סופ"ש
סוף כל סוף..

stary1

New member
נממ

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. תוצאות טובות. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. גשם. התעצבתי מעט כי.. יותר ממעט, ובגלל יעל וזיק. התעצבנתי על.. מעט על יעל): אבל בסוף סלחתי כי .. הבנתי שזה לא הזמן לשפוט אותה. התאכזבתי מ... כי... עצמי,כי לא פעלתי מספיק בהתחשבות. בכיתי מעצב/אושר כי.. סתם געגועים. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. לא יודעת מה הכי יפה.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. המבחנים היו מעל המצופה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעבור את השבוע. הסרט הכי טוב שראיתי.. שלושה סרטים מתוך פסטביל,היום. השיר הכי טוב ששמעתי.. לא יודעת. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. בית הקולנוע בר"פ. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אין כזה דבר מינוס
הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את מה שקרה עם לולה): הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אדבר עם זיק
(מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): איכ. - שיר השבוע(אנגלית): הרבה. - אלבום השבוע: לא יודעת. - האדם שעשה לכם את השבוע: ריקרדו:) - משפט השבוע: אין לי שמץ. - משפט השבוע: " Vis medicatrix naturae. Something no veterunary surgeon can compete with, when it decides to act" - דבר שהשגתם השבוע: שיוף שיניים לאותה והעברת הסוסין למרעה יותר מלא. - מאכל השבוע: בננות! - משהו שעשה לכם את השבוע: סולטי. - משהו שהרס את השבוע: מה שעבר על יעל): השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: השיוף של בלו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אגלה שהוא בסדר
- שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתיP: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יעל:/ סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ממ >_>

סופ"ש ../images/Emo13.gif

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. המשחק פוטבול עם כמה בנים מהחווה במגרש הרטוב!! היה שולט..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ראיתי את עדידו'ש
, אחי מתחתן, והאח השני חזר מהצבא אחרי חודשיים!! התעצבתי מעט כי.. חשבתי על אסף..
התעצבנתי על.. אלוני אבל בסוף סלחתי כי ..הוא לא אשם שהוא לא מבין..
התאכזבתי מ... כי... אבא, כי הוא טס... שוב!! בכיתי מעצב/אושר כי.. אח גדול זה כואב!! המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. מה שבטוח, מתמטיקה את יודעת
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התאפקתי, ולא התפרצתי על המורה לאזרחות..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להישאר בבי"ס על 3 בלי להתפתות להבריז! הסרט הכי טוב שראיתי.. בילי אליוט השיר הכי טוב ששמעתי.. היא יודעת - של נינט המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מסעדה בת"א, רק אני ואבא.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כנראה שמחר אצל חנה! הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המורה לאזרחות, ולא הייתי מתנגדת למחוק אותה מכל שאר השבועות! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה בתחרות, וגם להצליח לא יזיק!
(מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): היא יודעת - נינט - שיר השבוע(אנגלית): Unfaithful - Rihanna - אלבום השבוע: יחפה - נינט - האדם שעשה לכם את השבוע: קנטר השקסיייי!!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כן, כן אני זוכר כשהייתי קטן איך שיגעתי את כולם.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אם הוא לובש גופיה וורודה ותחתונים עם לבבות זה אומר שהוא הומו?? מה????? גונגגג!! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): טלוויזיה חדשה! - מאכל השבוע: פנקייק עם קצפת ותותים!
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היום בהפסקה שישבתי עם קנטור ותם ופשוט דיברנו בלי כל מיני שתיקות שכאלה - מוזרות ומביכות.. - משהו שהרס את השבוע: כל מני בחנים ומבחן אחד מבאס במיוחד! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד הפסקה כזאת עם קנטור ותם..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמורה לאזרחות תידס! - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אלוני, לא יודעת למה!
שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..

