סופ"ש מלא תחפושות..

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

favory

New member
פורים!../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif../images/Emo124.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום היום...כי פורים וכיףף כזה =] וגם ראיתי את איילת אחריי מלא זמן =] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע לא יודעת אבל היה שבוע באמת סבבה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. : הממ..כן. מאוד מרגש..כשלוקחים את השאלות שלי לדברים מאוד רחוקים..:"תגידי לו?!" חחח... התעצבתי מעט כי אני לא הולכת בראשון לראות את היפה שלי =[[ אורטל..=[ התעצבנתי על יהב. אבל בסוף סלחתי כי גם לו הברזתי איזה 80 פעם התאכזבתי ממשהי. כי היא סתם אכזבה אותי עם האדישות שלה. בכיתי מעצב/אושר כי..לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..וואי בהחלט היום. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.." אוהו אוהו רוני איזו יפה את היום" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי רכבתי על טוסטוס והיה טוב! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח להגיד מה שאמרתי. הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קניון. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הממ אביזרים וזה לתחפושת...? חחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..יוני עומרי יהב והילה. התודה שלי השבוע היא ל..הוממ..לאידעת..לכולם אני חייבת תודה. פינקתי את עצמי השבוע עם..המ המון קניות. מאכל השבוע שהיה הוא..אייס ארומה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לאדעת שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..ממ המון. אלבום השבוע שהיה..גם משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום שלישי..חלקו למען האמת0. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אוח אהנה מכל רגע. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..יהב . השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..חהחה רק הטובים מבינכם יודעים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע...שאני אשתתף ביום אימון? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..את כל הפצלוחים מהחווה. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרות תהנו והכי חשוב.. חג שמח ומלא מלא מלא כיף כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

PinkHorse

New member
../images/Emo9.gif.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. המממ היום אני חושבת.. כי קניתי GPA!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קיבלתי מלא דברים חדשיםP= אולסטר, GPA, שמיכה יפה כזו למיטה ועוד כל מיני.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. קניתי קסדה!! התעצבתי מעט כי.. לא משנה. התעצבנתי על.. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...עצמי כי היה היום דוחה בשיעור.. בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב כי מישהי שאני ממש אוהבת ומעריכה (או הערכתי) ממש זלזלה בי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. היו כל מיני.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. חח בטח משהו מהחווה.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לחסוך ולקנות GPA!! ורציתי את זה כ"כ
. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב כ"כ הרבה השבוע. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. GPA!!!!
. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אהוד וכל שאר החווה המדהימה הזאת. התודה שלי השבוע היא ל..להורים, ולכל האנשים המושלמים בחווה
. פינקתי את עצמי השבוע עם..קסדה חדשה
אמבטיות קצףףףף אייס קפאים ועוד.. מאכל השבוע שהיה הוא..אייס קפה שגרם לי להשאר עם שקל וליסוע לדרום בלי דרך חזרה.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "טירוף אחד גדול בגרסה קטנה". שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא יודעת. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. וואו את הגישה המתנשאת שלה.... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה ואצלם יפה... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אנשים מהחווה. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מסיבת פורים בחווהP=. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור רכיבה ביום שני
. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אהודי.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

gili600

New member
פורים שמח לכווווווולם!!

