סופ"שש...:)

גולע

New member
היה מדהייים../images/Emo47.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני- רכיבה אחתת הטובות!!, רביעי וחמישי-טיול שנתי בין הגדולים, שישי- רכיבה טובה,וחווה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הטיול שנתי!!:] והרכיבה ביום שניי.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סיימנוו את המסלול המגעיל הזה ביום רביעיי ואז ראיתיי את מאייו'ש, אסמאמסים ושיחות עם ענברו.. התעצבתי מעט כי.. המסלול הזה לא נגמממר!D: התעצבנתי על.. הפרחות כי הם החילטו שבא להן לריב בארבע וחצי בבוקר ולהעיר את כול האוהל.! אבל בסוף סלחתי כי .. חח=] התאכזבתי מ... כי...נוובאדדד בכיתי מעצב/אושר כי.. אושר,, יאוו היה הכי מצחיק בעוולם!1 הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הטיול שנתיי!"ההיפר בנירדהP:""נונו הוא דומה לזה מעידן הקרחח"וופווולל מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..^^^ ואסממאסיים הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי סיימתי עם הטיול שנתי הזה בשלוום!:] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להמשיך לרדת וללכת את המכתש המטומטם הזהה! הסרט הכי טוב שראיתי..לאלא המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה וכול הדברים בטיול שנתיי.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..עוד חולצה מבלו-בארד, כובע, משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..פוווול אנשיםם!! התודה שלי השבוע היא ל..^^ פינקתי את עצמי השבוע עם..ארטיק, בסוף המסלול.. מאכל השבוע שהיה הוא..ארטטיק. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?חח שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כמה שחם במדבר, ואת זה שאני קושיתP: הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא יודעת.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הרבה. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..תחרות, אימון עם חיים לווי, שיעור קפיצותD:, לראות את ענבר!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..^^ הכול טוב
. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אומיגד, פוווווווווווווווול=] ב"ה נראה אותם בתחרות, ולראות את שירלי! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלת שלנו(מורן) שמשקיעה בפורום והופכת אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה הודגש באמצעות מדגישומטיק

snoeyka101

New member
איך עבר לי מהר=)

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום חמישי שישי, עם גלוש ושירוש המדהימות ולנוח כל השישי=] מה שלא היה צפויי...:] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לאיודעת, מחר יהיה נחמד=] ואם מישהו מפה רוצה לארח לי חברה מחר אני אשמח=] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..גלוש הזאת מאוהבת בה
, וסוףסוף נכנסתי בההההה. התעצבתי מעט כי.. לא נכנסת לזה יותר. התעצבנתי על..אבא אבל בסוף סלחתי כי... זה אבא. התאכזבתי ממנה. כלכך..? בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב,עצב,עצב ושוב עצב. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום חמישי עם הנסיכות שלי=). מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היו הרבה.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נכנסתי באמאמא שלה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לקום בשישי=[ הסרט הכי טוב שראיתי..סטאפ אפ 2- חזקק.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..רחובות, חווה.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..גלוש,קפלן,זורקה,מאיוש,עמית,ברבי.. התודה שלי השבוע היא ל..כל הבננות שעשו לי מצברוח:) פינקתי את עצמי השבוע עם..כל מיני=] מאכל השבוע שהיה הוא..פופקורן ואוכל של אמאא
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לאדעת=] שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..היו הרבה האמת.. אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום שלישי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אשן טוב, אמצא לי מישהו להיות איתו מחר
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..גלוש
. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיהיו אימונים טובים כאלה=] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע...שיהיה שבוע טוב בעיקר, בלי אכזבות מיותרות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...גלוש,שירושש,מאיושש,זורקהה=] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלת שלנו(מורן) שמשקיעה בפורום והופכת אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

