סופ"ש ../images/Emo13.gif
סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. המשחק פוטבול עם כמה בנים מהחווה במגרש הרטוב!! היה שולט..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ראיתי את עדידו'ש
, אחי מתחתן, והאח השני חזר מהצבא אחרי חודשיים!! התעצבתי מעט כי.. חשבתי על אסף..
התעצבנתי על.. אלוני אבל בסוף סלחתי כי ..הוא לא אשם שהוא לא מבין..
התאכזבתי מ... כי... אבא, כי הוא טס... שוב!! בכיתי מעצב/אושר כי.. אח גדול זה כואב!! המחמאה הכי יפה שקיבלתי .. מה שבטוח, מתמטיקה את יודעת
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. התאפקתי, ולא התפרצתי על המורה לאזרחות..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להישאר בבי"ס על 3 בלי להתפתות להבריז! הסרט הכי טוב שראיתי.. בילי אליוט השיר הכי טוב ששמעתי.. היא יודעת - של נינט המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. מסעדה בת"א, רק אני ואבא.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. כנראה שמחר אצל חנה! הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את המורה לאזרחות, ולא הייתי מתנגדת למחוק אותה מכל שאר השבועות! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה בתחרות, וגם להצליח לא יזיק!
(מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - שיר השבוע(עברית): היא יודעת - נינט - שיר השבוע(אנגלית): Unfaithful - Rihanna - אלבום השבוע: יחפה - נינט - האדם שעשה לכם את השבוע: קנטר השקסיייי!!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כן, כן אני זוכר כשהייתי קטן איך שיגעתי את כולם.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אם הוא לובש גופיה וורודה ותחתונים עם לבבות זה אומר שהוא הומו?? מה????? גונגגג!! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): טלוויזיה חדשה! - מאכל השבוע: פנקייק עם קצפת ותותים!
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: היום בהפסקה שישבתי עם קנטור ותם ופשוט דיברנו בלי כל מיני שתיקות שכאלה - מוזרות ומביכות.. - משהו שהרס את השבוע: כל מני בחנים ומבחן אחד מבאס במיוחד! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד הפסקה כזאת עם קנטור ותם..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמורה לאזרחות תידס! - שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אלוני, לא יודעת למה!
שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו והמון בהצלחה לכל מי שמתחרה..