סופ"ש בגאנז

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעונהנהנה

שיר השבוע: Under The Bridge - Red Hot Chili Peppers שיר גאנז השבוע שלי: Civil War אלבום השבוע שלי: Use Your Illusion שניהם
(קילבתי השבוע!! לכבוד היומולדת) תכנית טלויזיה של השבוע: אממ לא כל כך רואה טלוויזיה סרט השבוע: לא ראיתי סרט אבל אני ממליצה על סרטים של דיסני
ציטוט השבוע: "באמת תודה שבאתם" (יותם מיוזלס ביום חמישי) תמונת השבוע:
המלצה לסופ"ש: תבואו לחור בו אני גרה לחגוג איתי יומולדת ביום שישי

Dug E

New member
יוסלס../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifלא|../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

ככ לא.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלא יוזלס שליטה../images/Emo11.gif

הייתי בהופעה שלהם ביום חמישי והיה מעולה =]

LimiMimi

New member
my answers

שיר השבוע: Morning Hero של איזבו. שיר גאנז השבוע שלי: Bad Obsession אלבום השבוע שלי: Get a grip של אירוסמית'. תכנית טלויזיה של השבוע: השיר שלנו. *בורחת* סרט השבוע: לא ראיתי השבוע אף סרט. ציטוט השבוע: "Ambition makes you pretty ugly" (רדיוהד) תמונת השבוע: המלצה לסופ"ש: -

LimiMimi

New member
חח מה, זה לא אמור להיות ההפך?

שאלה שאוהבים את רדיוהד יתעצבנו מאלה שאוהבים את מיוז? או שסתם לא הבנתי את הקשר. אניוואיז, שניהם שולטים.

LimiMimi

New member
אבל מיוז הם אלה ש"מחקים" את רדיוהד

רדיוהד הם אלה שתבעו את מיוז!!! חח. טוב זה נשמע כאילו אני שונאת אותם, אבל תכלס, מיוז הם נאמבר וואן לפני כולם אצלי.

רדיוהד תבעו את מיוז? :|

ואני לא חושבת שהם מחקים אותם, פשוט הם מאוד מושפעים מהם... שתיהן להקות איכותיות ביותר

LimiMimi

New member
יאפ. הם טוענים שunintended זה

שלהם או משהו. [הם סתם מקנאים שיצא להם שיר מדהים
] וכנראה שהם מושפעים ברמה די המ, מוקצנת - אם יש על זה די הרבה רעש. אבל תכלס, who cares?!

Dug E

New member
לדעתי מיוז אלה שעוסקים באמת במוסיקה

רדיוהד (שאני מאוד אוהב אגב) עסוקים בלבנות מוסיקה שתמשוך את הקהל אטליהם,מה שהולך היום. מיוז לא שמים זין ועושים את המוסיקה שהלהקה עצמה נועדה לה.. הכל עניין של טעם אבל אני חושב שמיוז הרבה יותר איכותיים בשירים וההופעות. למרות שהשיר החדש שלהם טיפה ישבור לי תמילה אבל מילא....

LimiMimi

New member
איזה שיר?

אני ממש לא מסכימה עם זה. מה שנקרא - על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. יש כאלה שיאהבו יותר עוצמתי ואנרגטי בשירים, שזה מה שאני מקבלת ממיוז בדר"כ, ויש כאלה שיאהבו יותר רגועים, ושונים. אני חושבת שרדיוהד הרבה יותר מקוריים ולא בקטע של לייצר את מה שהקהל מבקש, לעומת מיוז. אני מתחברת יותר למיוז אבל אין פה איך לבקר את אלה שאוהבים יותר את רדיוהד. חוצמיזה מה שאמרת לא אומר כלום על אם השיר שלהם טוב או לא.
ואפשר להתווכח על זה לנצח. כל אחד והטעם שלו.

הם באמת נורא שונים.

אני חושבת ששניהם בנויים מחבורה של אנשים מאוד מוכשרים, וגם אני נהנית מכל אחד מהם בדרך שונה... ואני מניחה שהוא מדבר על השיר החדש של מיוז, Supermassive black hole, שהוא קצת...אמ.... שונה
אבל אני חושבת שהוא חמוד דווקא. גרובי כזה

LimiMimi

New member
האא. איכ S:

[עכשיו באמת אפשר לסקול אותי אבל..אבל.. הוא באמת איכ.]

Dug E

New member
חרא שיר.

אני מעריץ של מיוז כבר 5 שנים..מכור אליהם פשוט. והשיר הזה ככ קילקל.. אבל אני מעריך את האומץ שלהם לשנות תמוסיקה שלהם בקיצוניות כזאת.

LimiMimi

New member
אני רוצה את האיסי שלך. S:

או את המסנג'ר. [זו הצורה החדשה לבקש אצלי..]

אני גם מאוד אוהבת את מיוז,

אני חושבת שהם גאוניים ושהם מביאים משהו ממש אחר ולא משעמם, וזה מה שאני אוהבת בהם, כולל את השיר ההזוי משו הזה, שזה מגניב ומחדש, גם אם זה נשמע כמו בריטני ספירס

למעלה