באיחורר../images/Emo3.gif
הדגש|סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אממ ראשון-לא משו מיוחד שני-אימון מעולה, שלישי-הכנות ל]סטיבל אביב,רביעי-כנ"ל חמישי-גם חח ויום תותח עם שיושש,שישי-אימון טובבב ושבתת-תחרות ולראות את יפותתת שלייייי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אממ היא לא סירבה?!,יפות שליייייייי,איילניקיםםם
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אמממ התעצבתי מעט כי.. אממ התעצבנתי על.. ההכנות לפסטיבל אביב אבל בסוף סלחתי כי .. זה מה יש התאכזבתי מ... כי...שניייי כי היא אמרה לוווו בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק כל השבת הזאת,והכי בדרך חזרה עם אמירר
היהה הכיי מצחיקקק שישש הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..חחחחחחח כל השבת הזאתת.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..חחחח פול הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לאא:\\ לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ב-4 בבוקר ולחזור הביתהה ב-12 חחח הסרט הכי טוב שראיתי..אממ סטפ אפ 2 המקום הכי טוב שאליו יצאתי..נירדה,סבתא משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..6 גופיות,דורבנות משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..קוצ'י,רונצ',זורקה,תיתווו,מיכוש,שנינהה,מאיוו'ש,אוריי,אמירר.. התודה שלי השבוע היא ל..חייםםםם
,אסףף פינקתי את עצמי השבוע עם.רק סירוב אחדדדד
,מסלול שלםם
חחח מאכל השבוע שהיה הוא..חחח קינדר בואנו עם קולה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?"גר המתגרדדד"
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..LOW אלבום השבוע שהיה..גלגל"צ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אממ לא זוכרת הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הרכיבה המגעילה היום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יישןןן והשלמתי היום חחח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הבנותת שלמעלהה
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימון מחר,שישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אממ המועדי ב' יעברו בשלום
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..בננותתת,איילניקיםםם סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן למנהלת שלנו(מורן) שמשקיעה בפורום והופכת אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה