסינו למצוא דרך אחרת אבל אי אפשר גם לחכות כי המצב מאוד קשה ומפחדת לאבד שיניים.
באמת מקווה לתקתק את זה ואפילו להספיק להגיע קצת לפני סוף השנה.

יוקלילי

New member
ממש אבסורד

אני חושבת שהמגרעת הגדולה של ארה"ב היא מערכת הבריאות
בבריטניה יש להם את הNHS, גאוות האי- אניחנו לא משלמים כמעט על כלום, כולל טיפולי שיניים. תרופות לילדים זה בחינם. ממה שאני מבינה המקומיים די מרוצים ממה שהמדינה נותנת, אם כי אני לא מכירה את הסטנדרטים שלהם לבריאות. למזלי אני לא צריכה פה רפואה מקצועית בשביל לבדוק איך המערכת פועלת.

כל הכבוד לך על העבודה החדשה והמון בהצלחה, בהחלט מגיע לך.

שאלה, למה את בדיוק מכינה חומר למחליפה שלך? בשביל מה את עובדת קשה בשביל מישהו אחר? אולי זה לא הסיגנון שלה, ואת עובדת סתם? אני מקוה שאת לא מוציאה אנרגיות במקום הלא נכון יקירה. ההשקעה שלך היא אדירה, אבל תשמרי על עצמך!!!

המון בהצלחה עם טיפולי השיניים והביקור בארץ. מנסיוני הביקור הראשון בארץ מאוד מטלטל.

המנהלת שלי ביקשה

ולאור העובדה שגם ככה המצב עצמו לא נעים ואני יודעת שתקעתי אותם עם העזיבה הזו כי בכל זאת אני גורם מאוד דומיננטי בגן (אני סוג של מחליפה את מי שמנהלת בפועל את הגן).
&nbsp
ברור לי שאולי אני עובדת סתם והגננת שתחליף לא תשתמש אבל נתבקשתי לעשות משהו ואני תמיד משתדלת לעשות הכל על הצד הטוב ביותר. משם והלאה אני משחררת...אין מה לעשות.
&nbsp
אני מאוד בחרדות מהכל-גם מהטיסה עצמה, וגם מהביקור עצמו...
בנתיים עשיתי שטות ושאלתי אנשים אם הם רוצים משהו מפה-הרשימות מתחילות להתארך, התחלתי לעצור אנשים כי בקצב הזה אצטרך עוד מזוודה
.

אם ביקשו ממך להשאיר חומרים זה משהוא אחר. כל הכבוד לך.

כרטיס טיסה לישראל וחזרה ותשלום לרופא שיניים בישראל עולה לך פחות מ 800 דולר? כולל עלויות של נסיעה שתמיד מצטרפות

למעלה