סופ"ש
סוף כל סוף..

SNTQ

New member
סופ"ש ../images/Emo9.gif סוף כל סוף.. ../images/Emo20.gif

סיכום השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
השיר הכי טוב ששמעתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע:
שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): - שיר השבוע(אנגלית): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

2eye

New member
יזה כיף סופשבוע שמתחיל בחמישי D:

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: לא היו דברים טובים מדי. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע: משום מה פפעם אין לי פה כלום התעצבתי הרבה כי: אני לא רוכב כמו שאני יודע.. התעצבנתי על: עצמי ועוד כמה אבל בסוף לא סלחתי כי: לא מגיע לי, ואיתם עוד לא יצא לי לדבר. התאכזבתי: מעצמי כי אני רוכב חרא בכיתי מעצב/אושר: כי אני רוכה חרא המחמאה הכי יפה שקיבלתי: "חמוד"? הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי: לא הרגשתי טוב עם עצמי השבוע. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל:
הסרט הכי טוב שראית:
השיר הכי טוב ששמעתי: pices / sum41 המקום הכי טוב שאליו יצאתי: החווה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה:הממ, עודלא...אבל מתכונן הייתי מוחקת מהשבוע הזה: את הרכיבה המעפנה שלי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני: ארכב טוב לשם שינוי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לרכב כמו שצריך - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לרכב כמו שצריך - שיר שפתחתם איתו את השבוע:
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

כן כן כן סוף סוף ייייהההאאא!!!

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. פרוייקט מכא"ל
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. פרוייקא מכא"ל
התעצבתי מעט כי.. כי לה הייתי בחווההההההה
התעצבנתי על.. על אימא אבל זה ממש ארוך
אבל בסוף סלחתי כי .. זאת אימא
התאכזבתי מ... כי... אימא וזה סיפור ארוך
בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי
המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..היו הרבהה
אחת מהן היא שאני ממש משתפרת בלימודים
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי אני משתפרת בלימודים
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להחזיק מעמד עד היום הזה
אני רוצה שיום שישי כבר יגיע
וגם יום שני
הסרט הכי טוב שראיתי.. לא יודעת.
השיר הכי טוב ששמעתי.. לא זוכרת.
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אין מקום יותר טוב מהחווהה
ואליה לא יצאתי
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא לקנות, זוה יקרה בקרוב, לשלם על קורסס
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא יודעתת
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אלך לחווההההה (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): לא יודעת - שיר השבוע(אנגלית): Listen to your heart - אלבום השבוע:לא יודעת - האדם שעשה לכם את השבוע: החברה שלי שרית
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Listen to your heart - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): גם לי יש שני נפוליאונים בבית (לא הבנתם נכון?)
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): לא השבוע, שבוע הבא, קורססס
- מאכל השבוע: סלט טונה עם פסטהה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: כשקיבלתי את הציונים הגבוהים בכל הבחנים והעבודות שהיו לי
- משהו שהרס את השבוע: לא הייתי בחווה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חווה חווה חווה!!!!!!!! וקורס מכא"ל! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: חווה חווה חווה!!!!!!! וקורס מכא"ל. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: Listen to your heart -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא אדם. סוסה. אניטההה
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): לא מגניבה אבל אני חייבת. אניטהההה
אניטוש אני מתגעגעת אליךך

שירלי317

New member
הממממ../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif../images/Emo122.gif

