סופ"ש המלצות! :)

prophet85

New member
המלצה לסופ"ש

אריק ברמן - I. דיסק מעולה, מפתיע ממש לטובה. שווה לנסות. והסרט Open Season. סרט מצוייר (!). יפה יפה.

kittycatbone

New member
ממליצה על סרט-

שראיתי ביום שישי בערב- מועדון קרב. פשוט סרט ג-אוני. ראיתי אותו פעם שנייה, וכשרואים אותו בפעם השנייה אחרי שמבינים את הפואנטה שרואים רק בסוף, רואים את כל הדקויות והגאוניות שבזה! סרט מעולה עם משחק מעולה וגם את הפסקול שלו אני מאוד אוהבת
גם נעימת הנושא של הchemical brothers מעולה, וגם השיר של הפיקסיז בסוף הסרט.! כלמקרה, גם אמא שלי חזרה אתמול מצרפת, והיא קנתה לי בדיוטיפרי את האלבום prodigy - the fat of the land שמעתי אותו היום, וזה פשוט אלבום מעולה! כל כך הרבה שירים שם מתחברים אחד עם השני שזה פשוט כיף להקשיב לו בשלמותו ^^ והשירים עצמם אחד אחד פשוט טובים
אהה ואני גם ממליצה על רדיוהד
חיח.

kittycatbone

New member
אומיי

שמתי לב שהשתמשתי הרבה במילה מעולה
אני צריכה להתחיל לגוון

Cherub Rock

New member
פייט קלאב../images/Emo47.gif

איזה סרט גאוני, אחד האהובים אליי, אם לא הכי... אדוארט נורטון פשוט ענק, גם בראד פיט

InnocenceLost

New member
אני שומעת עליו בכל מקום

אבל אף פעם לא יצא לי לראות אותו ): הבושה

FunkyMonk

New member
לא המלצה אבל הייתי חייב לשתף!

איזו קנייה טובההההההההההההה שהשכיחה לי לגמרי את העובדה שאני מקבל נכשל במגן שלי להיסטוריה! =) קניתי כמה דיסקים של רדיוהד! לכל התוהים והמתמהמים - Com Lag הגיע -רשמית- לארץ, והוא נמצא -אצלי- בחדר, ברגע זה! עולה 50 ש"ח! הקנייה שלי הייתה כזו: במחלקת הרדיוהד - - Airbag/How Am I Driving? - I Might Be Wrong - My Iron Lung - Com Lag במחלקת האחרים - - Cream - Disreali Gears - Ten Years After - Stonedhenge סה"כ - 309!! הכל נקנה באוזן השלישית...

FunkyMonk

New member
דווקא פחות אהבתי תגרסא הזו

חסר בה המרץ והעוצמה שבאולפן...

kittycatbone

New member
../images/Emo2.gif

קומלאג?!
מהר מהר מהר, איפה אפשר למצוא ועוד ב-50 ש"ח?! אעעע חבל שיש לי כל כך הרבה בזבוזים בימים האחרונים שאני לא כל כך יכולה לקנות כרגע

FunkyMonk

New member
זה נראה כאילו זה הגיע בתפוצה רחבה

באוזן השלישית היו כמה (ובטח עוד כאלו שהם הסתירו), ובדיסק סנטר היו לא מעט. בדיק סנטר, ד"א, הקום לאג עולה משומה 70!! (או שזה 60?) בכל מקרה, באוזן זה עולה 50. עכשיו צריך לחכות שיוציאו מחדש תמהדורות המיוחדות של HTTT ושל אמניז'ייק. תגידו יש מהדורה מיוחדת גם לKID A?

kittycatbone

New member
הו

דווקא KID A זה היחיד שאני מכירה במהדורה מיוחדת.. כלומר אחת שיש בה חוברת עם המון ציורים וכאלה
בקשר לאוזן השלישית, איפה ממוקמת כבר החנות שלהם? ואם בכמה מקומות אז איפה? אולי אם אני גמככה הולכת לת"א לקנות קשת לכינור ולאסוף את הכרטיס למופע של אוונסנס (ובאמאשכם לא אכפת לי אם תקטלו אותי.!) אז אני אוכל כבר לנסוע עד לשם ולקנות ;;^^

למעלה