סופ"ש ראשון של שנת 2007

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

ש נ י ס

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..בין שבת לראשון, מאוהבת בילדות האלו
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הסילבסטרר ויום חמישי עם מורני
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי.. לא הייתה תחרות!!!
התעצבנתי על.. הגשם הזהה..שובבב
אבל בסוף סלחתי כי .. כי ניצלתי את הגשם לדברים אחרים.. התאכזבתי מ... כי...מעצמי, אבל כ"כ.. בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..סילבסטר
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..בעעעע...
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא לא לא לא!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר.. הסרט הכי טוב שראיתי..16 רחובות.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ארומהההה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..עדיין לא מינוס.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..מורני!!!!!!!!!!!
התודה שלי השבוע היא ל..מ-ו-ר-נ-י-י-י-י-י-י-י-י-י-יייייי
פינקתי את עצמי השבוע עם..ארומהה
מאכל השבוע שהיה הוא..לא ממש אכלתי..חח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?איך לשנוא את עצמך בשבוע. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..פפ.. אלבום השבוע שהיה..--- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אופ! הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אופפפפפפפ
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יסדר את הראש- מה שלא קרה.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מורני היפה המתוקה החיים שלי האור שלי!!!!
(וגם אני מתה על עניברי היפיופה ושביבה המותקיתתת..אני נשמעת כמו פרחה
) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..תחרות!?!?!?!??!?!?! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אימון טוב
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מורנייייי
ואנשי תחרויות!!!!!!! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):חדש דנדש

ש נ י ס

New member
משלימה..

שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..כל מה שרצית-הדורבנים משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. כבה הירח, שעה קשה כשהוא בורח, היא מרגישה כמה רע לה, פתאום נטושה, מנסה להתגעגע בצד הדרך יש לה פינה אבל אין ערך, אין מנגינה מתנגנת במקום הקנאה, לא נולדנו שווים אף פעם וכל מה שרצית זה אהבה, אף פעם לא היית קרובה, ספגת יצרים בתקווה שתוכלי יום אחד לברוח היא מתעוררת, לא רוצה לעמוד, צריך ללכת ולעבוד, בטלה מזמינה מחשבות שמהן היא רוצה לברוח אחד אחד ממנה יוצאים, היא משדרת בערוצים של שנאה ושל כעס עזים ומתי כבר יבוא האחד? שיקום, לא יפחד, ישנה את הכל מה שרצית זה אהבה... מתוך השקט, היא מבינה הוא לא יגיע- גם לא עוד שנה, אבירים מהסוג שחלמה לא יגיעו לכאן אף פעם כל מה שרצית...

ניתוש17

New member
שבוע נחמד...

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..חמישי בחווה.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור הרכיבה וליראות את האווז המעצבן תקוע בכלוב..(הוא רץ בין הסוסים בשיעור הוא ברח) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לגלות שיכול ליהיות שבונו יבריא... התעצבתי מעט כי.. טוליק מת . (הכלב של דוד שלי והוא היה כזה חמוד) התעצבנתי על..נועם אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי לילד המעפן הזה התאכזבתי מ...הכיתה שליי בכיתי מעצב/אושר כי.. אושר-->בונו עצב-->טוליק הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע...הייתה לחברה שלי תפוחים וגזרים שאמרתי לה שתיתן להיידי בינתיים שאני נותנת לדולי אז סוסה אחרת חטפה לה מהיד מה שהיה לה חיחי.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..יום חמישי שביתה של שעתיים וביום שני אולי שביתה לכול היום הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום בבוקר יום חמישי הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי סרטים לאחרונה המקום הכי טוב שאליו יצאתי..החווה לאחרונה אני נימצאת שם המון.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מגפיי רכיבה חדשות ובקניון.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אין התודה שלי השבוע היא ל..אש ואמא פינקתי את עצמי השבוע עם.. מאכל השבוע שהיה הוא..נאמ... אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?-->אושר וכעס שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אין אלבום השבוע שהיה..אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..אין הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את המיבחנים את המריבה ואת הנפילה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אבריא השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..האמת היא שפז ואש השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..יום חמישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..ששי ידריך אותי ושאני ארכב על קינדר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..שי