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..יקרה בסופ''ש הנוכחי, יעלי באה לישון אצלי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לחזור הבייתה בבוקר מלילה של הסתובבות בת''א, כשמבול נפל עלי בדרך מהתחנת רכבת לבית והגעתי הבייתה ספוגה
התעצבתי מעט כי.. אבא הגיע לארץ.. זה אף פעם לא כזה כיף התעצבנתי על.. אנשים מפגרים מהשכבה שלי שהחליטטו להיות נורא מעיקים אבל בסוף סלחתי כי .. הם לא יכולים לשלוט בזה שהם מפגרים, אז נוותר
התאכזבתי מ... כי...מעצמי, ששוב אני ממשיכה וממשיכה לבהות, בא לי לבכות בכיתי מעצב/אושר כי.. נרדמתי איזה יום אחד בצהריים וכשהתעוררתי מאוחר ממה שהייתי צריכה התחלתי לבכות כמו מפגרת, אין לי שמץ למה, תשישות.. ישר הלכתי לקים ובכינו ביחד
המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..לא קיבלתי, אין סיבה שאקבל.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נהייתי ליועצת בנושא בנים למרות שאני בעצמי צריכה ייעוץ
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להחליט לצאת לטיול שנתי למרות הפציעה של קים.. הסרט הכי טוב שראיתי..יומן האקסיות בפעם ה200? חח השיר הכי טוב ששמעתי.. אלה בהופעה של היהודים? חח, למרות שכמעט מעכו אותי שם עם כל הפוגואים, אנשים מפחידים.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..נראה לי שזה יהיה היום בערב להופעה של חברה מהבצפר במועדון מוזר בקדרון
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..מלאווח פיצה?
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את המקרה היום ב5 וחצי בבוקר כקמתי מהמיטה כדי לפתוח לחתולה שלי שנרדמה אצלי בחדר את הדלת לפני שהיא תהרוס לי את המחשב עם הטיול שלה על מקלדת, ובדרך דרכתי על קבוצה של מסמרים שיש מהשטויות האלה עם המסמרים שכשהופכים את זה זה עושה יאנו צורות וכאלה.. בקיצור, אווצ'צ', יש לי 3 וחצי חורים ברגל
אני פשוט כשרון שלא מסוגל להלך במיוחד... הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אתגבר על הטפשות סופסוף!
מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): מוכרת לי מפעם של דין דין אביב, ההופעה שלה בבראשית הייתה פשוט מעולה! - שיר השבוע(אנגלית): First Day of My Life של Bright Eyes - אלבום השבוע: אין לי שמץ - האדם שעשה לכם את השבוע: דבשות
ויעלי כמובן! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אולי משם הגעת לי ואם את אמיתית קחי אותי אלייך זו השגחה פרטית - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "את מחבקת עצים!!" נו ברור
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הפצע של קים מתחיל להחלים!!!
- מאכל השבוע: עוגיות ג'ינג'ר בצורת לב
יאמיייי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יעשה לי את השבוע, שיעלי באה!!!! - משהו שהרס את השבוע: לא הרס אבל בהחלט לא תרם, המסמרים ברגל היום לפנות בוקר.. כואבבבב השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהמצב של קים ישתפר עוד יותר.. ושהטיול השנתי יעבור בשלום ובכיף! (בלי יותר מדי בהיות
) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אפסיק סופית לבהות, שקים תרגע קצת.. ושאני אהיה מסוגלת ללכת - שיר שפתחתם איתו את השבוע:מוכרת לי מפעם של דין דין אביב
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יעליייייייייייייייייייייייייייייייי
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
סתם כי אני חולה לה על התחת! למרות שהיא השמינה המוןןןןן מן הסתם

שירלי317

New member
אוףףףףף

אולי בסוף יעלי לא באה אלי, בלעעע נורא נורא מבאס יעלי אני אוהבת אותך!

ווינגז

New member
גם אני../images/Emo42.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע... לגלות שהיא מסתדרת ושמחה. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. גם. התעצבתי מעט כי.. אני מתגעגעת. התעצבנתי על.. כל מיני אנשים. אבל בסוף סלחתי כי .. לא הייתי איתם בריב. התאכזבתי מ... כי... המצב הזה, הוא מייאש. בכיתי מעצב/אושר כי.. אני מתגעגעת. המחמאה הכי יפה שקיבלתי ... אנא אערף. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. החזקתי מעמד. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... החזיק מעמד הסרט הכי טוב שראיתי.. המממ, כל מיני גרועים כאלו שעושים מצברוח טוב.
השיר הכי טוב ששמעתי.. "שיר פרידה" - שלמה ארצי ובן ארצי. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. בית קפה, היום עם חברים... גם אם הנסיבות לא היו מדהימות. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא יודעת, ממש לא. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. מה לא? ואת הטלנובלה עם החברים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה איתה.
מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): "שיר פרידה" - שלמה ארצי ובן ארצי. - שיר השבוע(אנגלית): "Don't Cry" - "Guns N` Roses" - אלבום השבוע: לא יודעת.... - האדם שעשה לכם את השבוע: שחף, די כרגיל.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רוחך שבי, גם היא בוכה". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כנ"ל. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הורדתי קילו. - מאכל השבוע: לא יודעת... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: קיבלתי חיבוק מנייטע בזמן ממש שהוא היה ממש נחוץ, תודה.
- משהו שהרס את השבוע: זה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבוע הבא כאילו? הימי חופש מבצפר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לנסוע לבקר ושלא ירד גשם.
- שיר שפתחתם איתו את השבוע: השבוע הזה? או השבוע הבא? כי לא פתחתי את השבוע הבא עוד.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שחף... ואוף איתך... או איתי. סתם:| - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): כי אני אוהבת את התמונה הזו. ואותה.

