סופ"ש בגאנז

גו בועז גו../images/Emo98.gif

שיר השבוע: Led Zeppelin- Baby i'm Gonna Leave you
שיר גאנז השבוע שלי: Madagascar. יאמ אלבום השבוע שלי: RHCP Live in Hyde Park תכנית טלויזיה של השבוע: ורוניקה ואבודים, כרגיל סרט השבוע: צ'ופן דה וינצ'י, ראיתי אתמול. ציטוט השבוע: DJ: The cd is coming out later this year? Axl: Yes, absolutely.
תמונת השבוע: ההופעות בניו יורק
המלצה לסופ"ש: אבל היום יום ראשון
נעשה את זה שבוע הבא...

izzys

New member
../images/Emo105.gifשבוע טוב ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: Until it sleeps- Metallica שיר גאנז השבוע שלי: Bad obssesion אלבום השבוע שלי: Ride The Lightning תכנית טלויזיה של השבוע: האוס סרט השבוע: נקודת פריצה ציטוט השבוע: "מה, הם לא לומדים מתמטיקה"
תמונת השבוע:
המלצה לסופ"ש: תנוחו

לילההההה. אתם רדומים.

שיר גאנז השבוע שלי: לא שמעתי אותם השבוע
אלבום השבוע שלי: Godsmack -IV תכנית טלויזיה של השבוע: פרינדז, כאילו?! אבל זה כל הזמן. סרט השבוע: מלחמת העולמות. בואנה, איזה סרט אכזבה. כלכך אמריקאי שבא להקיא. ציטוט השבוע: "חלומות נועדו להגשמה". יצא לי ברגע טוב. תמונת השבוע: אם לא היה צבא היה שווה לחסוך. יהיה בסוף
המלצה לסופ"ש: צאו לטייל!! (נצלו את זה בסופ"ש הבא).

Dug E

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif

שיר השבוע: SLAUGHTERED-פנטרה שיר גאנז השבוע שלי: RIGHT NEXT... אלבום השבוע שלי: ריטה-ימי התום תכנית טלויזיה של השבוע: שנים לא יצא לי לראות טלויזיה סרט השבוע: עידן הקרח 2?
ציטוט השבוע: "כל פעם שאני צוחק אני מרגיש שאני הולך למות.." (חבר שלי-האדום בתמונה) תמונת השבוע: תמונה מהיום,אני עם השחור.. המלצה לסופ"ש: תמותו.

Dug E

New member
רק אם היית מתקרב אליה../images/Emo11.gif

היא גם לא בקטע....

למעלה