סופ"ש ראשון של שנת 2007

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
סופ"ש ראשון של שנת 2007../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) למרות כל סופות הגשמים והברד
- שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו
ברוכים הבאים לכל החדשים שהצטרפו לפורום
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

PinkHorse

New member
שקשוקיP=.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שיעור קפיצות ביום שני וקניות היום. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. כנ"ל ושלא עבדתי היוםP=. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. המממ לא היה. התעצבתי מעט כי.. גשם מזדיין
. התעצבנתי על.. זה שביטלו את התחרות ואת השיעורים
. אבל בסוף סלחתי כי .. אני לא סולחת לגשם הזה שדופק את התחריות האלה כבר כמה שבועות טובות!!!
התאכזבתי מ... כי...עצמי כי נלחצתי לגמריי ביום רביעי. בכיתי מעצב/אושר כי.. נזכרתי בכלב.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..בטח דברים בחווה.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. חחח סתם אמא שלי ירדה עליי שאני שומרת בגדים שקטנים עליי כי קשה לי להפרד מהםP=. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הוצאתי מאמא בגדים בהרבה כסף חעחע. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא יודעת. הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי טלויזיה בכללל השבוע.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה כי זה המקום היחיד חוץ ממנו ומבית ספר. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. המקחולים היקרים שקניתי לאמא היה חור בכיס... חוץ מזה אמא נכנסה למינוס אחרי המסע קניות היום(=. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. השיעור ביום שני, האנשים המתוקים בחווה והקניות. התודה שלי השבוע היא ל.. אמא
. פינקתי את עצמי השבוע עם.. בגדים. מאכל השבוע שהיה הוא.. לא היה משהו מיוחד. אאאאאאא אייס קפה ברכבת
. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "למות מלחץ ועצבים". הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הגשם המעיק הזה!
, את זה שלא הרגשתי טוב ביום רביעי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתחרה=| אמצא משהו לעשות.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. לא יודעת.. כל האנשים הנחמדים=]. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות, תחרות.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שלא ירד גשם מזדיין! שיהיו שיעורים מוצלחים. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הילדודס מהחווה.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

שבוע מיותר ...:-|

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ראשון- היום היחיד השבוע בחווה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לא יודעת הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אמממ לא היה שבוע משוה התעצבתי מעט כי.. העבודה בתנ"ך ממש עצבנה אותי התעצבנתי על.. המורה לתנ"ך ועל הגשם אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי..חח התאכזבתי מ... כי...שלא רכבתי השבוע בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אתמול בשיעור לשון... התחלתי להתפקע מצחוק בגלל שום דבר עם חברה שלי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..אני מניחה שאותו משפט משבוע שעבר- דקה אחת של עצב תופסת 60 שניות של אושר הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת עדיין יש לי הרגשה של חוסר סיפוק ואני לא שלמה עם ההחלטות שאני מחליטה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ??? הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..אתמול יצאתי למועדון שלנו... היה ממש קורע משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי אבל זה מזכיר לי שאני צריכה בדרך כל שהיא להרוויח כסף משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אני חושבת שאמאמ שלי.. התודה שלי השבוע היא ל..אמא פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא היה שבוע נחמד כל כך מאכל השבוע שהיה הוא.. ספגטי!! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? החלטה גורלית 87 שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..slow down אלבום השבוע שהיה..??? משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כולו... שבוע בלי שום דבר מיוחד.. שבוע בלי התרגשויות... שבוע משעמם!!! אולי את יום חמישי לא הייתי מוחקת.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. כרגיל- ארכב השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. אצלנו בקיבוץ היה גשם...חח השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יום ראשון- שיעור רכיבה אחרי שבוע וחצי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. משהו יותר מעניין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. עדי סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): למרות כל סופות הגשמים והברד- שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו השתלבות מהירה לכל החדשים שהצטרפו לפורום כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

favory

New member
השבוע הכי מוזר בעולם../images/Emo4.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום שלישי...בגלל השיעור וגם בגלל ההקלה... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע- שאוהב אותי =]] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע- האמת המכתב.. התעצבתי מעט כי..ככה. התעצבנתי על..עליו אבל בסוף סלחתי כי .. לוידעת כבר מה נהיה .. התאכזבתי ממנו ..ככה. בכיתי מעצב/אושר כי זה היה מכתב כ"כ מרגש. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע בהחלט ההתהפכות מהכיסא ואיילת השניצל הזו. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו : אני אוהב אותך , אפילו ה-3 מילים האלו לא מתארות את מה שאני מרגיש. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי- כלום..שבוע חרא לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לעבור את השבוע בעבוע הזה. הסרט הכי טוב שראיתי לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי שום מקום. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה כלום. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע נעה.. התודה שלי השבוע היא ל..אפחד. פינקתי את עצמי השבוע עם..דיכאון (?) מאכל השבוע שהיה הוא- בלי תיאבון.. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ד-י-כ-א-ו-ן שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..keep holding on אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..-אנוח, אתנקה ממחשבות.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא אף אחד... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לראות אנשים מסויימים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיחות חשובות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..נעהה
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) למרות כל סופות הגשמים והברד- שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו ברוכים הבאים לכל החדשים שהצטרפו לפורום כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

../images/Emo192.gif../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..רביעי כי..הוא היה היום הכי מצחיק בחיים שלי עם נויקה מאיה ואוריאן... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שזה בטוח ושניתן לה חיסונים וניכנס לתחרות! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..שסגרנו הכל עם מור! התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ...ממנה כי...היא חברה טובה והיא נהייתה ככה... בכיתי מעצב/אושר כי..מצחוק ביום רביעי... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום רביעי בחווה!!זה היה אחד הימים הטובים! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..''אני ידאג לכסף אתה תדאג לתחרויות'' ו ''טוב את מסודרת בהצלחה'' הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..יש לי על מי להתחרות ועוד על יצור כזה מושלם!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לא עשיתי יותר מידי השבוע...
הסרט הכי טוב שראיתי..וואי לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה!!!!! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא קניתי
אבל השבוע נדאג לכך... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מאיה נוי נועה ומור
התודה שלי השבוע היא ל..מור מור מור!!!!ונויקה ומאי'וש המלכות!
פינקתי את עצמי השבוע עם..שוקו חם מארומה והרבה רכיבות על התינוקת
מאכל השבוע שהיה הוא..מממ שוקו חם מארומה! אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?אושה החווה המושלמת!חח.... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..מממ רגע פרטי אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלום הוא היה שבוע מושלם! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה בחווה ולא ירד גשם
ושנקצר ליפה תרעמה! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הבנות מהחווה!!!זה מתחיל להיות קבוע
ודיאנה
והשיחה עם מור! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. -שיעור רכיבה והרבה רכיבות טובות! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -מממ שיהיה שיעור טוב... האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..בנות מהחווה כ''כ!!!!!
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):
מושלמת קטנה--> (מוזמנים להוסיף שאלות..) למרות כל סופות הגשמים והברד- שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו ברוכים הבאים לכל החדשים שהצטרפו לפורום כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

2eye

New member
הלוו :]

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי, זה סגור
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מה שאבא אמר ביום חמישי, עודלא מדבר על זה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. גם כן, יום חמישי
התעצבתי מעט כי.. אבא הכניס אותי לפינות. התעצבנתי על.. אבא, אמא אבל בסוף סלחתי כי .. כי הם אבא ואמא. וכי אני אוהב אותם. התאכזבתי מ... כי... אפאחד \= בכיתי מעצב/אושר כי.. כשאבא שיגע אותי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. אני מניח שזה יקרה מחררר
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כל מיני יציאות של אנשים בחווה, אני מניח. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הפסקתי לוותר לריזלינג. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...להכנס בו כ"כ הרבה
זה היה קשה. הסרט הכי טוב שראיתי.. X המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה? כרגיל משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו שאני -אקנה- וזה יהיה מינוס
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יום חמישי התודה שלי השבוע היא ל.. אבא ואמא. פינקתי את עצמי השבוע עם..אוכל טוב. מאכל השבוע שהיה הוא.. פלאפל, אכלתי די הרבה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? השקט שאחרי הסערה. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..In The End אלבום השבוע שהיה.. X משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. It doesn't even metter how hard you try הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. שומדבר, היה טוב. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אמא, אבא... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לסגור סופית את העניין - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שהעניין יסגר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אפאחד מיוחד \=