MAYA 4827

New member
"קצת" באיחור

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שני ושישי שני אימון התעמלות מ-ו-ש-ל-ם ושישי יום מצחיק ביותר הדבר הכי טוב שקרא לי השבוע.. אני טסה!! הדבר הכי מרגש שקרא לי השבוע.. ממ היה שבוע לא מרגש ביותר התעצבנתי מעט כי.. שונאת חורף! שונאת גשם! שונאת אינדור! התעצבנתי על.. אמא, גשם, וקרן שלא הפסיקה לכתוב לי שטויות באורך מטר באיי סיי... אבל בסוף סלחתי כי.. זאת אמא, וזה גשם, וקרן תמיד כותבת שטויות, אין מה לעשות עם זה! התאכזבתי מ.. כי.. עצמי, חשבתי שיילך לי יותר טוב בשיעור ברביעי עם אספסת בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. וואי היה שבוע מצחיק במיוחד: הסופגניות עם עדיד, מכבי היה קורע, שיעור אנגלית ועוד שטויות של השיגועים שלי
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. את בטוח נוסעת!! (אני נוסעת לסקי עם עדי שבוע הבא!!) הרגשתי כל כך טוב אם עצמי כי.. סיימתי כמעט את כל העבודות באנגלית ואיכשהו הצלחתי לעבור את כמעט כל המבחנים... לא האמנתי שיהיה בי את הכוח.. לקום לשעת 0 הסרט הכי טוב שראיתי.. "holes" יש לי book report להגיש אל הספר, והמורה שלי לא יודעת שיש אליו סרט אז "נעזרתי" בו..
אבל אחלה סרט,
משו שקניתי וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל היה שווה את זה.. ממ לא קניתי משו או מישו שאזכור לטובה מהשבוע הזה.. וונדיזון, עד עכשיו לא אהבתי במיוחד את החמור הקטן, אבל כשראיתי שהוא איזה משוגע הוא.. התודה שלי השבוע היא ל.. אבא, שהרשה לי לטוס, ועדי שתמיד פה בשבילי!! פינקתי את עצמי השבוע אם.. טוסט אם שוקולד
מאכל השבוע שהיה הוא.. טוסט אם שוקולד אם היו עושים סרט מהחיים שלכם היו קורים לו.. מה אני נראת לכם אני לא כזאתי יצירתית!! שיר השבוע שהיה.. השיר ממלך האריות (חח חרשתי על הסרט המושלם הזה) אלבום השבוע שהיה.. -- משפט משיר כלשהוא שמאפיין את השבוע שהיה.. אמרתי שאני לא יצירתית!! הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. מבחנים ועבודות!! הייתי נותנת הכל כדי שבסוף השבוע הזה אני ישלים שעות שינה- וזה מה שעשיתי(לא היה אימון!) השמש שהאירה לי את השבוע היא/הוא.. ממ המון אנשים חמודים
משהו שאתם מחכים לו השבוע.. הטיסה עם עדי בשבת!!!!, חווה, אימונים משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שביטה!! ושיפסיק הגשם המגעיל!! האדם שאתם מקווים לפגוש השבוע.. את יעל אני מתגעגעת!! ואת הדר אבל יופי שאני רוצה זה בלתי אפשרי!! את שיר (קפלניתת) אני יפגוש במסיבה של מכבי חח מגניב!!

הולכת להיות מסיבה פצצה!!!

הם הראו לנו היום מה הם הולכים לעשות! אל תבריזי!

MAYA 4827

New member
מקווה לא להבריז אבל...

אני טסה בשבת בבוקר לא ידעת באיזה שעה ואם זה מוקדם מאוד בבוקר אז יש סיכוי להברזה=] אבל באים ממנו 63

JnJ

New member
באיחור רציני

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שישי בערב עם חברים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. יום שישי עם חברים הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. יורד גשם ואי אפשר לרכב התעצבנתי על.. הגשם שלא נתן לי לרכב ובגלל זה היה שיעור גרוע אבל בסוף סלחתי כי ..אי אפשר לכעוס על גשם התאכזבתי מ... כי...מהשיעור כי חשבתי שילך יותר טוב בכיתי מעצב/אושר כי.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. יום שישי עם חברים מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. צמוש(אל תנסו להבין) הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום ביום שבת בבוקר ב1 הסרט הכי טוב שראיתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ננסי(שיעור טוב) לפחות אחד היה טוב התודה שלי השבוע היא ל..לג'ני שקפצה מעל המנג' וחזרה לתא שלה לבד וחסכה לי להביא אותה חחח פינקתי את עצמי השבוע עם..חומוס בשבת מאכל השבוע שהיה הוא..חומוס ללא ספק אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..משא ומתן(מוש בן ארי) אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..שיעור בחמישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור טוב - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור טוב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..

JnJ

New member
כו יש לי סוסה קצת פסיכית

לא בא לה להיות במנג' אז היא באורווה אומנם היא מחליטה על זה אבל היא חוזר כמו ילדה טובה בקנטר אבל ילדה טובה

2eye

New member
ג'ו, בירברת את השכל.

סימני פיסוק
אז אני אסביר, הסוסה שלו מתוסבכת....בשביל שלא תהיה כל היום באורווה, משחררים אותה במנז'...אבל מסתבר שהיא מאוד קשורה רגשית לאורווה, ככה שהיא מקפצת בקלילות דעת מעל גדר המנז', טסה לאורווה בקאטנר ומחכה לאיזה משיח שיכניס אותה
ילדה טובה

למעלה