סופ"ש
סוף כל סוף..

אני אני אנייי

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..:היומולדת לשייייי הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. :מה ששמי וצליל ובייב עשו ליי התעצבתי מעט כי.. :ממש עיצבן אותי שהוא הבטיח ולא קיים התעצבנתי על.. :לא משנה אבל בסוף סלחתי כי ..הוא הכי חמוד ואי אפשר לא לסלוח לו התאכזבתי מ... כי...:שוגס שהוא לא היה בכיתי מעצב/אושר כי.. :ביומולדת כי הצחיקו אותי והיה לי פשוט הכי כיףףף המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..:נמנמנ לא משנה הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. :לא אמרתי לו כלום על זה לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... :לא להיות איתו חחח הסרט הכי טוב שראיתי..ממ... השיר הכי טוב ששמעתי.. ממ... המקום הכי טוב שאליו יצאתי..:המחזמר הלהקה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..:הטיסה.. לא מינוס.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..:את היום הראשון בלוחמי הגיטאות הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..:אהנה.. ווואאו כמה שנהנתייי (מוזמנים להוסיף שאלות..)

SUFA theOUEEN

New member
סופשבועע..

הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..התחרות היום! הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..לא קרה.. התעצבתי מעט כיי..לא התעצבתי ההפךך.. התעצבנתי על..עמייית אבל בסוף סלחתיי כי...אחות היא אחות.. התאכזבתי מ..
בכיתי מעצב/אושר..סופה!! המחמאה הכי טובה שקיבלתי..יפה לי בגדי תחרות??? הרגשתי כל כך טוב עם עצמיי כי..התמודדתי עם סופיי לא האמנתי שיהיה בי תכ'וח ל..קוםם בבוקר.. הסרט הכי טוב שראיתי..פתאום 30 השיר הכי טוב ששמעתי..מוכרת לי מפעעםם.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..קניון?!?! משו שקניתי וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק!אבל זה היה שווה את זה..פלאפון דנדשש ונעלי רכיבה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את האימון ביום שני! הייתי נותנת הכל כדי שבסופ"ש הזה אנייי..ישלים שעות שינהה...(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימההה..וסופ"ש נעים!!

עונה :]

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע- טיול לפארק הירקון עם הסוסים. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע- שאמרו לי שהשתפרתי ברכיבה :] התעצבתי מעט כי- כאב לי כל התחת אחרי הרכיבה.
התעצבנתי על- אבא שלי אבל בסוף סלחתי כי הוא אבא שלי וגם זה לא היה משו חמור.. התאכזבתי מ... כי... בכיתי מעצב/אושר כי.. המחמאה הכי יפה שקיבלתי- שהסוס שלי נראה טוב- מהווטרינר. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי- כי עזרתי לגורי כלבים למצוא בית. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל- לרכב עד פארק הירקון. הסרט הכי טוב שראיתי- סיביסקיט השיר הכי טוב ששמעתי- תודה לך המקום הכי טוב שאליו יצאתי-חווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. לא מינוס אבל גפיים קסדה וצ'אפסים. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני- ינוחח
(מוזמנים להוסיף שאלות..)

PinkHorse

New member
=).

סיכום השבוע: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. הסוסים אני חושבת ואבא הסכים לשלם על משהו
. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. זה שהוא הסכים. התעצבתי מעט כי.. חח מה לעשות שהעולם לא מושלם? P=. התעצבנתי על.. אבא. אבל בסוף סלחתי כי .. הוא אבא שלי. התאכזבתי מ... כי... לא נראלי. בכיתי מעצב/אושר כי.. אולי מצחוק. המחמאה הכי יפה שקיבלתי ..לא יודעת. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הממ לא יודעת. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להספיק לטפל ב4 סוסים ביום
. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא יצא לי לראות.. השיר הכי טוב ששמעתי.. לא יודעת. המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. חווה ואקווישראל=]. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. המתנה של אהוד P=. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. זה שלא הרגשתי טוב ברביעי/חמישי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אסיים עם הניירת, אעשה את כל השיעורים. (מוזמנים להוסיף שאלות..) מומלצי השבוע: שבוע שעבר: - האדם שעשה לכם את השבוע: רוני? אולי.. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): גרמתי לאבא להסכים P=. - מאכל השבוע: כלום. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אבא הסכים. - משהו שהרס את השבוע: ריב קטן עם אבא וזה שהחולצה של אהוד לא כ"כ התאימה
. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: בא לי כבר לקפוץץץ שיעור. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אסיים עם הניירת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ג'רום. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה