סופ"ש מלא תחפושות..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
אפשרי../images/Emo9.gif

חחח מאיפה יש לך? ואת בטוחה שזה שלו? ז"א הוא ענה לך? :]

Ontario R Z Y H

New member
ישלי קשרים בעולם הסלבריטאים XD

לא סתם, לחברה שלי יש חברה שיש לה את הטלפון, אין לי למושג מאיפה... בטוחה בטוחה, דיברנו איתו, שאלנו עם זה יובל, והוא אמר שכן... חוצמזה, איך לא מזהים את הקול המדהים שלו? XD ישלך מסנג'ר / אייסי משהו??

ניזנטוז.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. איי גס שחמישי, כי פורים וזה. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. סתם מצברוח טוב. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. נמ, אה.. לאדעת. התעצבתי מעט כי.. אני רוצה להגיע
. התעצבנתי על.. אמא. אבל בסוף סלחתי כי .. היא אמא. התאכזבתי מ... כי... מהמסיבה, כי היה מעפן:|. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. המורה למתמטיקה רוקד באקטסזה
. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. יפית
. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. המבחן הלך טוב. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להגיע הביתה עם הקור הזה :S. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. קניון? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הנעליים הכי מדהימות שיש
. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יום חמישי, היה יום נחמד. התודה שלי השבוע היא ל.. ללי ויעליק. פינקתי את עצמי השבוע עם.. נעליים חדשות, גררר. מאכל השבוע שהיה הוא.. נודלס צמחוני
. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? יאי, פורים. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Son of a man
. אלבום השבוע שהיה.. לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Youll find your place beside the ones you love. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את העצבים שהיו לי בכמה רגעים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשכנע את אמאבא:|. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ללי, יעליק ושירצ'. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. :X. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. :XX. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אההההההה!!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): ושמישו יגיד שלא הייתי מאופרת יפה
.

The Bitter End

New member
את פשוט חייבת

להשוויץ בעיניים הכחולות והמושי מושלמות שלך, כל הזמן?D:

Blue Eyessss

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

מה זה שווה עניים כחולות אם לא בשביל להשוויץ??

Blue Eyessss

New member
אנחנו מגניבות סטיב../images/Emo47.gif

גם עניים כחולות וגם אקס מנהלותיה יה יה יה

למעלה