S H I L G I

New member
my week

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הפירס החדש נראה לי..והשיעור נהיגה היום שהיה טוב..והגשם הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. אל תדברו איתי על רגשות התעצבתי מעט כי.. התעצבנתי על.. אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... מהחווה..לא רוצה לדבר על זה בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי..ואם כן אז כי החיים לא פיירים..=/ המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. שאני נוהגת טוב הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. נהגתי טוב? לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לבוא שוב לחווה הסרט הכי טוב שראיתי.. RENT פעם שנייה השיר הכי טוב ששמעתי.. לא משו חדש המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא יודעת כבר.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. שיעורי נהיגה ורכיבה הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הבדידות האיומה ואת התסכול.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ארגיש יותר טוב נפשית ופיזית..ואנוח הרבה לילה טוב

../images/Emo113.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הפועל תל אביב-מכבי חיפה...(ווינר, חוץ מזה שמגיע להם
) הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. התעצבתי מעט כי.. לא היה לי שיעור נהיגה אתמול התעצבנתי על.. ילדים מהכיתה שלי שהחליטו לשים כל שיעור את הצלצול הדבילי הזה שמבוגרים לא שומעים אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי... צ'לסי -ברצלונה...דפק לי תווינר בכיתי מעצב/אושר כי.. המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. לא זוכרת הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. 100 במתמטיקה..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרכב על 4 סוסים
הסרט הכי טוב שראיתי.. כיפה אדומה- הסיפור האמיתי השיר הכי טוב ששמעתי.. החדש של הנרי וניקה המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. אולי היום לאנשהו משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אמא קנתה לי KJAM אבל זה לא מינוס..|: הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..

The Bitter End

New member
ביייייייייייייייייייייייייייייייייפ

אינסופי ומציק, אנשים מעל 50, על פי התאוריה, לא אמורים לשמוע אותו. ממממ.

חחח אצלנו בשכבה כולם משתגעים

מהדבר הזה..כולם מתלהבים שיש להם את זה
זה סתם מציק! כמו שריקה של שמהו שעף באויר ועומד ליפול, אבל הוא לא

תדמייני שתקוע לך יתוש באוזן

זה צפצוף שפועל על תדר שמבוגרים לא יכולים לשמוע כי הוא נעלם עם הזמן או משהו כזה... אם יהיה לי כוח אני אעלה אותו עוד מעט..

עונה../images/Emo13.gif

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי.. קיבלתי 60 בבוחן פתע באנגלית
התעצבנתי על.. ליאור המטומטם ועל יהודה המפגר אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי
התאכזבתי מ... כי...התאכזבתי מעידו כי הוא ויתר
בכיתי מעצב/אושר כי.. בכיתי כי קרה משו עצוב.. המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..אמרו לי שאני יפה ושאוהבים אותי..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. לא ממש הרגשתי טוב עם עצמי לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לא יודעת.. הסרט הכי טוב שראיתי..- השיר הכי טוב ששמעתי.."את מוכרת לי מפעם" אני מתה עליו...
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..חחחח....בגדים בTNT אבל זה לא גרם למינוס בבנק
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..מבחן בנגלית הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אתחרה (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית):"את מוכרת לי מפעם" - שיר השבוע(אנגלית): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע:ילדה מגעילה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

פייבורי

New member
סוף שבוע..גאד איך מהר..=]]