PinkPony

New member
=]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. כל הימים שהייתי בחווה .. יום שני שלישי רביעי והיום . הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. סתם כל מיני .. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא היה משהו מרגש אולי שנפלתי פעם ראשונה מפיורה
התעצבתי מעט כי.. אין תחרות מחר . התעצבנתי על.. הגשם . אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי חח . התאכזבתי מ... כי... מזה שאין תחרות .. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי ... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חח כל מיני בחווה .. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. לא יודעת . הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא יודעת .. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא יודעת ... הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי . המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה . משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי .. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. כל מיני .. התודה שלי השבוע היא ל.. כל מיני .. פינקתי את עצמי השבוע עם.. לא יודעת .. מאכל השבוע שהיה הוא.. לא משהו מיוחד ... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא יודעת ... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. לא יודעת .. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא יודעת .. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את זה שביטלו את התחרות .. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אתחרה .. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כמה אנשים .. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבות טובות .. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. רכיבות טובות .. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל האנשים מהחווה ..

מורי5

New member
בא לי=]]]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי..כי היה יום מדהים
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיעור ביום חמישי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא משו מיוחד התעצבתי מעט כי.. היה פול מבחניים שיעורין ועבודותתתת התעצבנתי על.. סטאר אבל בסוף סלחתי כי .. הוא חאמודדדד התאכזבתי מ... כי...שהתבטלה התחרות...ממש התחשק ליי בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי אבל הייתי מאושרת כי הלך טוב הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..ממממ אתמול..פשוט היה מצחיק מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..כל הכבוד..יש שיפור ענק
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי לעשות את זההה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... המשיך לחיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..סתם חולצה משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..נועה
התודה שלי השבוע היא ל..כולם פינקתי את עצמי השבוע עם..שינה טובה מאכל השבוע שהיה הוא..שניצל טעים של אמא אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לודעת..משהו חיובי=) שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..לא משו מיוחד אלבום השבוע שהיה..-- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לודעת הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום ראשון הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהנה מהחיים השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. משו טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע. הרבה

MC sApiR

New member
../images/Emo187.gifחורףף

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..אתמול בגלל השיעור ובגלל משהו שההורים אמרו הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הריב איתה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא לפה התעצבתי מעט כי.. היא זונהה התעצבנתי על.. ענת ושי אבל בסוף סלחתי כי .. מי סלח לה?..ולשניה כי זה לא הייתה אשמתה
התאכזבתי מ... כי...אור ולא לפה בכיתי מעצב/אושר כי.. כי נפלתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..כלמיני מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."להעתיק מהלוח"? "לא!! לרקוד עם זה סמבה!"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. קיבלתי 91 במתמטיקה!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להתכונן למבחן הסרט הכי טוב שראיתי..סטאפ אפ המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ארנה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלוםם משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..- התודה שלי השבוע היא ל..אפחד פינקתי את עצמי השבוע עם..סרט מאכל השבוע שהיה הוא..פלאפל ופיצה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..hurt אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..יש 2: If I had just one more day I would tell you how much that I've missed you Since you've been away והשני: I'm sorry for blaming you For everything I just couldn't do And I've hurt myself.. By hurting you *מהשיר hurt* הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הבוחן בהיסטוריה,מבחן במתמטיקה,מבחן באנגלית ושתי עבודות בהיסטוריה ואזרחות הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא ייתקע בבית השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אפחד השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..השיעור בשני וחמישי והתחרות בשבת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיתבטל המבחן בספרות ושלא יירד גשם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..- סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) הודגש באמצעות מדגישומטיק

