../images/Emo186.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..בין שבת לראשון, מאוהבת בילדות האלו
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הסילבסטרר ויום חמישי עם מורני
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי.. לא הייתה תחרות!!!
התעצבנתי על.. הגשם הזהה..שובבב
אבל בסוף סלחתי כי .. כי ניצלתי את הגשם לדברים אחרים.. התאכזבתי מ... כי...מעצמי, אבל כ"כ.. בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..סילבסטר
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..בעעעע...
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא לא לא לא!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר.. הסרט הכי טוב שראיתי..16 רחובות.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ארומהההה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..עדיין לא מינוס.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורני!!!!!!!!!!!
התודה שלי השבוע היא ל..מ-ו-ר-נ-י-י-י-י-י-י-י-י-י-יייייי
פינקתי את עצמי השבוע עם..ארומהה
מאכל השבוע שהיה הוא..לא ממש אכלתי..חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?איך לשנוא את עצמך בשבוע. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..פפ.. אלבום השבוע שהיה..--- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אופ! הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אופפפפפפפ
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יסדר את הראש- מה שלא קרה.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורני היפה המתוקה החיים שלי האור שלי!!!!
(וגם אני מתה על עניברי היפיופה ושביבה המותקיתתת..אני נשמעת כמו פרחה
) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..תחרות!?!?!?!??!?!?! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אימון טוב
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מורנייייי
ואנשי תחרויות!!!!!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):חדש דנדש
סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..בין שבת לראשון, מאוהבת בילדות האלו