סופת קרח

loyodat

New member
נטע יקרה!

חברה כזאת שנזכרת בך אחרי חצי שנה היא לא באמת חברה, את אומרת שהקשר היה חד צדדי, ואני מבינה שאת זאת שדאגת לשמור על הקשר לעניות דעתי בחברות גם מקבלים אך גם נותנים, חברות חייבת להיות הדדית כדי להתקיים, אחרת אין זאת חברות אמיתית נטע, מגיע לך יותר, כפי שאת יודעת להיות חברה טובה גם לך מגיע יחס חברי עצוב לי לשמוע שקיבלת כזה יחס, ואני הייתי כבר במצבים דומים, אבל אין מה לעשות, לא כולם יודעים להיות חברים, אני מאמינה שמגיע לך להקיף את עצמך באנשים שכן אכפת להם, ולא מגיע לך היחס שזכית לו מאותה "חברה", הכי חשוב שתמשיכי להיות את, אל תתני לאנשים כאלה לערער בך משהו עוד משהו שברצוני לאמר לך: על סמך הנסיון האישי שלי, "עברתי" המון חברויות עם אנשים שונים, ואני מאמינה שחברות אמיתית וטובה היא כזאת ששני הצדדים מסוגלים לדבר על הכל, לפתוח דברים ולפתור בעיות ביחד, גם אני נפגעתי לא פעם ולא פעמיים מחברה שאכזבה, אבל אסור להתייאש, כי עובדה שלמרות הכל, בסופו של דבר מצאתי לי חברות אמת, שאני שם בשבילן והן שם בשבילי. מאחלת לך רק טוב!

lance-knight

New member
נטע

כנראה שלרוב מאיתנו יש חוויות דומות. גם לי היה חבר כזה. כלומר חשבתי אנחנו חברים, אבל כנראה שהוא ראה בי מישהו שאפשר לרחם עליו, אבל לא לתמוך בו ממש. טוב, לפני שנתיים בערך הפסקתי קשר איתו. מאז אני מרגיש נפלא. כי כאשר הייתי מתקשר אליו- זה כנראה היה נראה כאילו הוא הוא עושה לי טובה בכך שהוא יורד אלי בכלל לדבר איתי. בטח, הוד מלכותו... ועכשיו- לא מתקשרים, לא מדברים ואני לא מרגיש שום חסרון.

שניכם צודקים

רק חבל שלקח לי זמן לגלות את זה. מה שכן, אני בהחלט גאה בעצמי על אותו יום שנפנפתי אותה כשהיא קבעה להפגש איתי ובסוף דחיתי אותה לטובת הפגישה עם שני ועם stonefroze

למעלה