סופ"ש

• פותח הנושא SNTQ
  • פורסם בתאריך

SNTQ

New member
סופ"ש../images/Emo9.gif

סיכום השבוע:
היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..
התעצבתי מעט כי..
התעצבנתי על..
אבל בסוף סלחתי כי ..
התאכזבתי מ... כי...
בכיתי מעצב/אושר כי..
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..
הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...
הסרט הכי טוב שראיתי..
המקום הכי טוב שאליו יצאתי..
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..
התודה שלי השבוע היא ל..
פינקתי את עצמי השבוע עם..
מאכל השבוע שהיה הוא..
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..
אלבום השבוע שהיה..
משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..
הייתי מוחקת מהשבוע הזה..
הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..
השבוע שבפתח (מראשון
): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה,
וסוף שבוע נעים,
בהצלחה בתחרויות
תהנו
כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע
וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש..
קרדיט ענקי מגיע לפורום (
) מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

doron225

New member
סופשבוע שלי

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. -שלישי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. -להיות עם ענברוס הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. -שבעטתי לנועם בביצים P: התעצבתי מעט כי.. -כי אנשים לא מבינים מזה "תעזבו אותי" התעצבנתי על.. -עינב אור הדר ושירז אבל בסוף סלחתי כי .. -לא סלחתי התאכזבתי מ... כי... -מבר... הוא גם אוהב אותי :\ בכיתי מעצב/אושר כי.. -מעצב כי נדב מתחיל להתעלם ממני :( הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. -שנועם שיחק את טרזן חח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. -"אני טרזן מלך הג'ונגל תרדו על הברכיים ותמצצו" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. -כי הברזתי מספורט בהנאה. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... -לקחת נייר ולצייר עליו את המורה להסטורייה D: הסרט הכי טוב שראיתי.. -עוד לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. -הזולה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. -XL... משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. -ענבר נועם צח טל וירדן התודה שלי השבוע היא ל..ברוס כי הא גרם לי לפקוח עיניים פינקתי את עצמי השבוע עם.. -קרם גוף מאכל השבוע שהיה הוא.. -שניצלל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא היו עושים שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. שיקנו לי פלאפון דור 3 וחצי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. זאת לא אותה שאלה? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מתן D: סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

MC sApiR

New member
סופשבוע=]]]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שבת כי הייתי בתחרות עם אנה,אהוד ומיכל והיה מצחיק ביותר=] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שמתחילים לבנות את התא.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא לפה. התעצבתי מעט כי.. שחינו את זה יותר מדי=\ התעצבנתי על.. אבא אבל בסוף סלחתי כי ..הוא אבא.. התאכזבתי מ... כי...ממני כי הרגשתי שאני יכולה יותר בכיתי מעצב/אושר כי.. חח באמצע השיעור מהרוח
הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..יום שבת בתחרות-המגף!!! חח
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..טעים אה? הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה טוב בשיעור ושקיבלתי 88 בהיסטוריה
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקפוץ הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..המ..נסעתי למיכל.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..- משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..אפחד התודה שלי השבוע היא ל..- פינקתי את עצמי השבוע עם..כלוםם מאכל השבוע שהיה הוא..- אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?- שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..All Good Things אלבום השבוע שהיה..- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..כלוםם הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה ביגור ויראה את אורטל
השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..הילה=) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..טיול שנתי=] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיהיה טוב בטיול -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אפחד סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו

ואווו כבר יום חמישי../images/Emo12.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..מקווה שיהיה מחר ומחרתיים חח הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..האימון אתמול הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. האימון אתמול ודבירם ששלומי אמר התעצבתי מעט כי.. הוא מפגר חח התעצבנתי על.. המפגר הראשי אבל בסוף סלחתי כי .. לא סלחתי!! התאכזבתי מ... כי...המפגר בכיתי מעצב/אושר כי.. לא חושבתש בכיתי, הייתכן??? הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..פלורי רכבה עם הושט שלי ונפל לו הצקה והיא התחרפנה ושטויות חחחח מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."התגעגעתיף את לא מבינה כמה" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הבנתי דברים בכימיה חח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... הרשם לתחרות הסרט הכי טוב שראיתי..ברח לי השם..עם אדם סנדלר המקום הכי טוב שאליו יצאתי..יום כייף בירושלים..בערך. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..כלום, להפך התעשרתי השבוע!! משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..טולקין התודה שלי השבוע היא ל..הדס פינקתי את עצמי השבוע עם..תחרות?חח מאכל השבוע שהיה הוא..ספגטי מוקרם עם פטריות אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? איך לא לעושת כלום ובכל זאת להתעייף שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..עידין "מאמי" של מירי מסיקה אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.."המטרה קדושה והדרך היא דרך גם אם היא לא סלולה בשושנים" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..את הגיוס של שני הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..אצליח השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..טולקין השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיזוז משהו עם המפגר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..אימונים טובים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..שני אהבת חיי הניצחית והמפגר סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

Ontario R Z Y H

New member
איזה יומולדת עשו לי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אתמול, כי הייתה לי יומולדת, וכולם אהבו אותי, והביאו לי שתי עוגות, וממממממללללללאאאאאאא בלונים
, וגם היום יהיה הכי כיף, וגם מחר, וגם בשבת=]]]]]]]] הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. היומולדת+ה3 שעות החופשיות אתמול XD "לא בבית ספרנו" אוחחח בןבןבן השמן הזה הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. ששרו לי היום יומולדת בחטיבה עליונה, ושכולם חיבקו אותי, והמכתבים, והבלונים, והעוגות, והאהבה
אני כל כך אוהבת את האנשים האללהההההההההה התעצבתי מעט כי.. בכלל לא! התעצבנתי על.. אמא כי לפעמים היא ממש מרגיזה אבל בסוף סלחתי כי .. המממ התאכזבתי מ... כי... לרגע משחשח שלא באה אתמול בבוקר, אבל אז הבנתי שהיא הסתבכה
בכיתי מעצב/אושר כי.. התרגשתי נורא חחחח הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. וואו לגמרי ה3 שעות חופשיות אתמול עם בן XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "יומולדת שמח רחלייייי!!!!" הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עמדתי בעומס טלפונים/אסאמאסים/דיבורים אתמול חחח לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לבצפר אתמול הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. המסעדה אתמול, היום לים, מחר לשחשח ובשבת להופעה של שון לנון
משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אוכל להיום בערב חחחח משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את כולם, ואת הכל!! רציני, בחיים אני לא אשכח את מה שהם עשו בשביל שאני אצחק רצוף כל היום!! התודה שלי השבוע היא ל.. כולםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! על המתנות, הבלונים, העוגות, האיחולים, הצחוקים, על הכל~!!!!!!! פינקתי את עצמי השבוע עם.. הרבה מסיבות XD מאכל השבוע שהיה הוא.. אוכללללל אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? השבוע הכי טוב בחיים!!!!! שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. rape me - nirvana אלבום השבוע שהיה.. המממ משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. happy birthday to you? XDD הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. כלום פשוט כלום!!! הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אצחק והרבה!!! השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. כולם! פשוט כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! השבוע שבפתח (מראשון): (אני עושה ליומיים הקרובים) - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. המסיבות XD - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני אצחק הרבה, אהיה איתם, ואיתו
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. אותו
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

Ontario R Z Y H

New member
לא תקבלו ../images/Emo3.gif

שלי ורק שלי!!!!!!!!! מישהו אמר רכושנית משהו?
סתםסתם... פשוט אין כמוהם... הרווחתי ובגדול=]

בא לי=]

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום..היום=] כי..הייתה רכיבה מעולה ויום מושלם בחווה3> הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיצא לי לראות תקטנה שלי מלא=] הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע..חיחי קטנה שלי3> התעצבתי מעט כי..התייאשתי כבר והנפילה...והרגליים של העכבר'וש...יהיה טוווב!!! התעצבנתי על..אפחד=] אבל בסוף סלחתי כי .. התאכזבתי מ... כי...עצמי כי התייאשתי יום ראשון=/ בכיתי מעצב/אושר כי..עצב ביום ראשון=/ הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היום...מאי'וש שמנסה להיות חזקה על דברים כבדים!!אהמ אהמ.. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..ממממ לא זוכרת...חעחע הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי..הייתה רכיבה טובה היוווםם פינאליי=] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל...עלות על קושקוש בשלישי הסרט הכי טוב שראיתי..לא ראיתי המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חוווהה משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..וואי מור נע'וש נויקה ומאי'וש!! התודה שלי השבוע היא ל..כנ''ל!!כ''כ! פינקתי את עצמי השבוע עם..נסטי אפרסק חעחעחע מאכל השבוע שהיה הוא..הגלידת עוגיות בשלישי אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?מצ'עמםםם שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..מאמי....<ינע'וש תהרוג אותי אם אני אשמע את זה שוב נראה לי> אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..מה נהיה ממני?!צוחקת ובוכה תמיד אהיה אחרת בשבילך... הייתי מוחקת מהשבוע הזה..ריבים מסויימים ואנשים מסויימים!אולי אפילו מחיי חעחחע הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..יהיה ביגור עם החווה המושלמת יראה חברות מיגור ואת סאפ ויהנה3> השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..מור מאי'וש נויקה ונע'וש! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..שיעור טוב בלי שטויות=] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..שיעור טוב בלי שטויות חעחעחע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מור!מאי'וש נויקה ונע'וש כרגיללל! סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, בהצלחה בתחרויות תהנו כל הכבוד לכל האנשים שתורמים לפורום שלנו במהלך השבוע וח"ח ענקי כמובן לשתי המנהלות שלנו (מורן ויעל) שמשקיעות בפורום והופכות אותו לפורום הכי מדהים שיש.. קרדיט ענקי מגיע לפורום () מכתב שלא נשלח (226) על הפינה

ווינגז

New member
3

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. שבת-ראשון, החברים היו פה (ואתמול, ברסיטל בגרות של חברה). הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. אני חושבת שגם. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיחה עם חברה. התעצבתי מעט כי.. בגלל השיחה הזו. התעצבנתי על.. כל מיני אנשים... אבל בסוף סלחתי כי .. ... התאכזבתי מ... כי... עצמי, כי גיליתי על עצמי דברים. בכיתי מעצב/אושר כי.. לא בכיתי. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. וואו, צחקתי מלא עם החברים. מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. הממ. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. הלכתי לבצפר היום.
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לקום לבצפר למרות שיש שביתה. הסרט הכי טוב שראיתי.. לא ממש ראיתי, המ... המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. ... משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. החברים מהשכבה התודה שלי השבוע היא ל.. כולן, כרגיל. פינקתי את עצמי השבוע עם.. פונדו שוקולד.
מאכל השבוע שהיה הוא.. גם אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? ... שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. אין ממש. אלבום השבוע שהיה.. ... משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. לא משנה. הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. גילויים על עצמי. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה? השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. צומי. השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. המ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כולן, מה!

למעלה