דאמט,זה היה פרק מדהים ../images/Emo99.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ שני- אחלה משחק
היה כל כך כיף. רביעי- אחלה יום בבצפר,והיה כיף בהתרמות
. חמישי- יום מעולהההה בבצפר,היה גם כיף
ואחרי זה עם דפנה במגמה
וכמובן שאחרי זה בקניון
אוה,ויום שישי- חווה והאנשימים.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אממ ליודעת,היה ממש כיף בהתרמות :]
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חחחחחחחח יום חמישי אחרי הלימודים עם המגמה
וזה שפעם ראשונה באמת אמרתי מה שאני מרגישה.
התעצבתי מעט כי.. ממנה...כי לא חשבתי שהיא יכולה להיות כל כך מגעילה וצבועה.
התעצבנתי על.. כנ"ל. ועל אמא...ועל עוד אחת,וואי כמה בנאדם יכול להיות שקט כזהההההההההההההההההההההההה. כל שניה "ליודעת". וואי ממזמן הייתי נותנת לה סטירה אם יכולתי. בעעעע.
אבל בסוף סלחתי כי .. לאמא כן,לה לא....
התאכזבתי מ... כי... אותו דבר- כמה בנאדם יכול להיות מגעיל =\. ואממ גם קצת במשחק שלקחנו מקום שני בהפרש של נקודה מהראשון
הכל בגלל ויירד!!!!
בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב נראלי...כאילו לא עצב,יותר עצבנות.
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחח אמממ "אולי אני אציע לו חברות בפייסבוק??" אני ורוית: "מה
?" "אהההההההההההה"
אמממ כמובן שכל יום חמישי עם המגמה,ועם הבנות מי"א וגם בערב עם יעלו ואילתוש גם בקניון "נייס"
אה חחחח וכל יום רביעי בצהריים בהתרמה
היה כל כך מצחיק. "למה הוא גונב לנו את המכוניות??" "שלום רוצה לתר***" "כל אחד שמתעלם,אצבע עליו!" "למה הם כאלה בולי עץ???" "50 שקל O________O" "זה היה בכוונה!! לא הבנת?" חחחחחחחח "נו בואי לבית של רחלי!"-"לא רוצה" *באות לבית* "אמא של רחל אנחנו מזה עייפות"...
"איפה רחל?" "במונולגים" "טוב וואי אז אנחנו מזההה עייפות,אפשר שניה לנוח אצלכם?" "
טוב" "נו יאללה חנה בואי!!!" "לא רוצה" *אמא של רחל הולכת לחנה כשהיא מעיפה יתושים ומחכה בחוץ מרוב פדיחות*
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. חחחחח כל מה שכתוב למעלה [= סמסים מסוימים מאנשים מדהימים
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. ישנתי,והגעתי בערך כל יום ללימודים ב9 ולאפחד זה לא ממש אכפת
אוה,הייתי אחלה מעודדת
, סיימתי עם המבחן המחורבן במתמטיקה.
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... למתמטיקה
. אמממ ללכת למשחק!! לכל החזרות לרסיטל הזה כל השבוע,ובאמת לנגן להם נורמלי
וכמובן להתעורר כל בוקר....
הסרט הכי טוב שראיתי.. שרק 3. סוףסוף
.
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. בצפררר,חווה,קניון,צומת פת,פסגת זאב
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ספות
XD פיינליייייייייי. אממ והספגטי הזה מהקניון של פסגת זאב במשחק
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. טללק,אילתוש,יעלו,ויירד,מוריה וכל מי שהיה בחווה!דאאאני,יונפ,דפנההה,אלישבע,חנה
התודה שלי השבוע היא ל.. כל מי שעזר לי עם משהו שהייתי צריכה לפקוח בו עיניים ממזמן><
פינקתי את עצמי השבוע עם.. ספגטי שווה בטירוף
מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה,ספגטי.
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לפעמים צריך פשוט לוותר...אבל זה לא אומר שאין הרבה דברים אחרים. גם אם הם לא אותו דבר.
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אממ Little By Little- Oasis, Just My Imagination- The Carnberries, I Will Always Love You- Whitney Houston, Angel- Aerosmith, Anything For You- Evanescence, Freak On A Leash- Amy Lee & Korn,October-Evanescence, Never-Ending Story-Within Temptation, Charmed- Theme Song, Thnks fr th mmrs- Fob, עכשיו טוב- גלעד שגב.
אלבום השבוע שהיה.. כל מה שלמעלה,תבדקו איזה אלבום
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "And I will always love you"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. אותה,כמה אפשר להיות כלבה? אממ ועוד כמה דברים עם אמא. מבחן במתמטיקה,כי זה חרא...
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אסיים כמה דברים :]
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שושה שלי.
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רסיטל,בר מצווה,חופששששששששששששששש.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לסיים חזרות לבגרות הזאת!! לקנות כבר את מה שהחלטתי לבר מצווה [=, שיעור טוב,לדבר איתה,אולי היא תבין כבר לעזאזל.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מגמה
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): מוריהההההה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

gili600

New member
אוףף =(

"שאת בוכה את לא יפה, את לא יפה. די לך, הו די לך, ילדה." סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני ורביעי.. היה כ"כ מושלם
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הוא היה שם לתמוך בי, בלי מילים, בלי כלום. רק חיבק אותי שהייתי צריכה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אנערף? התעצבתי מעט כי.. מתגעגעת.. התעצבנתי על.. הכאפות הזאתי! אבל בסוף סלחתי כי .. אני אתנקם בה בנירדה
התאכזבתי מ... כי... ככה לעזוב אותנו? בלי לומר כלום? בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. עם הכאפות הפדחנית הזאתי, בנדנדה היום, עם סבטה ברביעי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אל תבכי, אני מת עלייך ואני פה בשבילך" , "לא ידעת? גילי עוברת לחווה שלי.. היא כנראה עושה חצי פנסיון על פיורה" , "נבהלתי".. נחמד לדעת שבכ"ז מעריכים לפעמים
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אפילו שרע לי לא נטשתי אותן לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר היום הסרט הכי טוב שראיתי.. לא.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לחווה, ליפים שלי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. היום
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כאפות, סבטה, מיכי התודה שלי השבוע היא ל.. ^^^ פינקתי את עצמי השבוע עם.. אימון אחד הטובים.. חבל רק שהוא היה האחרון.. מאכל השבוע שהיה הוא.. קולה זירו אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. No Promises אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. למה הוא חייב לעזוב? הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. =\ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. חח זה לא ייקרה בחיים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. חיים
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): :)

2STRIPE

New member
../images/Emo23.gif

ולמה אינ פחדנית?
בסוף אמרת לו ואני בטוחה שלעוד כמה

nooka

New member
גמאני

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום שלישי בגלל החיבוק שהיא נתנה לי כשהיא הגיעה לחווה... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע....מממ..היא הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע....החיבוק התעצבתי מעט כי..בגלל מה שהיא אמרה עלייה היום התעצבנתי על..לא יודעת ממש... אבל בסוף סלחתי כי .... התאכזבתי מ... כי... לא יודעת איך להסביר בכיתי מעצב/אושר כי....לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ממ...היו הרבה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..בגלל יום שלישי..היה ככה כל היום=) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..כמה דברים.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...להתקשר למרכז למידה לקבוע שיעור פרטי בספרותXD הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממ...קולה בחווה?XDDD משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..היאאאאאאאאאאא התודה שלי השבוע היא ל..לה ולהיא השנייה פינקתי את עצמי השבוע עם..ברד בקפטרייה לפני שיעור ספורט? מאכל השבוע שהיה הוא..
נקניק שוקולד עם עדשים ואגוזים שאני ושיר הכנו
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?אני כבר לא זוכרת מה היה...לא זה לא השם של הסרטXD שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Mika-Happy Endding אלבום השבוע שהיה..הא? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..no happy endding הייתי מוחקת מהשבוע הזה..לא יודעת... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אלך איתה לסוס שלה...כי אולי לא יהיו עוד הזדמנויות:'( השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..היא השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור קבוצתי ביום שני, שיעור עבודה בחמישי, ואולי גם פרטי
!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע... משו בקשר אלייה... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע...כל כך אותההה=|

netapet2

New member
מה אם, מה אם

לשאול אותי בקשר לספרות
מל כזה מכוער, שיואו XD סתםסתם, הוא חמוד., לשאול אותי בקשר לספרות
מל כזה מכוער, שיואו XD סתםסתם, הוא חמוד.