gili600

New member
שבוע טובב

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי.. שיעור מושלם הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. השיעור הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שלאוס עשה לי בק? חח התעצבתי מעט כי.. ככה התעצבנתי על.. נעם יודעתת אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי... מישו בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. התה?
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. אממ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי טרוט ישיבה על יוליה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום לבצפר כל יום הסרט הכי טוב שראיתי.. אראגון.. מומלץ המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. החווה וישפרו עם נגה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שומדבר משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. קטמן ויוליה התודה שלי השבוע היא ל.. דוזי על זה שלא משנה שהוא חמור הוא חמור תומך
פינקתי את עצמי השבוע עם.. גלידה מאכל השבוע שהיה הוא.. גלידה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "היה טוב וטוב שהיה" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. save me אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. בצפר הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אשלים קצת שעות שינה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..קטמן עודד אותי וכמובן שעדי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. השיעור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. משו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הרבה אנשיםם סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

stary1

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo188.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..: היום,כי יעל באה סופסוף :) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: יעלי ^_^ הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: דנה חזרה מארה"ב. התעצבתי מעט כי..: אני ויעל ןלא יכולנו לצאת. התעצבנתי על..: טופי,החתולה שלי. אבל בסוף סלחתי כי ..: זו סה"כ חתולה
. התאכזבתי מ... כי...: המזג אוויר, כי בגללו לא יכולנו לצאת להר. בכיתי מעצב/אושר כי..: מכאבים =| . הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..: לא יודעת,היה שבוע כואב.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..: לא זוכרת. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: לא נראה לי שקרה השבוע. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: לחזור הבייתה אחרי שבוריס סילק אותי מהמבחן כי כמעט התעלפתי. הסרט הכי טוב שראיתי..: לא יודעת. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..: סטאר
. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..: יש לי פלוס מספיק גדול
. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..: יעל ^^ התודה שלי השבוע היא ל..: שתי הילדות שיושבות לידי בכיתה, כי הן עזרו לי להמשיך למרות הכאבים
. פינקתי את עצמי השבוע עם..: לא הייתי יותר מדי בבית הספר. מאכל השבוע שהיה הוא..: שוקולד מריר עם מנטוס
. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? Deathbed. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..: Martha my dear. אלבום השבוע שהיה..: לא היה. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..: אין לי מושג. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..: את המחלה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..: אצליח לגרור איתי את יעל לנופים של ההר השני! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..: סטארP: השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..: בגרות באזרחות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..: שלג! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..: המורה שלי לאנגלית O_O.

נעם212

New member
השבוע שליי

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני ורביעי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..כל השעות החופשיות שהיו לי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. היום .... התעצבתי מעט כי.. אילת ריבק!! התעצבנתי על.. אילת רבק!! אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...דור ככה בכיתי מעצב/אושר כי.. מצחוק בחווה היום הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום ראשון בבר אילון והציור של שי מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..היי כיף הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הצלחתי להיפגש עם כמה אנשים שלא נפגשתי איתם הרבהה זמן לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...עשות טרוט ישביה על יוליה (בסוף הייה בסדר ) הסרט הכי טוב שראיתי..מרתון חברים המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה והיום בערב משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..אמממ... ציפס? משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע... לא יודעת. התודה שלי השבוע היא ל... רז פינקתי את עצמי השבוע עם..סלט פרות :p מאכל השבוע שהיה הוא..סלט פרות אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?יום עובר יום בא שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..השיר של הפסטיגל(שעדי טחנה לי המוח!!) אלבום השבוע שהיה..של הפסטיגל חח משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אמ... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..מבחן בתנ"ך ועוד כמה דברים הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יגמור את כל השיעורי בית :-X השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..טלוש השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..לחווה כל כך בא לי!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שאני ירגע קצת .... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע... גל (מחר!!)

