סופ"שש...:)

נחמד../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי-קניות עם אמא,שישי שבת-אצל ימולדת למאי ובתחרות הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הכל=] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..ממממ אין התעצבתי מעט כי..כי הייתי חולה אז לא יצאתי לטיול השנתי=| התעצבנתי על..סתם עזבו..קרציה אבל בסוף סלחתי כי .. --- התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.."מאייייי יותר לאט!!!!!!!" מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אנחנו נשתפר=]" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כיי כיי כיי.. לאדעת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...היה לי כוח להכל הסרט הכי טוב שראיתי..
עדיף שלא תדעו המקום הכי טוב שאליו יצאתי..רחובות,כפר סבא(אם נקרה לזה לצאת לשם), בצרה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא לי
לןאמא חחח בגדים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אורי שהיה הכי חמוד השבוע=],מאי ועוד כלמיני=]] התודה שלי השבוע היא ל.. פינקתי את עצמי השבוע עם..אייס קפה,עוגת שוקולד,כדורי שוקולד
מאכל השבוע שהיה הוא..שוקוללד אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"יור.."חחחחחחח סתם לא חס וחלילה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..הרבה אלבום השבוע שהיה..אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..מממממ הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שהייתי חולה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..הוא כבר נגמר השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..המנורה בחדר.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אין משו מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..מממ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הרבה=] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..)

May Saporta

New member
חחח ממש..זה הסרט האחרון שהיו עושים

משהבוע שלך!!! חח היה נחמד

SILVER LADY

New member
בא לי =]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. ראשון עד שישי =] כי..ראשון עד חמישי טיול שנתי הכי מעולה בעולםם
שישי אחלה בחלה של שיעור =] והגעגועים לשייני ולבננותת =] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..טיול שנתיי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..אמא חזרהה :) התעצבתי מעט כי..החברת אוטובוסים הדפוקה הזאתיי, אבל בקטנה :) התעצבנתי על.. מי שצריך לדעת יודע חח :) אבל בסוף סלחתי כי ..שום סלחתי חח התאכזבתי מ...אףאחדד :) כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתייי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל הטיול הזהה בכיתיי מצחוקק :) היה גדולל =] מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."אוי אבוי י'ברוךך איזה מן מדבר ארוךך משיח לא בא משיח גם לא מטלפן, משיח התחרפןןן"
ו"if you sexy and you know it' yes i know i know
" היה מעולההה =] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלכתיי הכללל בלי להתלונןןן לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת כ"כ הרבהההD: הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתיי כלוםם P= לאזוכרת מזה טלוויזיה חחח המקום הכי טוב שאליו יצאתי..המדברר P= והחווה =] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אמא חזרה עם כלל המתנות לשייני
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..השכבה המלכה שלי
והבננות שהתגעגעתי אליהםם =] ושייני ומורקה =] התודה שלי השבוע היא ל..^^ פינקתי את עצמי השבוע עם..לדפוק מקלחת באחת אחרי הטיול שנתי , וקרם ידייםםם
מאכל השבוע שהיה הוא..הפתיעו אותנו והיה אוכל מעולה , לצמחונים בעיקר :) אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?מדברררר שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."I will be" השיר הכי יפה בעולםםם אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."if you sexy and you know it' yes i know i know"
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אותה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..עשיתי הכל והיה מעולה =] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הטיול :) ושייני :) והשיחה עם מיכי וזורקה =] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..מממ אימונים ורכיבות :) ולעבור את הבדיקות לגב בלי לקבל תוצאה של ניתוח :| - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לעבור את הבדיקות והכל יהיה בסדר :\ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..זורקההההה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):ה-טיוללל (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלת שלנו(מורן) שמשקיעה בפורום והופכת אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SILVER LADY

New member
איפה את נעלמתת לי ?../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif טוק טו מיי../images/Emo23.gif

היה שבוע מדהים!!!!

אין לי כוח לענות לפי השאלות
קצת לחץ בלימודים אבל אנשים מדהימים
נחמן היה ברגילה
שישי בתימורים עם כל החברים בערך+נספחים ושני המלצרית הכי שווה בארץ
ובמוצ"ש נחמן ותומר חטפו אותי מהמיטה והלכנו להדר וגם טוליק הייתה שם וישבנו וצחקנו כמו פעם, נוסטלגיה מטורפת ונהנתי בטירוף!!!!! פשוט שבוע מ ע ו ל ה

למעלה