סופ"ש ראשון של שנת 2007

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SILVER LADY

New member
באלי

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שישי.המסיבה אצל עדי :] ובחווה היה ממש מצחיקק=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..המסיבה והשיעור אתמול הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אימא טסה חחח?סתאםם התעצבתי מעט כי.. אין תחרות=[ התעצבנתי על.. הגשםםםםםםםם אבל בסוף סלחתי כי .. זה גשם חחחח
התאכזבתי מ... כי...ג'ס.היא מתרחקת =\ בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב.ביום שלישי=\הכל יצא אחרי השיעור הזוועתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום שישי גם בחווה וגם במסיבהה מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."להתעצבן פירושו להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים"
ג א ו נ י הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. על השיעור בחמישי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ליום רביעי הסרט הכי טוב שראיתי..שודדי הקאריביים 2 למרות שראיתי את זה כבר..זה הסרט היחידי שראיתי חחחח המקום הכי טוב שאליו יצאתי..דידי וחווה=] משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..הוו 2 ראשיות עם חוטמית מקסיקנית :] אבל זה עוד לא מינוס חחחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..דידי ומורקה=] התודה שלי השבוע היא ל..כנ"ל=] פינקתי את עצמי השבוע עם..המסיבה אמול=] מאכל השבוע שהיה הוא..אווזי אתמול=]כי עדיף שאבא לא יבשל שאימא בחו"ל חחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה..של מוש בן ארי
ממ לל ךך משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את תחילתו=\ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהנה עם הבנות=] השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..המשפט של מורקה והוא=]. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..אימונים טובים.ובכלל שבועה טוב
. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ת ח ר ו ת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..גגגגגגגגגגגללללללללייייייי סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) למרות כל סופות הגשמים והברד- שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו ברוכים הבאים לכל החדשים שהצטרפו לפורום כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

אני...

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..:המצד אחד אתמולכי שמעתי שזה כן... ומצד שני היה חרא אתמול כי הוא לא מבין בכלל!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הוא הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הוא התעצבתי מעט כי.. :הוא לא מקשיב התעצבנתי על.. עליו אבל בסוף סלחתי כי .. הוא הוא.. ואני אוהבת אותו התאכזבתי מ... כי...ממנו כי הוא חכם...ומה שהוא אמר לא מראה על חוכמה בכיתי מעצב/אושר כי.. :עצב, אתמול כי הוא לא מקשיב, ומאושר גם אתמול כי ניב חתיךךך הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..:ההצגה, שיעור ביולוגיה וזה שרועי אידיוטט מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..:לא אמרת שאני****** לא מותק!! הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הוא עושה הרגשה טובה. וכי היה לי כיף איתו לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות את זה שוב הסרט הכי טוב שראיתי..:ממ?... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:ההצגה וזכרון כי היה מצחיק משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:אממ כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..:ניב התודה שלי השבוע היא ל..:אפאחד...צליל אולי פינקתי את עצמי השבוע עם..חופן אהבה חחח מאכל השבוע שהיה הוא..:אממממממממ גליה באלדו אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?זה מתחיל טוב ממשיך רע חצי רע חצי טוב נגמר טוב .. משו בסגנון שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..: אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..:וכשאפאחד לא בחדר. הבובה בוכה הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את האסמאסים אתמול כי זה כל כך מיותר... זה כל כך לא ככה הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אצליח לדבר איתו \אראה את ניב ואסיים היסטוריה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אפאחד... זיילנד אולי השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יומולדת של גיין המבחן בהיסטוריה שיגמר, לראות את ניב ושגאל - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..למעלה... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..ניב ושגאל והוא והוא וזיילנד

The Bitter End

New member
עוד שבוע חביב תם לו.