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור בחמישי, הטיול בראשון וזה שהיא כבר לא הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. החיבוק ממנו התעצבתי מעט כי.. סתם היה לי מצברוח נאחס התעצבנתי על.. נעם אבל בסוף סלחתי כי .. כי זה הביא למשהו טוב התאכזבתי מ... כי... אממ לא זוכרת בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חמישי לפני השיעור, שישי בסוף השיעור ועם הפליפים באמצע (שהסוס הולך חופשי) ושלישי בחרמון עם חמודי הגבר מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "ומה למדנו בשיעור היום???" , "זהר אפשר לעלות בלי קסדה? כן בטח אני לא רואה" , "איזה פעה רותם תקעה!!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לעשות פליפים?
(מספריים, מספריים) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... שלוש שעות של בצפר שלמדתי מתוך כל השבוע
הסרט הכי טוב שראיתי.. זהות בדויה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החוווווווווה משהו שקניתי, וגרם לי להיכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שמיכה חתיכית משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. זהר, חגית, אלפרד, עזיז, נוי וגוך התודה שלי השבוע היא ל.. זהר, חגית ושחר פינקתי את עצמי השבוע עם.. שלוש שעות של למידה בבצפר מתוך כל השבוע מאכל השבוע שהיה הוא.. קליק אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אה הא! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. "מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה" בגרסה של רוק שהייתה ברדיו משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "הגלגל מסתובב, לפעמים אני למעלה ולפעמים.. החיים בזבל" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שהצמיד נקרע לי
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשלים שעות שינה ואבקר את אורטל אחרי הניתוח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. פיליפים בכל מני צורות וגזעים שתמיד שם בשבילי
(נעם תבין) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. טיול, שני שיעורים, חופש, להסתפר ולראות את קפלן (אחרי חו"ל) ואורטל (אחרי ניתוח) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. טיל ושני שיעורים טובים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. שחר, רובי, אורטל, עדי, רוני, שיר, רונן וכמובן שהסוסים (השמיין - גוך, השרירי והמוצק - קטמן והמלא עד אפס מקום - וונדיז) סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): הנחיר השמאלי של ואן-גוך
זה לא אשמתי שהוא הריח את המצלמה בדיוק שצילמתי אותו!!

segev 007

New member
השבוע שלייייי../images/Emo66.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני ושישי שיעורי קפיצות מעולים!!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעורי רכיבה בשני רביעי ושישי כל כך כיף
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..לא זוכר לא ניראה לי שהיה התעצבתי מעט כי...אחותי שיכעה אותי..... התעצבנתי על..אחותי הקרציה אבל בסוף סלחתי כי ..לא סלחתי לה אבל עבר התאכזבתי מ... כי...לא התאכזבתי היה שבוע מעולה.....
בכיתי מעצב/אושר כי..כי ההורים שלי שיכעו אותי ולא היה לי איך לבוא לשיעור אבל זה עבר הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אמ.... לא זוכר מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו...לא זוכ אבל נירא לי שהיה.... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..קפצתי יחסית לרמה שלי ממש גבוע.....היה מגניב
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...ליקפוץ ככה עם מנשה..... ולירכב 4 שיעורים בשבוע ולעלות בשישי עוד פעם..... הסרט הכי טוב שראיתי..חיים בזרם חחחחח המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ברור שהחווה !!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..היו אמורים ליקנות לי אבל לא קנו
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע...חיים וזוהר התודה שלי השבוע היא ל..חיים וזוהר שעשו לי שיעורים כל כך כפים פינקתי את עצמי השבוע עם..הרבה מנה חמה
מאכל השבוע שהיה הוא..עוף של אבא
יאמייייי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?קפוץ שגב קפוץ
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..סיגפו אלבום השבוע שהיה..לא זכור לי שהיה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..לא זוכר
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יקבל שקט מי כל הא............ השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור בשני ושישי!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאבא שלי יביא לי נעלים מהדיוטיפרי
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..יש מלא....!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):איזה מגניב אני האאא

יום שבת מחר!!!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. היום! סיפור ארוך!
וגם יום רביעייי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אתמול!!! וביום רביעי!!!!!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אתמול!!! סיפור ארוך!
התעצבתי מעט כי.. סיפור ארוך התעצבנתי על.. על אף אחד
אבל בסוף סלחתי כי .. אבל לא התעצבנתי
התאכזבתי מ... כי...סיפור ארוך, אבלע כשיו כבר לא בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב ולא משנה למה הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..סיפור ארוך מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..סיפור ארוך הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. סיפור ארוך לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לוידת הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא למינוס, אבל כובע בוקרים (לפחות נראה ככה) משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..רותיייייייייייייייייי
התודה שלי השבוע היא ל.. רותיייייייייייייי
פינקתי את עצמי השבוע עם..אזני המן
מאכל השבוע שהיה הוא..פסטה שאימא הכינה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?תפניות חדות בחייה של שיר
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Dreams Come True- כי זה מה שקרה לי!!! אלבום השבוע שהיה..לוידת משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..DREANS COME TRUE הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את החלק הייתי עצובה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא צריכה לתת כי מחר זה קורה!!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..רותיייייייי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבה ביום רביעי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אמממ לא יודעת, משהו טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..תומר ודור ואלון ונדב ואנה ורונה ורותם ועוד מלאא סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): חיחי

