סופ"ש בגאנז

שילוב של ג'וני וטים

זה אחד השילובים הכי נפלאים שיכולים להיות! ממלא את הלב בהרגשה חמימה כל פעם מחדש.

eliavtu

New member
סופ"ש בשני

שיר השבוע: Nightwish - Creek Mary's Blood שיר גאנז השבוע שלי: Sail away sweet sister - לפני סויט צ'ילד בדיוידי אלבום השבוע שלי: Comus - Dirst Utterance תכנית טלויזיה של השבוע: הישרדות סרט השבוע: עידן הקרח 2 !! ציטוט השבוע: "התפוח אדמההה אהההה , כוסעמק נשרפתי אהההההההההההההההההה" :) תמונת השבוע: בגלל הבגרויות
המלצה לסופ"ש: תראו את In The Flash של רוג'ר ווטרס !!

SomebodyElse

New member
אני..

שיר השבוע: Bloodhound Gang - The Roof Is On Fire שיר גאנז השבוע שלי: Catcher In The Rye אלבום השבוע שלי: Chinese Democracy
תכנית טלויזיה של השבוע: קוראים לי ארל סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע ציטוט השבוע: Lord, grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to hide the bodies of the people I had to kill because they pissed me off. [יותר כמו משפט השבוע] תמונת השבוע: [כי זה כיף לראות אותו] המלצה לסופ"ש: לכו לישון, זה משתלם

שלי

שיר השבוע:Metallica - Harvester of Sorrow שיר גאנז השבוע שלי:Guns N' Roses - Perfect Crime אלבום השבוע שלי:השתמש בדמיון1
תכנית טלויזיה של השבוע: משפחת סימפסון סרט השבוע: יורוטריפ ציטוט השבוע:אין תמונת השבוע: המלצה לסופ"ש:

boazgilad

New member
אני

שיר גאנז השבוע שלי:Think About You אלבום השבוע שלי: Appetite For Destruction תכנית טלויזיה של השבוע: חברים סרט השבוע: מבצע סבתא ציטוט השבוע: מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי-מארק טווין תמונת השבוע: >>> המלצה לסופ"ש:שיגיע כבר

אילס

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע:Megadeth-Trust שיר גאנז השבוע שלי: rocket queen אלבום השבוע שלי: Metallica-Load תכנית טלויזיה של השבוע: אין
סרט השבוע: אני בקושי רואה סרטים ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:-

So like a rose

New member
../images/Emo103.gifקצת באיחור.

שיר השבוע:
stairway to heaven-led zeppelin שיר גאנז השבוע שלי:don't cry. אלבום השבוע שלי:meds. תכנית טלויזיה של השבוע:כרגיל, טרוף בבית. סרט השבוע:שגעון של בנות. ציטוט השבוע:'כאן מסופר על הרבה היסטוריה' מתכונת בהיסטוריה. תמונת השבוע: --> המלצה לסופ"ש:לישון.

danduuu

New member
אני באיחור גדול../images/Emo3.gif

שיר השבוע: slipknot-wait and bleed Lordi-Hard rock hallelujah שיר גאנז השבוע שלי: welcome to the jungle
אלבום השבוע שלי:האלבומים היחידים ששמתי השבוע במערכת זה: green day-dookie Guns N' Roses-use your illusion 1 מקווה שרשמתי נכון חח תכנית טלויזיה של השבוע:על טבעי
סרט השבוע:חחח "מת לדייט" כזה סרט קורעע אלוהיםם אתם חייבים לראות מי שלא ראה! ציטוט השבוע:אוף אני אף פעם לא זוכרת את היציאות המצחיקות שיש לי ולחברות שלי כל השבוע
תמונת השבוע:וילה!!התינוק הכי רגזני שיש חחחח כפרעליו
המלצת השבוע:לא ללכת לביצפר!המורים מבריזים לנו!

Beautiful Scar

New member
גם שלי על טיבעי../images/Emo99.gif../images/Emo199.gif

נכון מה שמו חתיך? הבן הצעיר שלמד באוניברסיטה!

danduuu

New member
חחח אממ בסדרה זה סאם

אבל השם האמיתי של השחקן זה ג'ארד פדלקי(Jared Padalecki) וכנסי לפורום על טבעי תכירי יותר
במיוחד בשבילך

כדאי להכנס

שיר השבוע:dani california-RHCH שיר גאנז השבוע שלי :better של החדשים ^_^ אלבום השבוע שלי:- תכנית טלויזיה של השבוע:חברים |הדגשסרט השבוע:- ציטוט השבוע:מישהו א':זה פטתי מישהו ב':זה תותים מישהו א':זה פתותים!
תמונת השבוע:כן כן זה הגוף של אקסל רוז המלך בכבודו ובעצמו,באחריות. המלצה לסופ"ש:אל תצחקו ותשתו בריזר ביחד ,זה קטלני!

בריזר?! מי שותה בריזר?

זה משקה למיקי בוגנים למען השם! בירה, ולדפוק את הראש וודקה.
פשוט וקל.

למעלה