soosapir

New member
=]

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..השיעור היום
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אמ..לא לפה התעצבתי מעט כי.. גם לא לפה התעצבנתי על.. ---------------------- אבל בסוף סלחתי כי .. היא חברה שלי התאכזבתי מ... כי...ממני כי השתפנתי על משהו שטותי בכיתי מעצב/אושר כי.. כי היה שיעור מעולההה המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..שהשתפרתי נוראא הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה שיעור טוב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללמוד היום הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי=\ השיר הכי טוב ששמעתי.. Rock this party המקום הכי טוב שאליו יצאתי..ממ..מלון?..חח פתחנו שם התנחלות
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלווםםם הייתי מוחקת מהשבוע הזה..משהו שטותי שעשיתי=\ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לוידת.. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית):שמעון השכן - שיר השבוע(אנגלית):Rock this party - אלבום השבוע:לוידת - האדם שעשה לכם את השבוע:ענת
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לא עולה לי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"מה אני מחזירת צלצולים?!?!!?" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):אמ..לא עולה - מאכל השבוע:דנונה אקטיביה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:שהיעור היום - משהו שהרס את השבוע:בצפר=\ מורידים ציון+משאירם אותי ל3 ימים ארוכים על כ-ל-ו-ם!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:התחרות בשבת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שילך טוב במבחן באנגלית ומתמטיקה - שיר שפתחתם איתו את השבוע:"בוא הביתה...אני כבר מחכה..." -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:- סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ram ram

New member
השבוע שלי...

סיכום השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. לא לפה...
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא לפה [ויהיו הרבה כאלה..]
התעצבתי מעט כי.. הייתי צכירה לקום מוקדם...
התעצבנתי על.. המורה למתמטיקה...
אבל בסוף סלחתי כי .. הכל הסדתר בסוף...
התאכזבתי מ... כי... לא..
בכיתי מעצב/אושר כי.. השמש סינוורה אותי...
המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. וואי יש כל לך הרבה.. אי אפשר להחליט...
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. חחח... לא לפה..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לצאת לטיול.. אבל היה כיף בסוף... הסרט הכי טוב שראיתי.. אההה.. פרק של "נמלטים" זה נחשב? השיר הכי טוב ששמעתי.. הרבה... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אההה... לא משו מי יודע מה..... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. קניתי שני זוגות נעליים [אבל אמא שילמה] הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הצילצול של השעון מעורר כל יום.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יהיה בחווה ויתאמן... (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: ?? שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): לא אוהבת... - שיר השבוע(אנגלית): אהה... של שון פול... - אלבום השבוע: לא יודעת.. - האדם שעשה לכם את השבוע: חחח... ממש ממש ממש לא לפה..! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא משפט אבל אייקון...
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אההה... גם לא לפה.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אההה.. גם...חחח.. - מאכל השבוע: אכלתי סופגניה..!!!! בא לי חנוכה..!!! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חחחח... גם לא לפה.. - משהו שהרס את השבוע: המחלה שלי עכשיו... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: תחרות.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנצא לתחרות בסוף... - שיר שפתחתם איתו את השבוע: אההה.. עוד לא.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חחח... תנחשו מה : גם לא לפה...

PinkPony

New member
../images/Emo23.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. שיעור ביום שני היה טוב
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לאדעת .. התעצבתי מעט כי.. לאיודעת .. התעצבנתי על.. במבי ? אבל בסוף סלחתי כי .. כי הוא עשה פרצוף תמים
התאכזבתי מ... כי... מממממממ בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי .. המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..לא זוכרת .. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. =] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לאיודעת הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי השיר הכי טוב ששמעתי.. הרבהההה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא קניתי הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא יודעת הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. לא יודעת חח (מוזמנים להוסיף שאלות..)