m i s s B

New member
פורים! ../images/Emo149.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..- יום שישי כי סוףסוף הייתי בחווה אחרי שבוע שלם..! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..אמ..הכל היה נחמד בכלליות.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע (?) התעצבתי מעט כי.. (?) התעצבנתי על.. **** אבל בסוף סלחתי כי ..גם אני הייתי לא בסדר... התאכזבתי מ**** כי לא משנה.. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..רוני: "יש בפנים אגוז אתה יודע?" חחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו- יש לך ישיבה מושלמת.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי דיי נהנתי בשיעור למרות שלא היה ממש טוב.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לרכב אתמול.. הסרט הכי טוב שראיתי- לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי- חווה כמובן! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..נראה לי שאיילת! התודה שלי השבוע היא ל- אף אחד.. פינקתי את עצמי השבוע עם מנוחה.. מאכל השבוע שהיה הוא עוגת יומולדת טעימההה..! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? בבית. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..הרבה. אלבום השבוע שהיה..? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום חמישי! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ארגיש טוב. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..איילת, עמרי, וטל... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יום אימון. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע- ארכב ביום אימון (?!) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע- כוולם מהחווה ביום שני! שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרות תהנו :] והכי חשוב.. חג שמח ומלא מלא מלא כיף

נעם212

New member
סופ"ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני כי היתה שביתה והיתי בחווה כל היום והייה כיףף הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..יום שניי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..שיחות אם כמה אנשים התעצבתי מעט כי.. גררר התעצבנתי על.. אור וקסלר אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי! התאכזבתי מ... כי...עצמי ככה בכיתי מעצב/אושר כי.. חמישי.. נפילה...---שישי....סיפור ארוך הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..הפליפים..הסלטה... הפריזבי על העץ...סידור מכשולים בשני...שלישי בערב...ראשון בטיול....חמישי לפני השיעור מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..לא היו הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא הרגשתי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...ללכת לבית ספר הסרט הכי טוב שראיתי..נורטם היל המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה.. שני משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מרק אם שקדים משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..דור, גוך, ברכה, אורית.... התודה שלי השבוע היא ל..דור פינקתי את עצמי השבוע עם..<.< מאכל השבוע שהיה הוא..פלאפל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?........... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..away from the sun אלבום השבוע שהיה..זברה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..ראשון.. אחרי הלימודים שלישי...רביעי.. חמישי את השיעור ושישי(אחרי שהגענו לגילי) הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא יעשה כלום השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..ברכה ורזוש השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..טיול(טוב) שיעור(בתקווה לטוב) ועוד שיעור(בניסון לטוב) =\ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שכל הרכיבות יהיו בסדר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..שיר קפלן, מאי, מור ו----

רכבתי על שיינינג..

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי בגלל הכל (כמעט).. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור.. והחברים.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. השיעור על שיינינג התעצבתי מעט כי.. מישהי לא סולחת לי.. התעצבנתי על.. כמה אנשים.. אבל בסוף סלחתי כי .. ככה הם ואין מה לעשות... התאכזבתי מ... כי... ---- כי היא לא סולחת לי.. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. "זה מתחיל בדיבורי ונגמר בכלא.." "רק חבל שהוא דילג על השלב של הדיבורים.." פוטבול..!!!!מה שעומרי אמר
ועוד מלא דברים.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את מתאימים לאללה"..! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רכבתי על שינצי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לשיעור הזה.. ולכאסח עם ----... הסרט הכי טוב שראיתי.. אבא מתארס--> בפעם המליון.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אבא... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. ----- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. החברים.. אמיר ורחינה.. התודה שלי השבוע היא ל.. המון אנשים.. פינקתי את עצמי השבוע עם.. שיינינג.. מאכל השבוע שהיה הוא.. ממתקים..! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "לפעמים"... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. keep holding on אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "lovers to frindes" ---> לא רק במובן של המילים.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את זה ש----- כועסת עלי.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא אשתעמם.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שיינינג.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיעור קפיצות..! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיעור קפיצות טוב..! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. האנשים בחווה.. והסוסים.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

הצבע יצא לי אדום מדיי../images/Emo10.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..היום ואתמול, כי היה שיעור וקפצנו ומגניב ותחרות ואבא ושניס וזה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיעור אתמול והרכיבה היום, אחרי שמתתי כל השבוע בערך הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הקפיצות התעצבתי מעט כי.. נשרפתי בפנים התעצבנתי על.. בני דודים שלי אוחחחח קקות אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...הדודיםש לי, שישתלטו על הילדים שלהםםם בכיתי מעצב/אושר כי.. כי כל כך כאב ליייייי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כל מיני תקלות כשהכנתי את המתנת גיוס של שני מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."מה זה משנה איך הולך תראה לא נותנים לה אוכל בבית" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. רזיתי
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... צאת מהמיטה בכלל או לקום מהרצפה אחרי שהתעלפתי... הסרט הכי טוב שראיתי..ראיתי כל כך הרבה
ככה זה כשחולים המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חולה מדיי משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..נו טינג משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שניס,ענבר,שני,אלה,אבא והדס התודה שלי השבוע היא ל..אבא פינקתי את עצמי השבוע עם..אקמול מאכל השבוע שהיה הוא..אקמול אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?אקמול שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.."מאמי" של מירי מסיקה אלבום השבוע שהיה..החדש של מירי משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."צוחקת ובוכה תמיד אהיה אחרת בשבילך" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את המחלה הזאתי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני...אשן השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אפולו
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אממ לקפוווווווווווץ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..לצאת לתחרות? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..הדס כדי שיהיה שיעור סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

גם ככה הכל בלאי

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי בגלל המסיבה במועדונית וההתחרפנות עם מיטל הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כלום! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. כלום התעצבתי מעט כי.. מאוד!! כי גנבו לי את החייםםםם התעצבנתי על.. הגנבים ה^#^&#$^@% האלהה.. אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... עצמי כי השארנו את הדברים באוטו בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב כי גנבו לי את החיים!!!! הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. כלום
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. 'הדבר היחידי שנשאר לך זה החתיכת ג'לי השחור המגעיל הזה!!' הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להאמין שבאמת גנבו לי הכל הסרט הכי טוב שראיתי.. כלום המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא יכולתי אפילו לצאת! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..המינוס נובע מהגניבה! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. מיטל התודה שלי השבוע היא ל.. מיטל פינקתי את עצמי השבוע עם.. כל הדברים שגנבו לי שקניתי מחדש.. מאכל השבוע שהיה הוא.. אדוויל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? איך לאבד הכל בחצי שעה שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. רוצה בנים אלבום השבוע שהיה..של סינרגיה בטח משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..מממ הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הגניבה ה@#^@^@^@#% הזאתתתת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אקבל בחזרה את הדברים שלי
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מיטל השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..כלום! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני אקבל את הדברים שלי בחזרה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אף אחד

MAYA 4827

New member
כי השבוע נגמר בראשון.. וכי כיף לי!!

היום הכי טוב שהיה ליע השבוע.. ראשון שני שלישי רביעי חמישי שישי שבת ראשון!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יום שלם מהבוקר בחווה, להופיע בעדלאידע בחולון, פורימון, ימי עבודה ... הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. המון אנשים אמרו לי דברים טובים והמון מחמאות וכיף לדעת שאנשים אוהבים אותך... אה וגם החיוך הזהההה =] התעצבנתי מעט כי.. היו אנשים שהלכו יישר אחרי הפורימון בזמן שנשארנו לקרוע תתחת בפירוק.. התעצבנתי על.. נדב כי.. חשבתי שהוא מבין שזה לא יותר ממה שזה... אבל בסוף סלחתי כי.. סתם כי הוא חמוד התאכזבתי מ.. עצמי כי.. אני כזאת גרועה שלא יודעת לרכב.. בכיתי מעצב כי.. סתם רגע כזה בשישי שלא יכולתי יותר ונשברתי.. מזל שתמי הייתה שם עם חיבוק שעזר=] הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ימי עבודה, פורימון, מלחמת מים ענקית בפורים, שהפלתי מבנה שלם, היום בעדלידע ועוד פולל... מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..הוא: בשבילך יפה.. גל:תודה הוא: דיברתי למיה לא אלייך=] מה שגלית אמרה בחווה בשני, ועוד המון דברים שאנשים חשובים לי אמרו.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. איכשהו הצלחתי הכול בלי להתמוטט באמצע למרות שלא ישנתי משו כמו 4 ימים.. אהה והישגנו 720 שקל בפורימון רק התחנה שלנו לא האמנתי שיהיה בי תכוח ל.. יישר אחרי בצפר עדלוידע, מהעדלוידע ישר ליום עבודה שנמשך עד אמצע הלילה לחזור לישון ב 3 בלילה ולחזור שוב לסניף ב 6 בבוקר ואז עוד אחרי הפורימון להתחיל לפרק עד הלילה לחזור מאוחר ושוב לקום ממש מוקדם לעדלוידע...=אין לי חיים!! הסרט הכי טוב שראיתי.. ממש היה לי זמן המקום הכי טוב שעליו יצאתי.. חווה, פורימון, חולון, ובצפר (חח ביום של פורים אל תדאגו) משו שקניתי וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! תספורת , דברים לתחפושת ופיצה אבל היה שווה את זה כי.. התספורת יצאה ממש יפה, והתחפושת יצאה מושלמת! ופיצה כי גוועתי!! אה וקנו לי פלאפון חדש=] משו או מישו שאזכור לטובה מהשבוע.. המון המון אנשים שאין לי כוח לרשום את כולם התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. אדוויל=] מאכל השבוע שהיה הוא.. שערות סבתא בקיוסק שלנו.. שכשניסיתי לעשות במכונה השפריצו על כולי!! אם היו עושים סרט מהחיים שלכם איך היו קוראים לו? משנכנס אדר מרבים בשמחה=] שיר השבוע שהיה.. אדלו- אדלוידע, אדלו- אדלאידע כל העיר חולון צהלה ושמחה אדלוידע... אלבום השבוע שהיה.. ממ השירים על הפלא שלי!? משפע משיר כלשהוא שמאפיין את השבוע שהיה.. כיףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום כלום כלום כלום כלום!!!! הייתי נותת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ישלים שעות שינה בדחיפות!! ויגמור את כל העבודות שמגישים ביום שלישי ועוד לא התחלתי... השמש שהאירה לי את השבוע היא.. השמש!! שגם בגללה אני לא יכולה שיגעו בי כי אני שרופה בטירוףף מבטיחה תמונות מפורים בהמשך.. =] פורים שמח לכולללם!!! מקווה שנהניתם ועשיתם פוולל שמח כי זה פוריםם!!!

כי עכשיו חזרתי מחו"ל

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..: הכל: אימון מדהים, אנשים תותחים, ותורכיה..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: תורכיה ללא ספק! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: הוא אמר שהוא התגעגע אליי.. התעצבתי מעט כי..: פיספסתי את הפורימון אחרי כל הימי עבודה.. התעצבנתי על..: הוא ניצח אותי בפינג - פונג
אבל בסוף סלחתי כי ..: ניצחתי אותו בסקווש
התאכזבתי מ... כי...:
בכיתי מעצב/אושר כי..: אמא כמעט בכתה כשהיא ראתה את הרגל שלי אחרי הניתוח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..: כ"כ הרבה.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..: שירשיר.. לאן נעלמת לנו?! התגעגענו אלייך, אני התגעגעתי אלייך!! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: למדתי שלוש מילים בתורכית!! אבל אני לא זוכרת אותן..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: לחזור לארץ הסרט הכי טוב שראיתי..: הארי פוטר בתורכית
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..: חווה, סוג של מועדון במלון, ותורכיה בכלל.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..: את כל הדיוטיפרי בערך..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..: המשפט שחיים אמר לי בסוף האימון התודה שלי השבוע היא ל..: כמה אנשים ממש טובים.. פינקתי את עצמי השבוע עם..: שופינג, והרבה.. חיבוקי מאכל השבוע שהיה הוא..: ספגטי עם קטשופ אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..: זכיתי לאהוב אלבום השבוע שהיה..: הדורבנים משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..: "ואת תראי שהלילה יעבור כי כשרוצים באמת, פתאום יש דרך לתת ואת תראי שהלילה יעבור" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..: את הניתוח ברגל.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..: נוני, ומאורי שהוא סמ"פ עכשיו!
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..: ציונים, ציוניםם!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..: לסיים את העבודה בלשון -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..: איתי סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): בואו נגיד שאחי חושב שאני סופרוומן! וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

למעלה