סופ"ש באיחור קט :) ~
~

SILVER LADY

New member
סופ"ש באיחור קט :) ~../images/Emo99.gif~

הדגש|סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן למנהלת שלנו(מורן) שמשקיעה בפורום והופכת אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

SapirElias

New member
סופ"ששD:

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. רביעי.. חווה.. חמישי אולי?.. סתם טיול מעאפן>< D:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אמממ לאדעת . . .
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היה
התעצבתי מעט כי.. ><
התעצבנתי על.. לא זוכרת O: אפחד נראלי.
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי... אמממ..
בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב.. כרגיל חח
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היה המוןD: "קקי של סוסים זה טעים, אני מכין שייק כזה כל קיץ, תבקשי מתישו ואני אכין לך"
"היא עושה לנו מופע חשפנות!" D: "ספיר תגידי מי המציא אותך? מי הגאון שהמציא אותך? ר=ע=ה כ"כ..." DD: <על השיר מי המציא אותך חח> ושניסו לתפוס אותי בלאסו? O0
זה כאב!! היה עוד כ"כ המון שאני לא זוכרת כבר D;
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אממ לאדעת
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי איתה קאנטר! P= טוב חצי גלופ כזה אבל בקטנה XD
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשרוד את זה!!
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווהוהוהוההD:
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ממתקים לטיול המעאפןP=.
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ויקי 33>
התודה שלי השבוע היא ל.. אמממ
פינקתי את עצמי השבוע עם.. קצת מנוחהP=
מאכל השבוע שהיה הוא.. חח ממתקים של הטיול?
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מממ
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "מי המציא אותך"
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..לאדעת ><
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. בתחרות לראות את ויקי =[
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מממממ
השבוע שבפתח (מראשון):
- משהו שאתם מחכים לו השבוע..רביעי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שי תבואD:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..לאדעת X:
סתם:
- תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

gili600

New member
I was born to make you HAPPY

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון, שלישי, רביעי ושישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. לא נסענו בסוף לעזריאלי, אני לא באה מחר לתחרות.. התעצבנתי על.. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. אתמול בערב בגלל הכל.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. המלחמת מים בחווה היום
ובבוקר בתחנת אוטובוס.. חיכינו 45 דקות עד שהאוטובוס בא ונכנסנו 3 דקות לפניי סוף השיעור הראשון.. היה סטלההה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "היא אצלי אנחנו עושות מסיבת סקס" , "שגב השזיף" , שיחה של שלוש שעות עם ידיד בראשון , "תפסיקי להתעצבן: א.עושה קמטים ב.זה לא שווה את העצבים" , "במקום למצוא חתיך הורס נהרוס חתיך!" (רק לא בפנים!) , "הרגו לי את העכביש!!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בשלישייייי הסרט הכי טוב שראיתי.. סטפ אפ 2 המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ישפרו, לחווה, לבית של מיכי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הכנסתי קצת בבייביסיטר
עם הילד הסוטה הזה
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מיכי, ענבר, נעם (ברוך), סלמה, זהר התודה שלי השבוע היא ל.. ענבריי וסלמה פינקתי את עצמי השבוע עם.. חצי שעה של מסאז' על הכורסא הזאתי בישפרו
מאכל השבוע שהיה הוא.. תותים עם קצפת
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Born to make you happy אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. I don't belive anybody (לא מאפיין רק את השבוע הזה..) הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. חמישי.. יום כ"כ מיותר! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשן, והרבה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אימון בשני.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהכל יסתדר כבר! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל מי שהייתי אמורה לראות מחר
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): תמונה נחמדה

שבוע טוב../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני-רביעי:כי סופסופ!!!!! חמישי-סרט עם ענבר וגל והיה ממש מצחיק, שישי-סתם כיף בחווה=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..סרט,קניון,אזור לילדים הקטניםXD הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מרגש? לא נראה לי היה התעצבתי מעט כי.. היה לי היום מועד ב' התעצבנתי על.. אפחד אבל בסוף סלחתי כי .. - התאכזבתי מ... כי...אפחד=] בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק
כי אנחנו פשוט היינו ילדות סתומות וכל האמהות הסתכלו עלינו
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חמישי בקניון-"אייזה בלונדינית... ואיזה צפונבונית!!!!" חחח ילדים מפגרים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.." את לא יכולה להראות עליו רע.. את פשוט לא יכולה"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לאדעת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...- הסרט הכי טוב שראיתי..סטאפ אפ 2 המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קניון משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אורי
,ענבר,גל פינקתי את עצמי השבוע עם..אייס קפה(שוקו
) מאכל השבוע שהיה הוא..סלט שלא יודעת איך קוראים לו
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אין אלבום השבוע שהיה..אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..מממממ הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את המבחן היום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..הלך לתחרות אבל אני לא הולכת זה רחוק
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..המנורה בחדר.. עושה אחלה אור השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..מממ אין לא מחכה לכלום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שומדבר מיוחד סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אחרי שאני אסרוק אתה למחשב=]