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. לא זוכרת, רוב השבוע הייתי חולה בבית
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיכלתי לישון עד הצהריים
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא קרה. התעצבתי מעט כי.. פפף. התעצבנתי על.. חברים. אבל בסוף סלחתי כי .. נראה לי שכדאי שאני אפסיק לסלוח להם. התאכזבתי מ... כי... מחברים, לא חדש. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ההפסקת חשמל אתמול. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "יש פה חלון!!!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. איזה להרגיש טוב, אני כולי חולה בע
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעשות את המבחן בהיסטוריה. הסרט הכי טוב שראיתי.. דוגמה
כזה סרט טוב! המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא יצאתי, אני חולה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום. אוף מזמן לא הייתי בקניות:( משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ניצן. התודה שלי השבוע היא ל.. לאבא. פינקתי את עצמי השבוע עם.. גלידה! מאכל השבוע שהיה הוא.. אוכל של סבתא! וגלידה
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? פדופילים קטלניים[!] 4 [זה לא שובר קופות. לא שובר קופות בכלל] שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Anna Molly-Incubus אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. .Love you when we're apart הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את כיתתי האהובה. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אעשה משהו מעניין
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. טל ונורברט
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מחכה לזה כל שבוע וכלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהמורה למתמטיקה תיצלה באופן אכזאהמ... כן... כלום. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אני לא בטוחה כ"כ שאני רוצה לראות, אבל את הכיתה. וואו, כל השבוע לא עשיתי כלום

שירלי317

New member
../images/Emo9.gif בוקר טוב! חח

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי כי היה לי נורא מצחיק עם יותם ואניס ושישי כי להפתעתי היה לי מבדר בכנות ואחרי זה בהופעה ההזויה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. קים
כמו תמיד! וגם האמת בסילבסטר היה לא רע, גם אחרי ההברזה ההמונית
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. נראה לי שללכת עם אמא ואחותי אתמול להופעה המוזרה הזו, ולמרות העייפות שנחתה עלי ועל אחותי באמצע, לצחוק המון ולהנות קצת.. התעצבתי מעט כי.. לא יצא לי לרכב על קים יותר מדי הזבוע, בגלל המזג אוויר ובגלל שהייתי מותשת התעצבנתי על.. עצמי, בגלל מה שהלך בסילבסטר אבל בסוף סלחתי כי .. אולי יצא מזה משהו טוב בסוף.. לא יודעת התאכזבתי מ... כי... מניצ בגלל שבחיים לא חשבתי שהיא תגיד את זה.
בכיתי מעצב/אושר כי.. מלחץ ועצבים, כי רבתי עם אמא הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ההופעה אתמול וכשהייתי אצל יותם
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. רבותיי!!!!
סיני?!
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא שלחתי לו הודעה חזרה, התעלמתי. סופסוף לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לסיים את המבחן המעיק בהסטוריה ועוד לכתוב 4 עמודים
הסרט הכי טוב שראיתי.. שכחתי איך קוראים לו, אבל סרט הזוי לגמרי שראיתי עם יותם ואניס.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ההופעה בת''א? חחחח למרות שזה היה סתם הזוי לגמרי, לא טוב במיוחד.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי כלום, כרגיל משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. יותם, שי וגיא התודה שלי השבוע היא ל.. אמא! שהביאני עד הלום
פינקתי את עצמי השבוע עם.. ג'קוזי מפנק לכבוד סוף 2006
מאכל השבוע שהיה הוא.. חיחי הפנקייק של יותם
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? הזיות ומה שביניהן
שיר השבוע שהיה.. The Beatles - With a little help from my friends אלבום השבוע שהיה.. Deep Purple- Romantic Balads משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Do you need anybody I just need someone to love Could it be anybody I want somebody to love הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הריב עם אמא, למרות שזה היה נחוץ בסופו של דבר
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה את גיא ואולי אצא עם שי, אראה את אורלי, שאורלי תבריא ושיפסיק כבר הגשם!!!! (כן, יש לי הרבה בקשות, רק חבל שישנתי חצי יום
) השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. יותם ומצחיק להגיד, פרסיוסו
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. אין לי שמץ, די הרבה בטח.. אבל רק עכשיו נזכרתי שיש לי מבחן בתולדות האמנות מחר.. אז.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאורלי תבריא ואני אוכל לקפוץ עליה
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אורלייייייי
ודבשה שלי

שירלי317

New member
אנשים../images/Emo10.gifאני מודאגת

אנטון טונטוני שלי לא חזר הבייתה כבר כמה ימים

שירלי317

New member
../images/Emo45.gifאכן..

