סופ"ש שבוע
ונעים

אני די בטוחה שבסוף עונה 3 או משהו כזה

אמא שלי נשברת

את עד עצם היום הזה אני גוררת אותה לראות, היא כבר פחות מתעניינת בזה...

"אמא! בואי, רואים האנטומיה של גריי"

"ממתי את מתעניינת בזה?" "מ... אף פעם! מועחעחעחע!"

ממש

שירלייייי נמאס לי!!
לאחים..

למה להתעסק עם עוד היריון?!
למה זה טוב?! מסכנה רבקה

(מזכיר לי שבמגרש ביתי לכל היריון היה סיבוך
)
ולמה סקוטי לא מת?! מעצבן שהוא מקבל יותר זמן מסך ממה שג׳וליה קיבלה.. אני מקווה שהיא תחזור ולא רק בשביל לקחת את אליזבת׳ מטומי..
תמות סקוטי, תמות!!

וואי וואי שאתה מפתח אנטי למישהו.......

(כתוב שזה כבאי, אבל הוא לגמרי טורקי!!!
)
איזה הריון, תזכיר לי?

לאחים..

לפני החתונה של ג׳סטין ורבקה היא נכנסה להיריון.. בולנטיין היא ביקשה מנורה ללמד אותה להכין את העוגיות שג׳סטין אוהב ואז היא עברה הפלה טבעית
..
וזה לא אשמתי שהוא מעצבן!! אוףף למה לו לא קורה משהו רע?!

Macphista

New member
תכניות מבאסות לחלוטין

שבוע הבא השבוע האחרון לסמסטר מה שאומר שבחודש האחרון הייתי עסוקה עם מלא מטלות שלי, ובדיקת אלפי מטלות לסטודנטים שלי, והסופש הזה יוקדש להכנת עוד מטלה שצריך להגיש שבוע הבא, כולל להתכונן לשיעור הכנה למבחן עבור הסטודנטים.
מה שאומר גם בשבחודש האחרון לא ראיתי בכלל קאסל, אנטומיה, משפחה מודרנית, מפץ גדול... פשוט לא ראיתי כלום מלבד once.
אבל הדבר החיובי הוא שאת השעות האחרונות "ביליתי" בגלישה חסרת קשר ללימודים וראיתי את כל הסניק פיקס, וקראתי מלא כתבות וטורי דעה בענייני הבחירות הקרבות אז אני קצת מתחילה להרגיש את הבחירות האלה (אין לי טלוויזיה "מסורתית" אז הכל אצלי מגיע מהרשת- מה גם שאומר שמלא זמן לא עשיתי מרתון קרוב רחוק בבית של ההורים :( ).
אני מתכננת לראות כמה תשדירי תעמולה כי לא ראיתי בכלל, ולראות ארץ נהדרת כי גם את זה לא ראיתי בכלל מתחילת העונה, כי אני באמת רוצה להרגיש "בחירות" למרות שידעתי למי אני מצביעה עוד לפני שהוחזר על פירוק הממשלה.
וזהו, ואז לחזור לחומרי הקריאה ומשימות לקראת השבוע... האחרון... לסמסטר!!!!!

מחולק לשתים

לעשות שיעורים היום ומחר לנסוע לאח שלי D:
וכמובן שהיה לי ברור שצריך לדחוף איפשהו את הפרק של עד עצם היו הזה, ועשיתי את זה
בארוחת צהריים עם אמא שלי

כשאני חושבת על זה, יש תוכנית מרכזית, להדליק ולכבות את התנור כי חם וקר וחם וקר! אוף...

כן, שעתיים נסיעה

נסיעה קודמת הייתה בגשם, חשבנו שתכף נצטרך לחתור מהחלון... איזה גשם, לא היה אפשר לראות לאן נוסעים!!

לצאת לשמש

סוף סוף הטמפ' כאן מתחממות......

אה, אופס, דיברת על תוכניות אחרות. בסופ"ש אני לא רואה תוכניות של גדולים.
אבל השבוע יצא לי לראות את הפרק האחרון של נאשוויל. את סוף העונה הנוראית והמיותרת של הישרדות 23. הייתה עונה מעצבנת עם יותר מידי אלוהים.
SMASH! ראיתי את החלק הראשון של הפרק הראשון בעונה השנייה, 45 דקות מדהימות. אני מחכה כבר לתחילת העונה.......

אני גם שונאת שיש יותר מידי מתמודדים

דתיים, ואז הם מתחילים עם התפילות ולשייך לו כל פיפס.......
בכוונה עשיתי גרשיים, גם תוכניות טלוויזיה וגם תוכניות אחרות

יש לי להשלים את שני הפרקים האחרונים של נאשוויל, אני מתגעגעת לריינה

shirush3

New member
סמאש!

אני ממש אוהבת, השירים שם נדבקים לראש

עוד מעט עונה 2 ^_____^
ואיפה ראית? פירסמו כבר?

Jimmy Kane

New member
עדכון AHS2 לשירלי

אם בא לך זה ספוילרים לפרק 4

הם הגזימו פשוט, גילו שהדוקטור הפסיכופת הזה הוא בעצם היה חייל נאצי
ואחת הניצולות שואה זיהתה אותו והוא התחיל להרביץ לה שהיא מכפישה את השם שלו וכו' ואז היא נהדפת אחורה ויוצא מהארון יצור כזה

אני חושב שהספיק לי..
ואחכה לעונה הבאה כי אמרו שהעונה הבאה תחזור להווה וג'סיקה לאנג' תקבל תפקיד עם אופי כמו שהיה בעונה ראשונה

אויי איזה מזל שלא המשכתי, נשמע זוועה

אם אתה ממשיך, תעדכן אותי.
קראתי את ההודעה של אורן, העונה הבאה נשמעת קצת יותר טוב.

למעלה