belledejour

New member
../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. שישישבתתת כי.. לילה לבן מטורףףף@#$% הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. סופש מדהים ופשוט כיף. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. דן דן =] התעצבתי מעט כי.. הפריעו לנו. התעצבנתי על.. בתו'ש. אבל בסוף סלחתי כי .. מה אני אלך איתה בכסאח, אני בבית שלה. התאכזבתי מ... הראללללל כי... רצינו להיפגששש והוא בטיולל... בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי אתמול מצחוק כמה פעמים, ובחווה כי זובי אין לי כוח לזה יותר. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אתמוללללל, היה פשוט ענקקק
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כל מיני
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי מה שאני רציתי, ביטלתי את התחרות ונשארתי עם חברים =] היה שווה את זהההההההה =]]] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... דן דן
הסרט הכי טוב שראיתי.. סרטונים שצולמו אתמול XD המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אלון, ולוידעת לאן. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שיחות וסמסים מסויימים היום
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. דן דן, תמר, הדסו, דניאל, אייל, נעמש, הלל, חווה, שיר, ויקי, לוידעת. התודה שלי השבוע היא ל.. דן דן נו
וויקי גארפילד וספירוששששש
פינקתי את עצמי השבוע עם.. חחחחחחח. מאכל השבוע שהיה הוא.. שקדים
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יודעת, משו משעשע וכחול. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Uncle Fucker
אלבום השבוע שהיה.. אנערף. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "קח אותו לאט את הזמן..." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את השיחה ההיא שבמילא לא תשפיע, חבל שהגיע לזה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. נגמר, וקרה מה שרציתי =] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. דן דן =] השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חחחח ^^ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. ממממ
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. XD סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): ממ המכשול גבה

lions queen

New member
../images/Emo118.gifבוקר... בא לי

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי מסיבה סגורה של כל החברים מהצבא הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. המסיבה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אתמול התעצבתי מעט כי.. היה שבוע לחוץ בבסיס התעצבנתי על.. מישהי מהבסיס אבל בסוף סלחתי כי .. סתם הייתי עצבנית התאכזבתי מ... כי... מאיה כי ככה בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב אבל התחרטתי אח"כ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. הנפילה של אחותי אתמול מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אני מבסוט עלייך הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היתה מסיבה אדירה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להעיף אותו לקיבינימט ולהיות גאה בזה הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מסיבה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קניות ב 1500 שקל משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. רכיבה, עמית, תום, אחותי.. התודה שלי השבוע היא ל.. כל העולם בערך פינקתי את עצמי השבוע עם.. כל כך הרבה דברים מאכל השבוע שהיה הוא.. דיאטה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שב"ש הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום שני - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. יום חמישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה קל יותר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. :)

SNTQ

New member
חחח כה.. זה היה מצחיק..

רכבה על טובורג ולא באה נכון לקפיצה (לא הזיזה אותו או משו בסגנון).. אז הוא סירב לה למכשול והיא נפלה קדימה.. לא משו רציני בכלל =)

lions queen

New member
../images/Emo118.gifחחח לא לא

היא פשוט פספסה אותו בצעד, הוא דחף לה עוד אחד ואז קפץ כבד כזה אז היא עפה והוא קפץ לידה.. כל הראשיה עפה לו, משהו גאוני..

shirli0811

New member
הראשייה עפה לו..!?

פפף מחר אני אקבל פירוט ממקור ראשוני-לאון

גולע

New member
היה כייףףף!!!

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני-שיעור קפיצות עם חיים לוי, רביעי-שיעור קפיצות ומסלול מעולה!!הממטטטטרות, הנסטטטטטטיD:,חמישי- קניון עם ענברוו ושחחיD: ואחר כך ישנה אצל ענברו וההייה מצחחייקקק., שישי- בחווה=]], שבת-תחרות סבבה=]. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעורי קפיצות והקניוןD: הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מממ.. התעצבתי מעט כי.. הוא הפיילל תמכשולP: התעצבנתי על.. חח עזבוו מעצבן. אבל בסוף סלחתי כי .. חייים עם העובדה. התאכזבתי מ... כי...^^ בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב, צחווק מה לא!? הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.."וואיי תראה את הבלונדה הזאאתת, אני לא יכולה תראה את הצפונבונית"D; ,"לאן את מסתכלת?!""שתיהיה ברי-אההההההה""כןן קוראים לו חמוריקוD:""מזה פסוק?!" הנסאטטיי עם שירD:, הממטרות עם טללD:, והבקניון עם המשחקיםם יאווווווווווD; "הפלישתים הם לא העמוניםD:??" מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..מלאאאאאאא
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה בסוף טוב באימון, לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להשאר בחוווווווווום הזה בתחרות אמא... הסרט הכי טוב שראיתי..סטאאפ אפפ 2! המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חנה, חווה, נירדה, קניון=] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..ראשיית ביית סקסית
, ספרייי לזבובים, זהוו נראלי=] משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ענברו, שחי,אלללוו, שיר,קרןן, שירלי, אמאבא, שלווק ועוד מלא=] התודה שלי השבוע היא ל..ממ.. פינקתי את עצמי השבוע עם..סלטט בארומה, והיום מלא בקבוקי נאסטיי
, ואת שלוק בראשיית ביית=] מאכל השבוע שהיה הוא..^^ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כמה דברים, לא נפתח אותם. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..היה אחלהP: השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מממ השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..חופשששששששששש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ביטוולי שיעורים, חווה שיעורים טוביםP: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ברילה סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלת שלנו(מורן) שמשקיעה בפורום והופכת אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה הודגש באמצעות מדגישומטיק

netapet2

New member
כל כך, אבל כל כך אוהבת אותך ../images/Emo13.gif

השיחה היום הייתה נורא נורא מצחיקה.

SoosKatan

New member
אני

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..יום ראשון אני חושבת, כי הכרתי את הצוות שאיתו ביליתי את כל השבוע הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. נכנסתי להפקה? אבל זה גם נורא ביאס מצב שני, אז לא יודעת כבר.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה נחמד שכזו. התעצבתי מעט כי.. לידיד שלי יש דעות שלא כמו הדעות שלי, ומישהו אחר חושב שאני אנורקסית. התעצבנתי על.. יובלללללל אוף. אבל בסוף סלחתי כי .. זה יובל, וזה הפך מריב לצחוק... אז... התאכזבתי מענבר, כי היא פשוט מאכזבת לאחרונה בכיתי מעצב כי אבא שלי עיצבן ולא הסכים לקשיב לי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. בהחלט ההפקה.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "אני! חייב! להשתכר! - בואי איתיייייייי" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נישארתי עצמי גם במצבים שבד"כ ניגררים :) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... עמוד מולם! ולהישאר בהפקה... ! הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. דיזינגוף, קולנוע לב. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. פוסטר של ג'ון לנון משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. קולנוע, הפקה. התודה שלי השבוע היא ל..רותם. תודה אחת גדולה. היא היחידה שמחזיקה אותי שפויה.. פינקתי את עצמי השבוע עם..מעט ריחוק מאנשים מאכל השבוע שהיה הוא.. פיצה חחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "כולם נגד ליאור" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אני אפילו לא יודעת את שמו... אלבום השבוע שהיה.. STRANGER של בילי ג'ואל. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..I Just Wasn't Made For These Times הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. מילה קטנה שענבר אמרה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. שהיום בערב יהיה כיף... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..רותם!!
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. לא לסוע לאילת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. להצליח בלשון, להתאמן טוב לתחרות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אף אחד. פשוט אף אחד.

netapet2

New member
נמאנמנמנמנ

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. ראשון נראה לי... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. נראה לי השיעור בראשון... וגם המייל... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. THE MAIL
התעצבתי מעט כי.. כי זה היה כל כך נכון... התעצבנתי על.. ה-מ-ו-ן אבל בסוף סלחתי כי .. לא בטוחה כבר שמי ששובר לי את הלב אני אסלח לו.. במיוחד לא כזה מהר... התאכזבתי מ... כי... ממנה, כי היא לא ק-ו-ל-ט-ת מה עובר מסביבה בכיתי מעצב/אושר כי.. מהמייל
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אמממ היום, וכזה ימים אחרים חח נראה לי שלישי כזה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. המייל חח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי החלטתי לשלוח את זה, וכי חייתי ביום ראשון אחרי השיעור! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לזוז היום הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כרטיסייה, כי לא קניתי כלום השבוע משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. היא כמובן
התודה שלי השבוע היא ל.. להההההההההההה
פינקתי את עצמי השבוע עם.. --- מאכל השבוע שהיה הוא..--- אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? -- - שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. --- אלבום השבוע שהיה.. --- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. --- הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ה-מ-ו-ן הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אנוח, מה שלא קרה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. נראה לי שגל ויקי וספיר האמת... וגם קצת לי ואופיר... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעוררררר מחררר
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. כל המורות יהיו חולות ויגידו שאין השלמות D= -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. מדריכתי
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): טונקילההההההה הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה