סופ"ש המלצות! :)

FunkyMonk

New member
איזה קונפליקט מטורף!

באתי להחמיא לך על זה שאת מנגנת בכינור, ואז קראתי שאת הולכת להופעה של אוונסנס. חח סתם.. סחטיין על הכינור. =) האוזן השלישית ממוקמת בקינג ג'ורג', צמוד צמוד לדיזינגוף סנטר.. נגיד את מגיעה מהכיוון של עזריאלי: את יוצאת מהרחוב שכרגע שכחתי את שמו ועומדת מול הסנטר, אז זה ממש רק לפנות שמאלה. בכל מקרה, את יכולה פשוט לנסוע על קינג ג'ורג' עד שתראי. זו חנות גדולה והיא צמודה למסעדה בשם "ספגטים".

Latisia

New member
חח...

יש לי זכרונות משעשעים מהמקום זמן קצר אחרי שהיא נפתחה שם בקינג ג'ורג'. אני אוהבת את המקום.. בכלל אני נורא אוהבת את כול האיזור של הסנטר... באותה תקופה שגרתי בארץ, הייתי גרה במושב צפונית לאשקלון, המקום היה נראה לי כול כך תוסס ומלא חיים בניגוד למקום שגרתי שהיה דיי שקט אפשר לומר.

kittycatbone

New member
חחחחחחח

איך ידעתי שתגיבו ככה... אתם מתחילים להיות צפויים! בכל מקרה תודה על המחמאה! או משהו
ובקשר לאוזן השלישית, תודה רבה על המידע!! אני אנסה את מזלי אני מקווה מאוד ^^ אפילו שבינתיים אין ממש מתי ללכת לת"א..
אבל זה חייב להיות בקרוב...!

FunkyMonk

New member
לא נראה לי שאת צריכה להיות לחוצה..

לא היה נראה כאילו יש לזה ביקוש מטורף... כי כשבאתי למוכר ואמרתי לו "יש לכם קום לאג או את איירבג?" הוא אמר שנראה לו שלא.. ואז אמרתי לו "הסינגלים שיצאו מחדש של רדיוהד", אז הוא אמר "אה כן קיבלנו משהו כזה..".. חחח ומה זה הצחיקה אותי המוכרת שם... =) אני שם לה תארבע דיסקים של רדיוהד, ואז הלכתי להביא תשני דיסקים האחרים, ושמתי לה כזה את קרים וטן יירז אפטר... והיא אומרת לי "הפתעת אותי". אחרי זה היא ממש קיוותה שאני לא קונה את כל זה לעצמי.. "אתה בטוח שאתה לא רוצה שאני אעטוף לך את זה למתנה?" חח ^_^ הם ממש נחמדים שם.

kittycatbone

New member
חחחח../images/Emo6.gif

הוי אני מקווה שייצא לי לקנות בקיצור את קומ לאג לא משנה מתי!!

FunkyMonk

New member
רשמים ראשוניים -

נתחיל במה שאין לי הרבה מה להגיד: קרים - נחמד, בלוז פסיכדלי, מזכיר לי מאד ביטלס של אותה תקופה. טן יירז אפטר - בלוז טוב! לא הפיל אותי מהרגליים, אבל נחמד בהחלט. רדיוהד! - קום לאג - דיסק מעולהההההה וואו כל קטע שם מעולה! - איירבג - גם כן, מעולה! אבל מה הקטע של פאלו אלטו? אני לא מאמין שזה היה אמור להיות השיר נושא של אוקיי קומפיוטר... מזל שהוא לא... זה כל כל שיר שמתאים לתקופה המוקדמת שלהם... כל כך... לא טוב. הוא חמוד, אבל בשום פנים ואופן לא הייתי מכניס אותו לOKC בטח שלא בתור השיר נושא! - אני עלול לטעות - גם כן מעולה! אני מת על Ture Love Waits. משומה בהופעות זה רק הבית הראשון.. Oo (בהופעות שיש לי) שיר ענק, שבהחלט עושה לי את הדיסק. - את ריאת הברזל שלי עוד לא שמעתי, עוד מעט אני אשמע.

Anuerysm

New member
נפלת על אלבום לא טוב של טן יירז אפטר

תנסה את A Space In Time ואז תגיד לי אם זה מפיל אותך מהרגליים

FunkyMonk

New member
כן תאמת שרציתי קודם לשאול אותך

אבל זו הייתה החלטה של הרגע לנסוע לתל אביב, אז לא הספקתי. יש מצב שאני אקנה עוד אלבום שלהם, אם כן, זה יהיה זה.

FunkyMonk

New member
שיר שנושא את כותרת האלבום,

ובד"כ גם מכיל חלק נרחב מהקונספט שלו.

למעלה