הוא נעלם בהתחלה כנראה בגלל שני כלבים שהתארחו אצלנו בבית לכמה ימים, אבל שתי החתולות האחרות חזרו.. והוא בנתיים עדיין MIA

../images/Emo10.gif

הכלבה שלי ברחה אתמול ברעמים והברקים והיום נמצאה ע"י אמא של חברה.. אל תדאגי הוא יחזור...אני נלחצת אחרי חצי יום שהחתול שלי לא בבית..

../images/Emo65.gifעונה...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. חמישי ושלישי חגיגות בת מצוווווווווווווה!!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. מתנות.... חברות ו... חברים סתומרת ידידים
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. עד לפה.... התעצבתי מעט כי.. לא היה שיעור... התעצבנתי על.. רוני- נינג'ה ג'ינג'ה
אבל בסוף סלחתי כי .. לרוני תמיד סולחים...
התאכזבתי מ... כי... הגשם כי בגללו התבטל לי השיעור...!
בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב.... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. זכרונות מהעבר...... ועוד איזה.!
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כולנו אוהבים אותך... מזל טוב... (ממישהו מיוחד....
) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. אנשים זכרו...!!!!!!
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לחווה ביום שישי.... - סיבות...... הסרט הכי טוב שראיתי.. לילו וסטיץ' חחח
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מ.מ... מסעדות וחווה....!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. ---
ו----
התודה שלי השבוע היא ל.. כולם... שזכרו....!
פינקתי את עצמי השבוע עם.. מתנות אוכל טוב....... מאכל השבוע שהיה הוא.. עוגה- מעניין למה חחחחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? היום שלי..... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. my happy ending?! אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..i know your dumb frinds i know what they say... they ell you im.... הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הגשם..... והקטע המביך עם המשפחה... נ-ק-מ-ה! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אראה המון טלויזיה חוח...! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ----
.... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. ממ... את המתנה מהבנות....!!!!!!!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לקבל את ה- מתנה חחח! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ------ עד כאן!

ram ram

New member
משבוע שלי...

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי... ירושלים!!!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. ירושלים..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. מממ... לא יודעת... התעצבתי מעט כי.. רכבו לי על ג'ונה... התעצבנתי על.. המאמן... אבל בסוף סלחתי כי .. אני לא יכולה לכעוס עליו... התאכזבתי מ... כי... בעיקר מעצמי... אחר כך מ----- בכיתי מעצב/אושר כי.. ג'ונה... הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. חחח... הרכיבה בירושלים והנסיעה לבית של קובי..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "רם רם..! יא אנגלייה אחת!!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלכתי לרכב אחרי הכל..! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום היום בבוקר... ולררוע המזל קמתי ב 7:40 :-@ הסרט הכי טוב שראיתי.. "בורות" המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ירושלים..!
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. האנשים מירושלים.. עשו לי הכי טוב על הלב..! התודה שלי השבוע היא ל.. ירושלים..! עשו לי הכי כיף בעולם..!!! פינקתי את עצמי השבוע עם.. רכיבה בירושלים..! מאכל השבוע שהיה הוא.. מילקי... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? "טוב שיש ירושלים..!" שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. ממ.. טאץ' יט אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "זה הכל בישבילך..." "
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את יום שלישי... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. רציתי להיות בירושלים... והייתי... השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ירושלים..
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. סופ"ש.. אולי ירושלים באים..! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שהם יבואו..! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. ירושלים..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): אין לי כוח.
.. ואני לא בבית בכלל... למרות כל סופות הגשמים והברד- שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו גם אתם... ברוכים הבאים לכל החדשים שהצטרפו לפורום כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

TauraMan

New member
בא לי ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום רביעי כי הלכתי עם חיים למשחק ידידות של ירושלים-ראשל"צ והיה ממש כיף ביחד. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע 99 במתמטיקה חח התעצבנתי על המורה לספרות הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע שקארין מגריזו שלחה ליוני הודעת 'שנה טובה' בחצות XDD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו 'כיף לי איתך' הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי סוףסוף הכל הולך טוב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח לעבור את כל התקופה הזו הסרט הכי טוב שראיתי בוראט המקום הכי טוב שאליו יצאתי המרקייה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה שווה את זה - נעלי ריצה חדשות משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע לשחק דומינו P: מאכל השבוע שהיה הוא- הפאי תפוחים שהכנתי שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה- "Suicide is Painless" רק כי לא הצלחתי להפסיק לזמזם את הפזמון כל הזמן הייתי מוחקת מהשבוע הזה את המבחן בתנ"ך והעובדה שלא היה לי זמן לנשום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני פשוט ארגע השמש שהאירה לי את השבוע הוא חיים
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע לסיים 28 שיעורי נהיגה ולקבוע טסט - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע שיעבור שקט -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע
סתם: - תמונה מגניבה . פיצי שלי, כבר לא כזה פיצי, וזה מלפני חצי שנה