אז ככה... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע זה שסנואי החתיכה שלי החלימה....פוצצנו לה את הפצע יצא טונה מוגלה....בעע.. הדבר הכי מרגש השבוע אמ..קיבלתי שמיכה הכי טובה לפייבורי! כולם שמו עלייה עין..בסוף אני לקחתי..חהחה התעצבתי מעט בגלל סנואי..אבל היא בסדר...חתיכה שלי=] התעצבנתי על לי....שהבריזה לי.. ולא סלחתי לה! חוצפנית! התאכזבתי.מ....מאף אחד! בכיתי מעצב כי הצוואר שלי נתפס ולא יכולתי לזוז! דאגו לי לסוודר! מזל! ונפלתי אחר כך ועיקמתי אותו שוב...כישרון..=\ המחמאה הכי יפה שקיבלתי הייתה מאיילת ובר... הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי הרגשתי שנתתי הכל בשביל סנואי..וכך היא החלימה..טיפלתי בה כל כך טוב=] לא האמנתי שיהיה בי את הכוח לקטול את רחינה..
הסרט הכי טוב שראיתי היה החיים... השיר הכי טוב ששמעתי היה ...האמת..לשמוע את עיסמאיל יהב עמריי יוני ויצחק שרים ורוקדים בקולי קולות בחצר.. המקום הכי טוב שיצאתי אליו היה.....לא יצאתי..חווה חווה חווה... משהו שקניתי ...אממ......הולכת לקנות...רסן של סטיובן...איי ( ולא,זה לא גרם למינוס בבנק) הייתי מוחקת מהשבוע הזה את יום שלישי..היה לי שיעור חרא.. הייתי נותנת הכל כדיי שבסוף שבוע הזה פייבורי שלי ייקח מקום 1! שיהיה שבוע מעולה!=]]

lions queen

New member
../images/Emo118.gifהרפואה בישראל זה משהו..

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..הייתי בבה"ד ופגשתי שם את חן, החבר הכי טוב שלו.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. סבתא שלי בכתה לי על הכתף התעצבתי מעט כי.. זה בכל זאת בכי.. התעצבנתי על.. אלוהים אבל בסוף סלחתי כי .. .. התאכזבתי מ... כי... מהתנהלות הרפואה בישראל כי היא על הפנים בכיתי מעצב/אושר כי.. לא קל לי כרגע המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. אני לא לוקחת ברצינות שום מחמאה שאומרים לי בתקופה כזאת, אז כלום.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עשיתי משהו טוב לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... באמת לא היה בי.. הסרט הכי טוב שראיתי.. גן עדן לכלבים 2 השיר הכי טוב ששמעתי.. פשוט גלגל"צ.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. לא יודעת.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. מתנה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. סבתא. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אחזור שלוש חודשים אחורה כשהכל היה טוב.. מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - האדם שעשה לכם את השבוע: האת שאף אחד.. - משפט השבוע(משפט משיר:: "הו איש יקר, אני חיפשתי משמעות ברגעים.. ברווחים שבין המוות לחיים, שבין האור למה שבא אחרי דמעות.. אתה יודע מתחשק לי לנסות, וחושב שלפעמים אני מוכן.. להיכנס למכונית נברח מכאן ואיך הכעס משנה את העובדות.. אתה יודע מתחדש לי לגלות..." - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: וואי.. פשוט כלום.. - משהו שהרס את השבוע: אני אפילו לא יודעת לשים דגש על משהו אחד.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:2 חברות הכי טובות מסיימות קורס קצינים, את בה"ד אחד.. מתרגשת בשבילן.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאספיק להגיע לטקס.. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: lemon tree, זה היה פשוט בוקר אופטימי.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד מוחשי..

סוני DSCH1

New member
עונה

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. באתי היום לחווה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..באתי היום לחווה התעצבתי מעט כי..ילד מפגר מהחווה עיצבן אותי ואת כול הילדים בחווה התעצבנתי על..הילד המעצבן אבל בסוף סלחתי כי ..לא סלחתי התאכזבתי מ...מכול החווה כי... הם יועדו שזה הפעם האחרונה שלי בחווה ואף אחד לא שם על זה זיין יעני אפילו לא אכבתי היום ורבתי עם מישהו מהחווה בכיתי מעצב/אושר כי..אני עוזבת פורש עושה הפסקה מהסוסים והחווה המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..לא ממש מתייחסת למחמאות הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.לא הרגשתי טוב עם עצמי . לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...לעזוב את החווה הסרט הכי טוב שראיתי..אין השיר הכי טוב ששמעתי.אין . המקום הכי טוב שאליו יצאתי.שום מקום מעניין וחדש. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כלום הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את היום הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..ינוח (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): - שיר השבוע(אנגלית): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

למעלה