lions queen

New member
../images/Emo118.gifאין לי זמןןןן

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שלישי כי אמרו לי שאני יוצאת לקורס הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הידיעה שאנ יוצאת לקורס הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הפרידה מהענף התעצבתי מעט כי.. יום חמישי, יום הולדת לאיתן התעצבנתי על.. זה שהודיעו לי מאוחר על הקורס אבל בסוף סלחתי כי .. אני רוצה ללכת התאכזבתי מזה שלא היה לי זמן נורמלי להיפרד בכיתי מעצב/אושר כי.. יום הולדת הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. עכשיו היה קטע נחמד בפאב מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "את יוצאת לקורס" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אני יוצאת לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבור את יום חמישי הסרט הכי טוב שראיתי.. משפחת הקיסרים, בפעם השלישית המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. היום לאיזה פאב משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מתנה, פרחים ליתר דיוק משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. אמא של איתן התודה שלי השבוע היא ל.. ארז פינקתי את עצמי השבוע עם.. מדים חדשים, כומתה, וחגורה חדשה מאכל השבוע שהיה הוא.. הכל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הכל מהכל שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. השיר של הרמטכ"לים אלבום השבוע שהיה.. לא היה משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "יהיה טוב.. יהיה טוב כן.." הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אספיק לעשות הכל ולפגוש כמה יותר חברים השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. הרבה אנשים השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. קורס - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה חמים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..רעותי צריכה לבקר אותי בבה"ד.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

SNTQ

New member
בהמה שלי../images/Emo23.gif

כבר כתבתי לך בפורום סוסים אבל שיהיה המון בהצלחה ותהני
אוהבת'ך מלא מלא וכבר מתגעגעת
וחסר לך שאני לא רואה אותך כשאת יוצאת הביתה!

סופ"ש

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..: חוץ מראשון שני (גשם..
), כל השבוע הזה!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..: אימונים, פסטיסניף, הכלללל!! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..: 3 הודעות ביום אחד! פשוט כיףף..
התעצבתי מעט כי..: גשם..
התעצבנתי על..: הגשםםםם אבל בסוף סלחתי כי ..: למי אכפת, יש אינדור! התאכזבתי מ... כי...: הוא טס, שוב.. בכיתי מעצב/אושר כי..: מצחוק - הפכתי לשניצל של מרגרינה תפוח ולחם!
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..: פסטיסניף, הרכיבה עם אריאל ביום שלישי, אח שלי עשה ממני שניצללל.!! מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..: היי יפה שלי.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..: חזרתי אתמול כל כך מאוחר ועוד התחלתי ללמוד אחר כך... לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...: ללמוד אחרי שחזרתי, ולרכב אתמול.. הסרט הכי טוב שראיתי..: אראגון
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..: חווה כמובן! משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..: המתנות ליומולדת התחילו לזרום כבר עכשיו! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..: שני הדובונים שלי!! (מסתבר שגם השמן שלי, והמבין יבין)..
התודה שלי השבוע היא ל..: צה"ל שסוף סוף שחררו את אח שליייי.. פינקתי את עצמי השבוע עם..: מרגרינה ולחם על הפנים, חיבוק חזק חזקקק!
מאכל השבוע שהיה הוא..: פסק זמן אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..: משו של מוש בן ארי.. אלבום השבוע שהיה...: מק'פליי משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..: כה כה כה צוות הדרכה! הייתי מוחקת מהשבוע הזה..: את הגשםםם.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..: סתם אשן הרבה... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..: 3 האנשים ששלחו לי את ההודעות האלה.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..: אימונים, מבחן אחרון לסמסטר הזה! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..: שלא יירד גשם, ושהוא יפסיק לטוס לחו"ל כל הזמן!! כמה סוסים הוא צריך?!? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..: רונן, גליתת, חגית וכל הרגילים.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) למרות כל סופות הגשמים והברד-
שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו
ברוכים הבאים לכל החדשים שהצטרפו לפורום כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..

למעלה