SNTQ

New member
שבוע נחמד..../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. יום ראשון (סילבסטר ופגשתי חברים שלא ראיתי הרבה זמן
) והיום הטיול ג'יפים ורכיבה בצפון
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיחה של שעה ו26 דקות אתמול עם אחד החיילים שלי (ידיד) שלא דיברתי איתו המון זמן
והחלטה עם חברות ללכת ללמוד ברייקדאנס
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה הכי כנה בעולם עם ידיד טוב:]
התעצבתי מעט כי.. ניצנוש' נוסעת לי להרבה זמן ואני מתגעגעת (לימי צב"ח שלנו ביחד בעיקר)
וכי הגעגועים אליו חזרו
התעצבנתי על.. אמא
אבל בסוף סלחתי כי.. אמא יש רק אחת
התאכזבתי מ.. כי.. עצמי,שניתקתי קשר עם בנאדם קרוב למרות שאני יודעת שזה לטובה
בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב מהייאוש ברכיבה
ומגעגועים אליו
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. ועידה הזויה ביותר עם חברה וידיד והמשפט: יזיז=ידיד עם צ'ופרים
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "גם עלייך אני שומר? במיוחד עלייך! לילה טוב יפה"
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עליתי במשקל עוד והרופא ממש מרוצה
והניסיון המוצלח לברייק
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. יום הורים
הסרט הכי טוב שראיתי.. מישהו לרוץ איתו
אחחח יובל מנדלסון
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. פרילנד (פאב בת"א) ביום ראשון
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. טסט
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. עמרי,מאיוש'
התודה שלי השבוע היא ל.. הנ"ל,אחי וניצני כרגיל (רק על העובדה שאת תמיד פה בשבילי
)
פינקתי את עצמי השבוע עם.. המ לא משו מיוחד
מאכל השבוע שהיה הוא.. מרק של סבתא
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
לא יצירתית
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. מישהו לרוץ איתו/דניאל סלומון
אלבום השבוע שהיה.. לא משו ספציפי
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "מישהו לרוץ איתו איתו בגשם החזק,שבתוכי תמיד יורד.."
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ריב עם אמא
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה בצפון-הייתי
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. מאיוש'
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מקווה שצב"ח,טסט - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. אעבור טסט
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. יש יותר מדי

ווינגז

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo94.gif../images/Emo210.gif../images/Emo188.gif../images/Emo23.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול והיום, כי שחף. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הנסיעה לצפת, סוף סוף. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לראות את שחף, לא ראיתי אותה מהחופש הגדול, עוד במלחמה. התעצבתי מעט כי.. הרגשתי ממש תלוייה ומוגבלת בטיול התעצבנתי על.. %$&%$#&%$#%$#!%! אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי הייתי ממש גרועה. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. השיחות בצ'ט של נענע.
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נסעתי באוטובוס לצפת וחזרה בסופ"ש, ווהו! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לבצפר הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. הטיול, אין ספק. וצפת, כאילו שלא הזכרתי את זה מספיק
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. נחשו התודה שלי השבוע היא ל.. כנ"ל פינקתי את עצמי השבוע עם.. צ'אצ'ניקה. מאכל השבוע שהיה הוא.. כל דבר ששחף מבשלת, מה זה.:| אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? וויהיייי! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אבל קשה לי לבחור! אלבום השבוע שהיה.. אף פעם אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. "עושה את הדברים הכול כרגיל על פניו קבוע חיוכו המבהיל אופטימי" הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הצעקות של אבא, בעיקר. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. עשיתי בדיוק את מה שרציתי בסופ"ש. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. ניחוש אחד השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיסתיים הלחץ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. לעבוד קצת, כי צריך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. הממממ סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

למעלה