nooka

New member
טוב מה את רוצה חחח

שאלתי אותך בקשר להיסטריה ( באלי לקרוא לזה ככה מעכשיו!! ) ותנ"ך ואמרת שאת לא יודעת אז הפעם לקחתי שיעור פרטי P:

segev 007

New member
שבוע טובב!!!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני אימון מעולה (ואחרון
)ושישי בחווה... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..כל השבוע
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כל השבוע... התעצבתי מעט כי.. אבא התעצבנתי על.. אבא אבל בסוף סלחתי כי ..כי כזה אני! התאכזבתי מ... כי...מימנה! בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היום במסעדה חחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..ביום חמישי
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נראה לי שזה זה!!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... מממ לא יודע.... הסרט הכי טוב שראיתי..כל מיני.... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה ,מסעדה ,נמרוד חחחחחחח משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה. מממ עוד מעט היה.... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מממ יש ויש 3> התודה שלי השבוע היא ל..זוהר!!! פינקתי את עצמי השבוע עם..סושיי מאכל השבוע שהיה הוא..נודלס! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?חח אין לי שמץ שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..>< אלבום השבוע שהיה..>< משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..>< הייתי מוחקת מהשבוע הזה..חמישי! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ישןןןןן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..זוהר.... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור ברביעי נראה מה היה.... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שניפגש.... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אותה..!

SUFA theOUEEN

New member
אממ:|

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ראשון-אסףף
,שני-חווה בלי אימון אחרון:-\ שלישי-שומדבר מיוחדד,רביעי-יום חופש חעחעח וחמישי-בוטל המבחן,סרטט עם היפותת שליי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..רונצ' ברושש וקוצ'''''
,השיחות עם זורקההה
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היהה התעצבתי מעט כי.. \אסףף התעצבנתי על.. עופרררר אבל בסוף סלחתי כי .. איןן לו כלום פשוטט התאכזבתי מ... כי...^^^^^ בכיתי מעצב/אושר כי.. עצבבב עם רונצ' חחחח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..שלישי וחמישי עם שיי
,אתמול באייל,חח עם הטמבל שנכנס לשירותים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."צריך לעשות לך חייכן במסנג'ר,כל היוםם את מחייכת
אני:זה מפריע לך? "דיי
,"אני:אז אל תסתכל!,"אי אפשרר שלאאא
,חאמודדדד,השיחה עם חיים אתמול חחחח,שיעור תולדות האומנות,"מה לעשות שאלוהים בירךך אותך בדברים שלי לא "
חחחחח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. יש לי חברים מדהימייייייייייייייםםםםםם
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד למבחן מחר הסרט הכי טוב שראיתי..סטפ אפ 2,תותחחח=]] המקום הכי טוב שאליו יצאתי..סרט,איילל משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..חחחחחח אני וקוצ'-משקפיים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..רונצ',קפלןן,בר,זורקהה ומאיוששש
התודה שלי השבוע היא ל..חייםם,אבאא כ"כ פינקתי את עצמי השבוע עם..אימון של שעה ורבע(שמתוכה חיים רכב שעה חעחעח
) מאכל השבוע שהיה הוא..אממ פופקורן,עוגת פירות יבשים של אמא אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"ביושששששש"\ שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אמממ של סטפ אפ חחח אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אדםםם צובר זכרונות כמו נמלים... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הרכיבות הזוועתיות כל השבוע הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ירכבב,ואני הולכת עכשיוו=]] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..חייםם והאיילני'קיםם השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימוניםםם ,תחרות - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שהיא לא תסרב ותהיה נחמדה.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..רונצ',קפלןןןן ,זורקה ומאיושש
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלת שלנו(מורן) שמשקיעה בפורום והופכת אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

למעלה