סופ"ש שבוע
ונעים

LeAnnDylan

Well-known member
אעהא!! בדיוק סיימתי את גוסיפ גירל!!

זו מעולם לא הייתה אחת הסדרות האהובות עליי. אבל איך שהיא הסתיימה ישר החלו הגעגועים. מה אני אעשה בלי סרינה ובלייר?
עד שהתחלתי לאהוב את בלייר

איזו עוד סדרה תגרום לי להזיל ריר על המסך בזמן ארוחת בוקר? (פירות יער טריים ופנקייק!!
)
ואני ממש אתגעגע לאייבי

LeAnnDylan

Well-known member
איך לא?
היא הייתה מהממת

האמת שלא התלהבתי מהקטע ששידכו אותה לוויליאם ובסוף זה היה מהלך קצת נואש שהראו אותה יוצאת בצעקות של אישה משוגעת אבל עד אותו רגע היא הייתה מהממת

זהו?? שום מילה על זהות גוסיפ??

האמת שאני ריחמתי אל אייוי, וכל השילוב הזה עם וויליאם היה דוחה, השחקן הזה דוחה אותי ברמות וממש התבאסתי שלילי סיימה איתו

אני אתגעגע לבלייר מאוד

LeAnnDylan

Well-known member
טוב האמת היא שדי הרסתם לי

ז"א, אני הרסתי לעצמי כשנכנסתי להודעה של מישהו מכם שכנראה כתב על זה.
סגרתי בשניה שפתחתי אבל לצערי הספקתי לראות משהו בסגנון של "התבאסתי שזה דן"
הייתי אז רק בעונה 4 וניסיתי להגיד לעצמי שהוא עשה משהו אחר ושבטח לא התכוונתם לזה אבל זה לא עבד

היום ב19:15 משחק השקרים עונה חדשה!

נראה לי אני אראה עכשיו את הפרק האחרון, אני לא זוכרת כלום

LeAnnDylan

Well-known member
תודה על המידע!

באמת הגיע הזמן שאחזור לזה ואם זה משודר ביס ובדיוק נגמר לי גוסיפ, זו הזדמנות מצוינת לשכוח מאייבי

Jimmy Kane

New member
מגלים שסאטון בעצם יודעת מי האמא שלהן

והן עובדות יחד על אמה
ונראה לי שאית'ן נפרד מאמה ואמה מתאהבת בת'ייר

גם לי

תודה רבה!!
ובקשר להודעה הראשונה שלך, באמת שחכתי לכתוב שזה ביס בערוץ 12 כמובן. דרמה, אז ברור

לפרק הראשון

וואי היה לי כ"כ מוזר לראות את אבא של שר פתאום (אחרי צפייה אינטנסיבית שלו כניית'ן בגיבורים), פתאום כל השנאה שהייתה לי לדמות שלו נעלמה, ניסיתי לתרץ את ההתנהגות שלו כל הפרק

אית'ן ממש עצבן אותי, כאילו הוא יודע שסאטן עובדת עליו והוא עדיין נחמד לכלבה!! נראה לי שהוא עדיין אוהב אותה.
ואני לא כ"כ אוהבת את אח של שר (ברח לי השם שלו אוףף), לא מתחבר לי ואני לא רוצה שיהיה עם אמה.

LeAnnDylan

Well-known member
אני עדין מתייחסת אליו כניית'ן

האמת שהוא די מזכיר לי אותו
כפרעליו

אח של שר, ת'ייר? כן, הוא די מעיק.
מי זה הילד החדש הזה שצירפו. הוא הופיע בעונה הקודמת? כי הוא נראה מוכר אבל שר עשתה רושן כאילו הוא חדש.

חדש..

כל הפרק קיוויתי שהוא לא איזה ילד אבוד ובסוף מסתבר שהוא בן אבוד של רבקה
..

כן, זה היה ממש מבאס

ואני לא מבינה את רבקה, את חושפת את עצמך רק בפני בת אחת?, זה כזה לא אמין, היא אפילו צבועה לאמה, זה הרס לי את הדמות שלה.

אותי מסקרן מתי היא הספיקה להתחבר עם סטון

מה בעצם היה מה שהפגיש בין השתיים... ברור שהיא לא תלך לאמה מהסיבה הפשוטה שאמה לא רודפת בצע כמו רבקה.....

למעלה