סופ"ש המלצות! :)

סופ"ש המלצות! :)../images/Emo176.gif

אז לענינינו (סעאמק עם המילה הזאת), השבוע אחי השמיע לי להקה "צעירה" (לא יודע בדיוק בני כמה הם, אולי אפילו לא כאלה צעירים אבל בכל אופן לא להקה מוכרת) ללהקה קוראים "הקרקס של דולי", ויש להם שיר אחד שפשוט דבק בי התקופה הזאת, ממש שיר קצר, אבל עם פוטנציאל עננק! שיר כ"כ טוב, המוזיקה שם פשוט בועטת (מזכירה לי כמה כניסות של פורקיופיין בשירים) אז הנה כאן לשיפוטכם:) http://video.google.com/videoplay?docid=-4258772120429342331&hl=en אהה וכמובן תמליצו על כל מוזיקה אחרת שעולה לכם בראש! שבת שלום וסופשבוע מהנה:) סעאמק עם המתכונות במתמטיקה:\ בהצלחה לכולם גם בבגרויות!

Cherub Rock

New member
ההורים שלי חזרו מרוסיה והביאו לי את...

Airbag/ How am I driving! עוד לא יצא לי לשמוע (למרות שאם אני לא טועה אני מכירה שם כמעט את כל השירים), אבל אני כל כך שמחה שסוף סוף יש לי אותו! הם אמרו לי שהם עברו קניון שהוא מלא בחנויות מוזיקה, ובשום מקום לא מצאו, עד שבסופו של דבר הם מצאו את זה איפהשהו טוב סליחה על החפירה, פשוט מלא זמן רציתי כבר את Airbag
והמלצת השבוע שלי היא של הולוטאנדרגראונד עם ניקו, הדיסק עם הבננה
פשוט מעולה.

אני דווקא ראיתי את זה בטאוור רקורדס בעירי

אם שם יש, חח אז אמור להיות בכל מקום נורמלי. למה קשה למצוא את זה בכלל?! חח אם מישהו רוצה שיבוא פה לבאר שבע יש את זה!

את הגירסא המקורית של airbag

לא רק שקשה להשיג הסבירות שתמצא אותה במחיר נמוך מ- 39 דולר שואפת לאפס. מכיוון שהוציאו גירסא חדשה ניתן עכשיו למצוא את ה- ep בכל חנות בארץ ובעולם. אבל אני מדגיש כי ניתן להבדיל בין שתי הגירסאות.

אני ראיתי בטאוור רקורדס את

airbag/ how am i driving? וזה עלה אם זכרוני אינו מטעה אותי בסביבות ה- 50-60 שקל מה כמה גרסאות יש לדבר הזה בכלל?

שתי גירסאות. יצאה הוצאה

מחודשת לפני חודשיים בערך עקב ביקוש. לא ניתן להשיג את ההוצאה המקורית משנת 98 בחנויות. רק יד שניה באינטרנט במחירים מופקעים.

FunkyMonk

New member
איך ניתן להבדיל?

על ההוצאה המחודשת עדיין כתוב את התאריך של ההוצאה המקורית, משומה..

נכון, הם עשו עבודה טובה מאוד

בלשחזר בדיוק, אלא שאם תסתכל על העמוד לפני אחרון בחוברת שמצורפת תראה שרשום this page left blank intentionally כאשר כיתוב זה אינו מופיע במהדורה המקורית.

Cherub Rock

New member
אוף ../images/Emo10.gif אז יש לי ת'חדשה.

אני חייבת לאמר שזה מבאס. כי יכוללתי לאמר להם לחפש לי את CAM LAG או משהו, ולא משהו שאפשר למצוא בארץ :p בכל זאת, הם אמרו לי שהיה להם קשה למצוא

FunkyMonk

New member
העיקר שיש לך את זה =)

אל תתבאסי.. הכסף זה לא העיקר. העיקר שיש לך את זה פיסית אצלך. =)

אז זהו, שגם את com lag אפשר יהיה להשיג

במהדורה חדשה. שוב, עקב ביקוש החליטה חברת התקליטים להוציא אותו שוב (מאוד כלכלי). לא הפסדת כלום ואם את עדיין רוצה את airbag המקורי את יכולה להשיג במכירות פומביות באינטרנט (אבל המחיר יהיה גבוה).

Cherub Rock

New member
לא זה לא שאני רוצה את המקורי,

זה שחשבתי שזה קשה להשגה, ושמחתי שיש לי משהו קשה להשגה של רדיוהד, בכל מקרה, ממש לא נורא, העיקר שיש לי. ובקשר ל CAM LAG, איפה מוכרים? ידוע לך אם יש את בצליל, טאוור רקורדס או האוזן השלישית ברעננה?

שווה לבדוק, למרות שהסיכוי נמוך

מאוד. שוב, הכי בטוח שתמצאי זאת באינטרנט. בארץ אני לא חושב שעדיין יש עותקים חדשים (לפחות עד שתגיע המהדורה החדשה).

Cherub Rock

New member
ואתה יודע מתי המהדורה תצא?

כי בהנחה שאין לי כטיס אשראי, ואמא שלי בחיים לא מוכנה לתת ת'מספר כרטיס שלה באינטרנט או בטלפון, אז אופציית ההזמנה באינטרט כבר יורדת...

אם אני לא טועה

היא כבר יצאה. כלומר באינטרנט כבר אפשר לרכוש אותה. לגבי האם היא הגיעה ארצה - שאלה מעניינת. שווה להתקשר (לא ללכת, חבל על המאמץ) לרשתות המובילות באזורך ולברר. אני אגב סבור שהוא יעלה לפחות 70-80 ש"ח שכן הוא עולה 15 דולר באינרטנט ובארץ אוהבים להעלות.....

Cherub Rock

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif

לא נורא, לפחות השגתי אותו... ההורים שלי אמרו לי שהוא עלה 100 ומשהו שקל... אולי זה כי ברוסיה זה יותר יקר, ואולי זה כי זו הגריסא המקורית? איך אדע?

InnocenceLost

New member
ממש מוזר

ברוסיה ממש זול לעומת פה אז ממש מוזר שהם קנו את זה 100 אבל אולי זה תלוי במקום ברוסיה... או שזאת חנות מפוקפקת

למעלה