סופ"ש בגאנז

boazgilad

New member
סופ"ש בגאנז../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

פינה חדשה והיא תיפתח פעם בשבוע כל שישי או שבת שיר השבוע: שיר גאנז השבוע שלי: אלבום השבוע שלי: תכנית טלויזיה של השבוע: סרט השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: המלצה לסופ"ש:

boazgilad

New member
אה?

אם את מתכוונת ללמה זה פורסם היום אז הסיבה היא שרק היום יצא לי לדבר אם שחר

Beautiful Scar

New member
אני..

שיר השבוע: חח הוידיאו של ערן שיר גאנז השבוע שלי: סוויט ציילד.. אלבום השבוע שלי: אין לי אלבום.. תכנית טלויזיה של השבוע: נמלטים! סרט השבוע: אין לי סרט. ציטוט השבוע: "חבל שלא הרגתי אותך" תמונת השבוע: הפנס בעין שלי חח המלצה לסופ"ש: sonata arctica- blinded no more

boazgilad

New member
היי סורי זה פינה פשוט שאני פותח

בכמה פורומים
אם את רוצה אני מוזמנת לקבל אותה פה
ואפילו לשפר אותה כרצונך

boazgilad

New member
שכחתי לכתוב פה את שיר השבוע שלי

שלא קשור לגאנז ואלבום השבוע שלא קשור לגאנז צריך לחשוב איך לנסח את זה לפעם הבאה

אני

שיר השבוע:Neil Young- No More שיר גאנז השבוע שלי:Civil War אלבום השבוע שלי:ניל יאנג-חופשיות תכנית טלויזיה של השבוע:חברים סרט השבוע:חתיכה בהפתעה ציטוט השבוע:"אחח אחח...מתי תביני שהחיים לא קיבוץ? תמונת השבוע:--->
המלצה לסופ"ש:תנסו לעשות חיים..

אני...

שיר השבוע: I dont know \ ozzy שיר גאנז השבוע שלי: you could be mine! אלבום השבוע שלי: blizzard of ozz תכנית טלויזיה של השבוע: כוכב נולד 4? =\ סרט השבוע: אמריקן פאי 4 (סרט גרוע) ציטוט השבוע: "What the fuck is the Internet" תמונת השבוע: יאמי... המלצה לסופ"ש: תעשו הרבה קקה. לעזאזל, אין לי שום המלצה. זה פאקינג תחילת השבוע!!! crap...

מה לא שווה!?

פאק. לתפוס את השוק ו%%$%#^$#$$^%!!!!!!!!
%^^%# את האמת, אני וחברים רוצים לעשות אחרי צבא טיול לקליפורניה, ובמקרה ולא ישאר לנו כסף אז נעבוד קצת בפורנו.

הטכנולוגיה שיבשה לך את העיניים!

אתה לא יכול להבחין בריטוש האיום שעשו לה? :\

למעלה