סופ"ש באיחור קט :) ~
~

2STRIPE

New member
ת-ו-ת-ח-י-ת-!-!-!-!-!-!../images/Emo99.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..הממ, ראשון - פשוט יומצחיק =]], שני - היא יצאה לחופשת לידההה!!! D:, שלישי - חווה =]] אנשים מסויימים
, רביעי - בקושי למדנו והיה פשוט מצחיקקXD חמישי - עבדה כ"כ יפה
שיעור טוב=] חח נפילהXD, כיף =], שישי - חווה, בערב אצל צ'וצ' =], שבת - תחרות=], אנשיםם
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..צ'וקי
אנשים בתחרות
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היא חוזרת לפני המומולדת D:, אממ היום?XD התעצבתי מעט כי.. שתלך להזדיין.., מספיק גדולה כדי לטפל בבעיות של עצמה אבל לא.. הרי יש את אמא נכון?! התעצבנתי על.. הרשימה ארוכה
אבל בסוף סלחתי כי .. יש כזה דבר? לזונות לא מגיע סליחה.. התאכזבתי מ... כי... אממממ בכיתי מעצב/אושר כי.. מרוב צחוק חחחחחחח ואממ קצת מהנפילה נו כאבXD הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. וואי ועידות למיניהןXD צ'וצ'
היוםםםםם
אוי נסיעה כזאת מצחיקההXD חח יציאות של אנשיםXD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..יש כמה מהיום בהחלט
וכל מיני קטעים מיום חמישי חחחחחח שנמשך למשך כל השבועXDD הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלך טואובב!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... התכונן ליצחקי
הסרט הכי טוב שראיתי.. אממ הנסיך ואני D: המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. נירדה, צ'וצ', בצפר, חווה =]] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אממ תחרות?
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..וואיי רשימה ארוכה =]], צ'וצ', ברבי, זורקההה, מאיושש, מקלוניי, סלמה, מיכי, כאפות, מוריה, סאפ, רייצ', אלה, מישהי שהייתה לה יציאה כזאת מצחיקהXD, ויקי
התודה שלי השבוע היא ל.. מי שלמעלה =] אה ולאמאבא =] ואחותי
ואחי שלי ^^ פינקתי את עצמי השבוע עם.. אנשים שעושים רק טוב
צ'וקי
מאכל השבוע שהיה הוא.. מרק עדשים של אמא
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "שבוע שמירה בבטן" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..I Will Be
אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..המממ הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יישןן =]] חחח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מי שלמעלה בהחלט
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. חופששששששששששששששש באמאשלכם
אה כן והפסקה קצת ארוכה מקפיצות
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. צ'וקי תעבוד מושלם כמו בחמישי
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. צ'וצ'!! והנסיכהההההה ומוריה אם היא תרצה לצלם דרסאז'
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): חח היה משעמםXD (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו הודגש באמצעות מדגישומטיק

2STRIPE

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

וכמובן שכחתי לרשום
גם גלווווווווווווווווווווו

2STRIPE

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חיחיחיחיחיחיחיחיחיחי אני יביא את פשפש!!!!!!!!! ~ננסי~ העיוורון לא מונע ממנה כלום
שאלי את רוני

snoeyka101

New member
באיחור אבל לא נורא../images/Emo3.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום חמישי אני חושבת...ושבת עם האהובות שלי . הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: לא חושבת שהיה כזה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע : גם התעצבתי מעט כי הלך לי פשוט חרא, בחיים היא לא הלכה ככה... התעצבנתי על : אבא. אבל בסוף סלחתי כי: היה מת. התאכזבתי מאבא... בכיתי מעצב/אושר כי: נמאס לי פשוט נמאס.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל הועידות עם הבננות ושבת על הדשא.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לאזוכרת,אבל היו=]] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: ממש לא.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח להתחרות הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..נירדה וקניון.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע...מאיוש,זורקה,צ'וצ'ייי,שירוש וגלוששש. התודה שלי השבוע היא ל..כל הבננות שעשו לי את השבועעע.. פינקתי את עצמי השבוע עם..שומדבר מיוחד מאכל השבוע שהיה הוא..חח לאיודעת. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..יואוו את שישי, כלכך..ואת 2 המסלולים המזעזעים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..סתם =]] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ת'אמת? אבא. אבל האיר לי מה קורה.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שהכל יסתדר.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כנ"ל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..כולם.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלת שלנו(מורן) שמשקיעה בפורום והופכת אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

2STRIPE

New member

יום חמישי היה מצחיק
עם ההומו
דברי איתי

כמה זמן לא סיכמתייי

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..רביעי- אחלה אימון, חמישי- שכונה בבצפר, שישי- סתם היה כיף בחווה, שבת - ת ח ר ו ת !!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..לראות את היפות שליי33>
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מממ ראיתי את התמונות אולטרסאונד של האחיין שלי
התעצבתי מעט כי.. X התעצבנתי על.. כמה אנשים אתמול אבל בסוף סלחתי כי .. עבר מהר התאכזבתי מ... כי...ממנו אוףף בכיתי מעצב/אושר כי.. וואי מצחוק אתמול באוטו של האיילניקים הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..התחרות בהחלטטט!!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."טואאאאווווווובב", "אני מת עלייך, ועוד יבוא יום, את תראי" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי כמו בנאדם לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום אתמולל הסרט הכי טוב שראיתי..השבוע כלום.. שבוע שעבר סטפ אפ 2 המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה, תחרותתת!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מממ 7 חולצות פולו
ואמא ואבא טסים שבוע הבא לפריז אז הם הולכים לחזור עם מלאי חדש לנייטי
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..קוצ'ה, זורקה, מיכי, מאיו'ש, רונצ' ועמיתו3>3>3> ונייטי כ"כ
ועופר התותח הזה התודה שלי השבוע היא ל..אמאבא, עופר, זוהר פינקתי את עצמי השבוע עם..נפנק, שבוע הבא מאכל השבוע שהיה הוא..בורגר קינג עם קוצ'ו זוהר ועופר
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לא משו ספציפי אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלוםםםם הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..היה הכי מדהים בעולםםםם השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הבננות מלמעלה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימונים, ללכת לאבישי בשני - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שההשלמות יתבטלו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..חייםםם=\\ סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלת שלנו(מורן) שמשקיעה בפורום והופכת אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

2STRIPE

New member

אני חולהההההההההההה עליךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גררררררררררררררררררררר

למעלה