סופ"ש בגאנז

איף נו דפוקה

שיר השבוע: otherside-RHCP שיר גאנז השבוע שלי: לא שמעתי אותם השבוע =X אלבום השבוע שלי: כלומלום. תכנית טלויזיה של השבוע: השיר שלנוD: סרט השבוע: ארמגדון. דאאאמ. ציטוט השבוע: =X תמונת השבוע: ידיד שלי שהתחפש לסלאשD: המלצה לסופ"ש: DDDD::::: אושר%#@

Dug E

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא כזה מקורי אבל יצא טוב.

שלי.. כנסו

שיר השבוע: when the children cry - white lion.‎ שיר גאנז השבוע.: dont cry -2nd version‎ אלבום השבוע: בלי שום ספק APETITE FOR DISTRUCTION תכנית השבוע: ``חברים``. סרט השבוע: מת לצעוק 4. ציטוט השבוע: ``רוקט קווין זה פסקול לסרט כחול`` (חבר שלי מנסה לשמוע רוק).. טיפ לסופ``ש: 20 שקל למלצרית החמודה שם

inbal287

New member
../images/Emo204.gif

שיר השבוע: Goo Goo Dolls - Here Is Gone שיר גאנז השבוע שלי: לא יצא לי לשמוע השבוע. חרשתי ממש על הGGD. אלבום השבוע שלי: Goo Goo Dolls - Dizzy Up The Girl תכנית טלויזיה של השבוע: האוס
סרט השבוע: צופן דה וינצ'י ציטוט השבוע: להרוג אותך If you keep talk like this I'm gonna [המורה שלי לאנגלית מתעצבנת על חברה שלי שמערבבת בין אנגלית לעברית
] תמונת השבוע:
המלצה לסופ"ש: ספר - אני כריסטיאנה פ.
זה סיפור אמיתי [שקרה בגרמניה באמצע שנות השבעים], של מישהי שבגיל 12 התחילה להשתמש בסמים, עברה להרואין והדרדרה לזנות... אחד הספרים החזקים, באמת.

inbal287

New member
יאא, עוד מישהי שמכירה אותו../images/Emo2.gif!

יש גם סרט שמבוסס על הספר, יש לך אולי מושג איך קוראים לו?

Cloudy Now

New member
המ לא..

אני לא אוהבת לראות סרט שמבוסס על ספר שאני אוהבת...

inbal287

New member
ח, תודה../images/Emo3.gif

פשוט לא ידעתי אם קוראים לו כך או שיש לו שם אחר. רגע, ראית אותו?

LimiMimi

New member
אמרו לי שזה סרט מעולה

ומצמרר. ועם הופעות של דיוויד בואי
אבל לדעתי סרטים הורסים את כל מה שאתה בונה בדמיון שלך במהלך הקריאה. אז זה די קקע.

LimiMimi

New member
ראיתי את זה בכיתה ח' ככה.

וזה כ-ז-ה סרט חמוד!!! חברות שלי גדלו עליו, אבל לי הייתה ילדות עשוקה.

danduuu

New member
בספר../images/Emo99.gifקראתי אותו כבר לפני

שנתיים וחצי חח הוא כזה טובב קראתי אותו איזה שלוש פעמים מרוב שהתרגשתי ממנו

ובכן,

שיר השבוע: Janis Joplin - summertime שיר גאנז השבוע שלי: לא יצא לשמוע. אלבום השבוע שלי: blonde redhead - misery is a butterfly תכנית טלויזיה של השבוע: עקרות בית נואשות!! סרט השבוע: צ'ארלי בממלכת השוקולד. ציטוט השבוע: לא נראה לי יש. תמונת השבוע: אין משהו. המלצה לסופ"ש: מרתון סרטי טים ברטון! הוריי!

למעלה