SkAzi w

New member
אחלה שבועע

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:בשורה מאוד משמחת ..:) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הלכתי לידיד ממש טוב שלי :) התעצבתי מעט כי.. המורה שלי שטינקרית מפגררתת התעצבנתי על.. המורה שלי אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי התאכזבתי מ... כי...חברה שלי כי היא לא יודעת להיות חברה בכיתי מעצב/אושר כי.. פחד , גוקים... ): המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..את ממש יפה היום הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה לי שבוע מושלם לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לגמור את המבחן במתמטיקה אהההההההההההההההההה): הסרט הכי טוב שראיתי..הטיסה השיר הכי טוב ששמעתי.. call me when your sober -evanescence
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..עוד לא קניתי הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את יום ראשון ... מת לי הפלאפון הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יצליח בתחרות ... (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית):סקס- מופע הארנבות של ד"ר קספר - שיר השבוע(אנגלית):lacrymosa-evanescence - אלבום השבוע:the open door - האדם שעשה לכם את השבוע:אספייי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):כל מה שצריך זה אמונה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אשכרה אכלתי מלפפון" "לא זאת הייתה בננה " - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):דיסק של אוונסנס - מאכל השבוע:אורז - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אמ...שאבא יחזור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..

SNTQ

New member
שבוע חביב,מלא געגועים../images/Emo16.gif

סיכום השבוע:
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. רעננה עם בת דודה,חברים,עזריאלי עם חברה,משפחה,צב"ח,שיחות עם אחי וסידורים אחרונים ללונדון
,ערבי פוקר (
) עם החברות.. ההכי טוב? שצה"ל החליט כן לגייס אותי
וקיבלתי מנילה נחמדה מאוד יחסית לפרופיל שלי
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סרט שידיד שלי ערך לזכר השנתיים לדן
התעצבתי מעט כי.. ציינו שנתיים להירצחו של דן
התעצבנתי על.. חבר
אבל בסוף סלחתי כי.. לא מסוגלת לכעוס עליו
התאכזבתי מ... כי.. חברה,שלא תמכה כשהיה צריך
בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב,שנתיים לדן
המחמאה הכי יפה שקיבלתי.. לא זוכרת כבר
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נסעתי לצב"ח להתנדבות בשיקום הסוסים
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל.. להתמודד עם שנתיים של דן,למרות שטיפה נשברתי
הסרט הכי טוב שראיתי.. הכי מרגש אם כבר-שידיד עשה לדן
השיר הכי טוב ששמעתי.. I'll meet you there של סימפל פלן
המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. רננים ועזריאלי עם בת דודה וחברה
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא היה השבוע
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. מוחקת את התגובה שלי-השנתיים של דן
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהיה במקום שאני אהנה בו עם חברים:] מומלצי השבוע:
שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): יונתן שפירא-קרן פלס - שיר השבוע(אנגלית): המ אין משו ספציפי - אלבום השבוע: כנ"ל שיר השבוע באנגלית - האדם שעשה לכם את השבוע: מאיוש' ובת דודה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא משיר,בכלליות,למרות שאני לא חושבת שהוא נכון- שאני מתמודדת טוב עם הפרידה ממנו
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): סיטואציה אולי? בת דודה שלי עם מטאטא מכשפות ברחבי קניון רננים מציקה לאנשים
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קיבלתי מנילה
- מאכל השבוע: הרבה ג'אנק (עקב טיולים מרובים מחוץ לבית) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: צב"ח אתמול - משהו שהרס את השבוע: ריב עם החבר
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד יומיים-ערב להקות צעירות (בהופעת מישהו מאוד מיוחד
) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לילה בקהיר (אין לי כוח להסביר) - שיר שפתחתם איתו את השבוע: I'll meet you there של סימפל פלן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דור
~מתגעגעת~
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): מצבח אתמול
תינוק שלי! אני אתגעגע אליו כל כך כשהוא יעזוב
שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..

SILVER LADY

New member
ע ו מ ס

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שני השיעורים=] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..התחרות והשיעורים!! התעצבתי מעט כי.. התעצבנתי על.. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. לספור את הימים=| ומהסרט שמונה מתחת לאפסס..חחחח המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..הממ מהתחרותת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. שעשית כל יום 4 סוסים!! לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב וטפל בכ"כ הרבה סוסים
הסרט הכי טוב שראיתי..שמונה מתחת לאפסס..זה היה עצוב השיר הכי טוב ששמעתי.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה? משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..צ'אפס ואריאט=]] הייתי מוחקת מהשבוע הזה..המממ הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ינוחח (מוזמנים להוסיף שאלות..)

למעלה