סופשבוע נעים לכל חברי/ות הפורום

placid1

New member
זה נאמר בהקשר להריון, שלגביו רווחת

הדעה העממית שהוא הורס את השיניים ויש כל כך הרבה נשים שמשוכנעות שההריונות גרמו להן לחורים בשיניים כי נספג מהן הסידן כדי לבנות את השלד של התינוק....

כל מה שאמרת לגבי טיפולי הפוריות נכון ואוסיף גם העלאת הסיכון לסרטן, אבל השיניים עצמן אינן מושפעות ישירות מהטיפולים ההורמונלים, בניגוד לשאר המערכות שציינת. בכל אופן, זה דיון עקר ואני חושבת שכולם מסכימים שכדי להצליח בטיפולי פוריות רצוי לטפל גם בשיניים וברקמות התומכות.

לגבי שתלים

קחי בחשבון שלאחר ששמים את השתל
ה "מוט" הקטן שמוחדר לעצם, צריך לחכות
מספר שבועות ואפילו חודשים (תלוי אם זה בלסת
התחתונה או העליונה) עד ששמים מבנה קבוע.
זה בגלל שתאי עצם צריכים לשגשג עליו.
אני לא רופאת שיניים, אלא מדברת מתוך ניסיון
של מספר שתלים.
בכל מקרה - שיהיה בהצלחה

alphadelta

New member
ברכותי

כל הכבוד על סגירת החוזה. מאד מרגש. ואיזה יופי לך לדעת כמה מעריכים אותך :)
התלבטתי אם לכתוב לך בפרטי או לא. והחלטתי פה כדי שאנשים אחרים שמתלבטים יראו גם. אני לא מבינה גדולה בטיפולי שיניים ובהפרשי המחירים בין פה לישראל. אבל שתי נקודות שעולות לי הן : - מה עם ביקורת אחר כך או מה אם יש בעיה והרופא בישראל? איך תטפלי בארצות הברית? וגם - מה אם זה יחרוג מהזמן שהם אמרו? ויש לך מחויבות לחזור ?

עד כה אף רופא לא עשה לי בעיות לעבור/לתקן על טיפולים שנעשו

בארץ-הייתי אצל רופא אחד להדביק כתר שנפל, ואצל 2 רופאים לקבל חוות דעת כי היה לי ברור שצריך טיפול וכמובן עשיתי ניקוי שיניים וכו'.
&nbsp
בעיקרון הודעתי בעבודה שאני אעשה את המאמצים לחזור לפני סוף שנה אבל זה תלוי בטיפולים והם לוקחים את זה בחשבון.

alphadelta

New member
מנסיון

מאחר ועברנו כמה המדינות, ולפעמים ערים שונות באותה מדינה עברתי כמה רופאי שיניים. והנסיון שלי הוא כמעט כל אחד מהם או מהן התחיל/ה במשפט :
מי שטיפל בך קודם לא עשה את זה טוב. הנה התוכנית שלי.
משפט מתסכל לאור העובדה שהרופאים שהיינו אצלם נחשבו הטובים בתחומם, והומלצו בחום וכולי. וכמובן זה לא אומר שמיד הקשבתי להם.

shuttles3

New member
יקירתי, שיהיה בהצלחה בכל התוכניות וההתחלות

את אישה חזקה ותצלחי את הכל!

יוקלילי

New member
סופשבוע רגוע

אני והזוגי חגגנו עשור לכינון היחסים. יש כל מיני סוגים של הכרויות, היום המון אנשים מכירים דרך האינטרנט, וגם אני בשעתו יצאתי עם הרבה צפרדעים מאתרי הכרויות, אך שום דבר לא צלח. לבסוף הכרתי אותו בדרך הישנה, דרך העבודה, והוא היה כל כך משעשע ומצחיק שבכלל לא חשבתי שהוא מחזר אחרי.. עד שיום אחד הוא בא אלי למשרד ושאל אותי באופן הישיר ביותר אם אני רוצה להיות חברה שלו..
עבור ציון התאריך, הכנתי משחק בסגנון 'שלב השאלה הזהה', וכל אחד מאיתנו היה צריך לחשוב על תשובה לגביו וגם לגבי בן הזוג. שלחתי לו שאלה אחת כל שעה, ובערב עשינו מסיבה משפחתית עם עוגה ובלונים, והסברנו לילדון שאנחנו חוגגים את החברות שלנו והוא מאוד התלהב. כל תשובה נכונה זיכתה בנקודות, ותשובה שמתאימה אך לא זהה לתשובה שבן הזוג חשב עליה מזכה במחצית מהנקודות. הסוף יצא ששנינו קיבלנו את אותו ניקוד.
השאלות שהיו במשחק:
1.קינוח אהוב
2.מאכל אהוב
3.סרט משמעותי
4.מי החבר הטוב שלך
5.סופר אהוב
6. שיר עברי
7. מוזיקאי והרכב מוסיקליים
8. מה לעולם לא אעשה
9. מה שינה את חיי?
10. מוטו בזוגיות
11. מה יהפוך את השני למושלם
12.מה אאחל לעצמי בעוד עשור
13. מה לעולם לא אעשה
שאלות שחלקן לכאורה בנאלי, אך לפעמים צריך לחשוב מה באמת אוהבים
עכשו, כשהחלטנו להישאר, הכל הרבה יותר רגוע וגם הילדון נרגע. כמה קל לשכוח שהם רגישים ומשקפים לנו את התהליכים שאנחנו עוברים..אני מצטערת שאני לא מצליחה לתת לו חיים יותר רגועים, ותמיד מקווה שהנוכחות הקבועה שלי ושל בעלי ובחייו היא פיצוי לכל חוסר הבהירות שאנחנו חיים בו.
לגבי סדרה ישראלית: לא מפספסים 'ארץ נהדרת', פעם בחודשיים אני רואה חדשות של יום שישי בערב ונהיה לי מזה שחור בעיניים ובלב. מתכננת לצפות בשטיסל.

איזה כייף,

מאחלת לכם עוד המון המון שנים טובות.

לגבי הלחץ על הילדון. בתקופה פחות טובה בעברי, אמרה לי אשת מקצוע מעולה, שילדים לומדים המון מזה שההורים שלהם לא תמיד חזקים, יודעים הכל ודמות מופת בחיי היום יום. בשביל ילד לראות את אמא נופלת ומרימה את עצמה זאת יכולה להיות חוויה טובה ומלמדת.
אני לא אומרת שזה צריך לקרות פעם בחודש, אבל הנוכחות שלך/שלכם בחיים שלהם לדעתי מאוד חשובה בגילאים האלה והם לומדים הרבה גם אם לא הכל ורוד כל הזמן. תהי רגועה

יוקלילי

New member
תודה

באמת אישה חכמה...לפעמים אני חושבת שהכל פועל יוצא של הרגישות שלי, שיש לה צדדים חיובים אך גם מאוד מאתגרים. באופן מקרי לחלוטין הוא גם יצא מאוד רגיש, אך גם בעל כוחות וחוסן נפשי. הוא מתמודד עם רכישת השפה, ריחוק מהמשפחה המורחבת שמאוד משמעותית עבורו, פרידה מחברים בגן, ועוד כל העניינים ההתפתחותיים הרגילים.

שזאת התמודדות נפלא להכנה לחיים העצמאיים שלו.

כמה נפלא לחוות את כל זה עם הנוכחות הפניות (שאת פנויה) שלך שעוטפת אותו כל כך הרבה שעות ביממה

למעלה